Pluspunten
Snelle offertes, tekenwerk en oplossingen goed voor elkaar, snelle levertijden, plaatsen met vrachtwagen perfect voor elkaar.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ik hoop dat na het vertrek van Ron de service en contacten gehandhaafd blijven! ik heb er alle vertrouwen in!
Pluspunten
Snelle reacties, bij offerte aanvraag!
Pluspunten
Word super goed bijgestaan door vertegenwoordiger
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Snel reactie bij (prijs)vragen. Vaak zelfs binnen een uur!
VerbeterpuntenGeen bijzonderheden
Pluspunten
fijn en toegankelijk contact met Gerard Vlastuin.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, accuraat helpend, Gerard Vlastuin prettige verkoper tot aan de telefoniste kortom goed bedrijf om zaken mee te doen en een mooi goed product wat jullie leveren !
VerbeterpuntenZo doorgaan !
Pluspunten
Snel contact opgenomen naar aanvraag offerte! Offerte was ook snel binnen dus je kan als ondernemer snel schakelen
VerbeterpuntenBij levering van product communicatie tussen transporteur en planning nog duidelijker op elkaar afstemmen
Pluspunten
snelle reactie, correcte benadering en goede uitleg
Verbeterpuntenfacturen met korting is altijd effe kijken hoe dit in elkaar zit is soms lastig te ontcijferen
Pluspunten
Goede afspraken, snelle levering
Verbeterpuntenchecken of factuur digitaal verzonden wel ontvangen is door de klant
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenWe hebben de wanden zoals afgesproken geplaatst op advies van Gerard Bosch in samen werking met Peelen V.O.F. Maar helaas zijn de wanden als nog verschoven . we hebben foto's en dit gemeld maar tot nu toe nog niets meer van jullie kant vernomen. We hopen snel op een reactie vanaf jullie kant.
Pluspunten
Goed geregeld, afspraken nakomen.
Pluspunten
alles conform afspraak
Verbeterpuntener was wat onduidelijkheid over de juistheid van de factuur maar dit werd vlot opgelost