Goed advies en correcte afhandeling van de afspraken.
Elementen zijn volgens planning geleverd en chauffeur was ook behulpzaam.
Komen afspraken na.
door de resultaten van bosch beton het leveren en plaatsen van de keerwanden . goede naam voor mij om hoog te houden .
Heb fijn contact gehad met Gerard en hij heeft een goede indruk achtergelaten van Bosch beton
Goede service en snelle levering.
dd
netjes te woord gestaan en snelle levering
goede info niet te veel papierwerk en snelle levering
vooral de maatvoering van de keerwanden is prima en fijn om mee te werken
Conform afspraak geproduceerd en geleverd.
prima geen opmerkingen
goed bedrijf een mee samen te werken !
Zoals het behoort.
Je wordt geholpen door deskundige medewerkers en altijd een vlotte afwikkeling van offerte tot aan opdracht.
prijsaanvraag even na moeten bellen, maar na uitleg dat er druk achter zat ook direct opgepakt en georganiseerd.
Van offerte tot levering een snelle en soepele afhandeling. Het assortiment en de prijzen waren ook gunstiger i.v.m. directe concurrenten. De kleine keerwandjes zouden wat mij betreft wel kogelkopankers mogen hebben.
Goed, kwaliteit van de geleverde producten is hoog. Transport kon snel en goed geregeld worden, chauffeurs hebben de producten geplaatst en dit ging met goed vakmanschap/handigheid met de kraan op vrachtwagen. Door Bosch zijn wij in het hele traject goed geadviseerd en op de hoogte gehouden.
Snel een duidelijke offerte, Scherpe prijs, Goede tot uitstekende kwaliteit van het product, Wordt goed meegedacht in maatwerk oplossingen, hoeken. Prettig contact, Vooral zo doorgaan in de toekomst!
Goed contact met verkoop en na opdrachtverlening wordt dit netjes afgehandeld
Offertes vaak binnen een dag aangeleverd, snelle service en meedenken in oplossingen!
Op mijn aanvraag prijsopgave kreeg ik vrij snel respons en werd er aan alle kanten meegedacht over de diverse mogelijkheden die Bosch beton kon bieden. Op de afgesproken datum werden de materialen keurig op tijd geleverd. Erg tevreden over de samenwerking en mate van service
Een aantal kunststof tussenlatten is te kort, lossen wij op met het kitten. Voor de rest super tevreden en goed aan de afspraken gehouden.