Goed, duidelijk en overzichtelijk kunnen vinden wat we zochten.
Als je belt prima antwoord en geen computer
Snelle levering en goed van kwaliteit / prijs !
Als ik weer iets nodig heb dan zeker bij deze zaak
Eigenlijk was dit niet de rollator die wij wilden. Ik Google-de op een Let's Fly type maar we kregen een Let's go out. Die is minder mooi en minder degelijk. In de overgang van Google naar de website is dit gewijzigd en ik heb het niet gezien. Moest niet kunnen. Maar omdat het vooraf ingevuld was en ik op "ok" heb gedrukt kon ik niet bewijzen wat fout was gegaan. Daarom maar zo gelaten. Vervolgens bleek de houder van de wandelstok niet meegeleverd; een essentieel onderdeel voor mijn 93-jarige vader. Daarvoor gebeld, keurig te woord gestaan, onmiddellijk alles uitgezocht. Bleek het onderdeel niet leverbaar tot week 52. Goed werk dus van de klantenservice maar slecht werk van de verzending want dit had er gewoon bij verteld kunnen worden. Nu is het afwachten of het onderdeel ook daadwerkelijk geleverd wordt.....
Duidelijke website,goed product
Snel vindbare artikelen. Gemakkelijk kiezen en bestellen.
Kussen ziet er goed uit, prima prijs.
Keurig en snel geleverd
De huur van de rolstoel bij Vegro liep af. Zaterdag rolstoel besteld, maandag geleverd. Mooie rolstoel.
Positief
De service is heel goed.
Snelle levering,Ziet er goeduit.
rollator is heel prettig in het gebruik zowel bij het lopen als bij het inklappen voor vervoer in de auto
Goed bedrijf.
Niets op aan te merken.
Zeer goede service
Snel en correct geleverd
Op de site staat : voor 16u besteld, volgende werkdag verzonden. Dat was in mijn geval dus niet. Kreeg pas 3 dagen later het verzendbericht.
Beste Fabian, Ik zie dat u de bestelling op vrijdag om 15.45 uur heeft besteld. Echter staat er bij het product op de pagina voor 12.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Waarschijnlijk heeft u daar overheen gelezen. Omdat het product op vrijdag na 12.00 uur is besteld, wordt deze dan ook pas op maandag verstuurd en dinsdag bezorgd. Het zou fijn zijn om uw beoordeling te herzien en dit even te willen aanpassen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Thuiszorgwinkelxl.nl
Ruime en duidelijke keuze in artikelen. Snelle afhandeling van de bestelling.
Ik ben tevreden over de rolator. De keuze was goed. Ik kan het iedereen aanraden.
Gevraagde advies was welkom. M’n moeder gebruikt hem nu... Benieuwd of het haar bevalt.
Voldoet aan alle verwachting