Mooi product en eerlijke prijs. Snelle levering
Mijn ervaring is super ben heel blij met mijn rollatoren hij is tot een klein pakketen te klappen en kan heel makelijk achter in de brommobiel van mijn man de bestelling met wat hulpvan thuiszorg winkel aan de telefoon maakte het voor mijn heel makkelijk en het thuisbezorgen ook was allemaal toppie super winkel en klant vriendelijk g
Prima artikel vlot geleverd
Helemaal tevreden
Makkelijk in elkaar te zetten, makkelijk te manoeuvreren en super licht
Heel handig veel plezier van
en de bezorging was prima
Na retournering op 7 januari op 16 januari nog steeds geen geld op rekening terugontvangen. Uiteindelijk hebben wij toch ons geld op 20 januari toch teruggestort gekregen. Schijnt 3 á 4 dagen te duren voor het product terugontvangen is. Daarna nog de administratieve handelingen. Aan de telefoon zelf mankeerde overigens niets. Het had een duidelijke display en goed geluid. Helaas niet geschikt voor mijn moeder.
Originele beoordeling
Had ineens ondersteuning nodig. Snel besteld en snel in huis.
Bestelling werd volgens beloften uitgevoerd.
Zoals ik hierboven al aan gaf ,prima product , op tijd geleverd volgens de afspraak , dik tevreden
Makkelijke site vrij snelle levering
Prima aanbod van artikelen voor een schappelijke prijs. Daarnaast conform afspraak thuis geleverd.
Niet makkelijk om in elkaar te zetten. Zeker de handgrepen niet.
Waardeloos, binnen 5 min na bestelling deze afgezegd. Werd toch geleverd. Ook al heb ik 4 mails gestuurd dat t n fout was .winkel was nu niet bepaald dichtbij zoals ik.had gedacht. En dan komt de rollator, en blijk je er ook nog eens niet op te kunnen zitten ,40 cm is dus te smal ( voor mij met 90 kg))) zonder jas pers ik e er tussen, metaal kan t helemaal niet .dan ook nog op mijn kosten retourneren en iemand zien te vinden die dit voor mij kan wegbrengen
Snelle bezorging
Duidelijke site
Levering en service goed.
Snel geleverd en prima kwaliteit
In principe was alles in orde, maar op de website stond dat als het voor 16u besteld was, het de volgende dag bezorgd zou worden. Op vrijdag besteld en pas op dinsdag afgeleverd, dat is dus 4 dagen. Het had gelukkig geen haast. De rollator u is prima, ik zou wel makkelijker op de site willen zien wat het maximum draaggewicht is.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Ik heb even gekeken naar uw bestelling. Wat ik zie is dat de levertijd bij dit product afwijkt van de standaard levertijd. Bij dit product staat voor 14.00 uur besteld, de volgende dag in huis. U heeft uw bestelling om 15.14 uur geplaatst op vrijdag. Dat betekent dat deze dan op maandag verstuurd wordt. Dit is ook gebeurt en de dag daarna is deze netjes bezorgd. Waarschijnlijk heeft u hier overheen gelezen. Hopende u voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Thuiszorgwinkelxl.nl
Gemakkelijk mee te nemen. Het zitgedeelte is een beetje smal en de gordel niet lang genoeg.
Het kussen was te hard, daarom wilde ik het retourneren. Op mijn vraag hoe ik dat kussen weer vacuum kan krijgen om het in de tas te duwen, werd geantwoord dat daar geen ervaring mee was. Service dus van lik me vestje. Ze willen gewoon niet dat je artikelen retourneert als je er niet tevreden mee bent.
Volgens afspraak
Mooi product. Past perfect. Handig antislip matje er bij geleverd. Aanrader.
Op 26-11-2034 heb ik de bestelde sloffen voor mijn vader retour gestuurd volgens procedure omdat deze niet goed paste Tot op heden heb ik het geld niet retour mogen ontvangen of een reactie gekregen Een kopie van het verzendnr 2411036337 / ordernummer 2410032979 en verzendbewijs heb ik nog steeds in bezit maar ik kan helaas geen foto hiervan toevoegen. Het pakket is op 27-12-2024 retour bezorgt op het juiste adres Ik hoop dat dit alsnog spoedig geregeld gaat worden Mvr. C. Groen - de Ruiter
Beste Cindy, Ik heb gekeken in ons systeem, de retour betaling is op 29 november retour betaald naar de rekening waarmee u de bestelling heeft betaald. Waarschijnlijk heeft u dit over het hoofd gezien op uw afschrift. Hopende u voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Thuiszorgwinkelxl.nl