Netjes, correct, vriendelijken meedenken over situatie cliënt
Besteld en snel in huis
had voor 11 uur besteld zou de ander dag zijn dat ook nodig had kwam een dag later
Geachte heer, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Ik lees dat u echter niet tevreden bent over de bezorging. Het product is dezelfde dag nog verstuurd via PostNL, alleen heeft deze daar een dag vertraging opgelopen en is inderdaad een dag later geleverd. Wij hadden op het moment van bestellen ook een melding op de site staan " Door drukte bij onze vervoerders kan uw bestelling vertraging oplopen ". Waarschijnlijk heeft u hier overheen gelezen. Hopende u voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Thuiszorgwinkelxl.nl
Rijdt super goed, licht in gewicht!
Rolstoel besteld en betaald ,waar is hij , nu nog steeds niet geleverd ! Niet de schuld van Tuiszorgwinkelxl maar van falen en niet op tu date van POST NL niet betrouwbaar !!!!!!!
Keurig geleverd
Goede uitleg gegeven over afstandbediening. Bed is heel comfortable om in te slapen.
Ik ben goed geadviseerd door ThuiszorgwinkelXL
Kussen doet,wat ik ervan verwacht had
Zie bovenstaand
Past niet in kofferbak. Retour gestuurd. Deze is volgens mijn track en trace in n depot bezorgd en niet door jullie opgehaald ! Hoe kan dit! Wil graag mijn geld retour.
Beste Rina, De retourzendingen dienen retour gestuurd te worden naar het adres wat op het retourformulier staat. Wij kunnen helaas geen pakketten afhalen op een depot. De vervoerder kan deze gewoon bezorgen op ons adres tijdens de openingstijden welke bij de vervoerders bekend zijn. Hopende u voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Thuiszorgwinkelxl.nl
Ben zeer tevreden met aankoop van rolstoel en hulpmotor. Bij vragen die ik had was er telefonisch een vlotte en vriendelijke afhandeling,bedankt.
het pakket is op tijd en netjes afgeleverd.
Goed product en snel geleverd.
Zie bovenstaande!
Op drie dagen tijd eb ik mijn bestelling ontvangen
bereikbaarheid tel. kan beter maar voorts alle lof.
loop er prima mee dik tevreden
Toiletverhoger is aanwinst en maakt opstaan stuk makkelijker
Vandaag besteld en morgen in huis! Super snelle levering? Een prom product en makkelijk te installeren.
Uitstekende service en vriendelijke heer Joram.
Goede ervaring⁹
Snelle levering prijs product goed.
Fijne webwinkel,snelle levering.