Snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs
De zending kwam enkele dagen later, toen ik daarover klaagde, kreeg ik een keurige reactie. Service is goed.
Bestellen ging prima maar levering was slecht.
De levering van deze rolstoel werd correct en op tijd bezorgd. De rolstoel voldeed aan onze verwachting. Ik weet door mijn werk in de thuiszorg dat er veel vraag is naar deze rolstoelen en iedereen die ik ken zijn dan ook tevreden over deze gemakkelijk te hanteren en meenemen rolstoel!
Staan altijd voor je klaar niets is te veel! Denken met je mee! Goed in oplossingen.
Snelle verwerking van de bestelling en een zeer snelle levering.
Mijn dochter en ik zijn zeer vriendelijk en goed geholpen . Met goed resultaat .
>Spoedige en correcte levering
Deskundigheid in het elgemeen.
Snel geleverd binnen 1 dag
Positief
was een prettige ervaring en een met handige tips omtrent het bestelde
Op tijd geleverd en het kussen voldoet aan de verwachtingen
Ben zeer tevreden
De levering volgens de website was voorzien binnen de week, het heeft wel iets langer geduurd. De stevige verpakking en de perfecte levering maken alles goed, net zoals de rolstoel !
Ik had rekening gehouden met een langere levertijd ivm de drukte bij de bezorgers, maar levering vond keurig plaats op de juiste dag.
Geweldig makelijk in de auto.Besteld betaald en binnen 2 dagen thuis. Wat een vriendelijke bezorging.. In een woord SUPER.
Goede service, snelle levering en goede producten
Mooi optijd goed verpakt
zie boven
Mijn moeder heeft wel pijn aan haar billen als ze op het zitje zit , dat vind ze niet zo leuk . Maar hij is idd heel licht en compact om in de auto te steken .
bijna excellent, want het product is top, de beschrijving, prijs en gemak van bestellen zijn top, het artikel kwam helaas net een dagje later aan dan beloofd (en gezien mijn agenda was dat net even jammer).