Prettig
Duidelijke site, goed product, snelle levering.
Ik ben te vrede
Voor herhaling vatbaar.
Gebruikt in hotel. Werkt veilig en is super sterk Zoals Beloofd .
De bestelling werd vlot en keurig afgeleverd. De rollator bevalt prima.
Genoeg gezegd
De rollator is zonder de cliënt van 89 jaar oud in te lichten in een doos achtergelaten in de hal van een Amsterdamse flat. Bij toeval ontdekt door anderen. Had dus ook zomaar gestolen kunnen worden. Vervolgens blijkt het ding defect aan één wiel. Het proces om een nieuw wiel te verkrijgen was traag en moeizaam en heeft inmiddels 10 dagen geduurd. Er is nu wat gearriveerd. Kortom geen winkel om ooit nog iets te bestellen
Makkelijk te vinden en te bestellen
Ik ben goed behandeld en de service is ook heel goed
Goed en vlug geleverd
geen hulp bij retouneren pakket wel teruggestuurd maar geen geld terug ,daar pakket schijnbaar kwijt is.bestel nooit meer iets bij thuiszorgwinkel
snelle levering. Materiaal voldoet aan verwachting . De verpakking voor verzending is echter vaak absurd groot met veel opvulling van papier
Geweldige service!
Goede service.. ik kreeg snel en op tijd precies wat ik had besteld.
De levering was goed en netjes
Snel
Je doet je bestelling en volgende dag in huis.
Snel en goede kwaliteit
Nvt
Beste Wil, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het artikel. Ik heb even gekeken bij de omschrijving, maar kan niet terugvinden dat er staat dat er extra ruimte zou zijn voor uw grote teen. Wel dat de schoenen een stretchmateriaal hebben. Daarom zijn deze schoenen ook geschikt voor bijvoorbeeld knobbeltenen. Hopende u voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Thuiszorgwinkelxl.nl
Originele beoordeling
Omschrijving schoenen klopte helemaal niet, waardoor ik ze terug moest sturen en mij dat door de onwijs grote doos die om de schoenen zaten 7,95 heeft gekost! Als er staat extra ruimte voor de grote teen, verwacht je ook uets!
nog niet gebruikt
Afsluitdop is stug en daarom disfunctioneel
Handgreep is van te hard plastic en voelt niet comfortabel en gaat irriteren bij lange wandeling