Pluspunten
Ik heb werkelijk nog nooit met zo een correct en vriendelijk bedrijf zaken gedaan ... bijna jammer dat onze klus klaar is
VerbeterpuntenBlijf wie en wat jullie zijn ......
Pluspunten
Duidelijke communicatie van de planning. Aflevering wordt ruim van te voren gecommuniceerd en verloopt volgens afspraak.
Pluspunten
Korte lijnen en duidelijke offerte op korte termijn Grote deskundigheid bij chauffeurs met plaatsen van elementen.
Pluspunten
na 6weken gebeld of de kleine order niet eerder kon . hadden ze de volgende dag tijd om de platen te plaatsen. verder ben ik over de communicatie en levering en platen leggen tevreden
Verbeterpuntenzeer lange levertijd 2 maanden voor een kleine order
Pluspunten
Alles gegaan zoals afgesproken met de verkoper. Een paar dagen na leveren nog gebeld door verkoper of alles naar wens was. Hellemaal top.
Pluspunten
Vriendelijke en deskundige benadering van verkoop afd. die meedenkt met de klant. Diegene die het gelost én geplaatst heeft vanaf de vrachtwagen is een vakman. De kwaliteit van het beton zal blijken de loop der jaren echter ik ga ervanuit dat deze goed is
Verbeterpunten/
Ik hoorde helaas pas in tweede instantie dat jullie ook rijden met een kleine vrachtwagen, daardoor kon er toch op locatie geleverd worden, maar kon het niet gelijk in het werk gezet worden. Tip: beter uitdragen wat voor formaat vrachtwagen gewenst is.
Pluspunten
Super gecommuniceerd. Ik was nog geen klant, als kleine tussenhandelaar is het prettig als je toch in vertrouwen word genomen.
Pluspunten
Prima levering, mooi product. Verder goede communicatie.
Pluspunten
Kort en helder
transporteur was een uur te vroeg op bestemming
Pluspunten
Algemeen: Dit kunt u beter aan uitvoerders vragen daar zij met de meeste vragen van doen hebben.