Aiies goed en vlug geregeld we zijn goed geïnformeerd.
Heel tevreden
Een hele fijne stoel hij is ook makkelijk verrijdbaar met die grote wielen ik ben heel tevreden en heel blij mee.
Snelle levering. Prima kwaliteit. Wat stap ik nu makkelijk op om iets uit een hoog kastje te pakken. Ziet er ook no mooi uit, en is degelijk uitgevoerd. Kortom heerlijk!
Duidelijk en overzichtelijke website. Scherpe prijzen. Snelle levering. Goed verpakt. Aanrader!
Levering was zeer snel en zorg vuldig
Bestelling goed verzorgd en snel geleverd.
Het is allemaal goed verzorgd en op tijd de rolstoel tas past prima.
Goede duidelijke site
Deze stang gekocht voor een leerling van onze school. Op het toilet zijn gladde tegels aanwezig, zonder structuur. Op oppervlakken zoals glad of bijv. een whiteboard blijft de stang goed vastzitten. Op de gladde tegels in de wc die goed schoongemaakt zijn, schiet het clipje binnen een minuut los. Het vertrouwen om de stang als hulpmiddel te gebruiken tijdens het toiletbezoek, is laag. De garantie dat de stang blijft hangen, is hierdoor niet gegarandeerd.
Ben heel blij met mijn rollator. Hij loopt lekket licht en kan heel gemakkelijk meet in de auto.
Desgevraagd goed advies, uitstekende rollator, snel geleverd.
Er duidelijke communicatie mail. De spullen werden op tijd geleverd en de persoonlijke en vakkundige splaatsing.
Zie boven
Snelle levering en perfect product.
Binnen 24 uur besteld en bezorgd.
goed product
Model MultiMotion Lichtgewicht beantwoordt aan mijn verwachtingen voor wat betreft het gewicht van nog geen 7 kg. De rollator loopt licht en soepel voor iemand die zelf niet al te zwaar weegt (ong. 50 kg). Jammer alleen dat een evt wandelstok niet stevig bevestigd kan worden aan het frame.
rolator light en goed
Goed in elkaar te zetten. 50 cm breed ipv 45 cm. Nu wel oppassen bij smallere doorgangen. Rijd soepel. Duwhandvaten hadden wat hoger gemogen. Verder prima.
Super goed
Zowel het bestellen als ontvangen van hulpmiddelen verliep naar wens
Hoogte afstelling te grote sprongen. Handvaten en wiellagering perfect vouwcysteem goed.