Na goed telefonisch contact met iemand die wist waar hij het over had, de juiste rolstoel voor mijn moeder kunnen aanschaffen. De rolstoel rijdt makkelijk, is makkelijk inklapbaar en zelfs zeer klein te maken indien nodig om ook in wat kleinere auto’s mee te nemen (wij hebben toevallig een wat grotere auto). Hiermee kunnen we haar meenemen op uitjes, omdat ze zelf slechts hele korte stukjes kan lopen. Toprolstoel, topservice, snelle levering.
Snelle levering, goed product.
Snelle levering, keurige prijs en prima kwaliteit
Normaal
Prima vandaag gebeld volgende dag bezorgd.
Prima geholpen
Vriendelijk,en klantgericht
Goed en snel verstuurd mooie kwaliteit, loopt als een zonnetje.
WIJ WERDEN NETJES GEHOLPEN . HEB EEN ROLLATOR BESTELD ONLINE . DE VOLGENDE DAG WAS HIJ ER AL . HIJ IS PERFECT . DANK JULLIE WEL. ZAL RECLAME VOOR JULLIE MAKEN . GROETJES RIET DE WIT
Nooit bestel ik hier nog. Geen communicatie, geen klantvriendelijkheid, slechte service.
Alles keurig geregeld van bestellen tot bezorging top!i
Het door mij bestelde horloge voldeed aan de beschrijving op de site. De reviews hielpen de keuze te bepalen. De aflevering was prompt de volgende dag.
Ik ben zeer tevreden
Het is een hele fijne lichte rollator en hij is makkelijk wendbaar. Ook makkelijk in te klappen.
Heel goede ervaring de eerste met deze thuiszorgwinkel
Het product voldoet volledig aan onze eisen.
Geen enkel minpunt
gemakkelijk in gebruik en goede prijs, best luchtbanden bij bestellen
j'ai passé commande jeudi après paiement on me signale que le stock n'est pas disponible .Donc toujours en attente de la livraison de ma commande
Ik heb deze zitkussen besteld voor mijn vader van 88 jaar oud om zijn zitpijn te verlichten .het product is gemaakt van zeer slechte kwaliteit schuim rubber deze is na 10 dagen gebruik nu al doorgezakt het is voor mij onbegrijpelijk dat ze goede revieuws geven over deze zit kussen
Makkelijke bestelprocedure, vlot geleverd met goed aangekondigde levertijd. De rolstoel in kwestie voelt wel duidelijk gebruikt aan, maar het is ook een leen-rolstoel.
Alles liep goed van bestelling tot levering
super