Ma deuxième commande !! tout est OK merci
Nous vous remercions pour votre commentaire positive. Nous faisons énormément d’effort pour satisfaire à nos clients et cela nous encourage beaucoup. N’hésitez pas à nous contacter si vous avez une question ou une remarque car cela nous est constructif. Nous serons également heureux de traiter vos commandes prochainement. Bien à vous, L’équipe 123 ENCRE
Zeer tevreden over deze service.
Beste Cindy, bedankt voor je positieve review! Groetjes, het team van 123inkt.
Recyclage met vergoeding voor lege cartridges. Snelle levering en goede prijs.
Beste Fernand, wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Groetjes, het team van 123inkt.
Geen 10/10 omdat alles altijd beter kan, ik zou alleen niet weten wat je hier nog kan verbeteren.
Beste Dirk, wat goed om te lezen! Wij zien je graag terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123inkt.
Beste Christel, bedankt voor je positieve review! Groetjes, het team van 123inkt.
OP de hoogte gebracht dat bestelling financieel niet afgerond was. Artikelen nagestuurd.
Beste Patrick, wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hier doen wij het voor. Groetjes, het team van 123inkt.
Zeer goede service en vlugge levering !
ik ben zeer tevreden met mijn aankoop . en rap geleverd bij mij thuis doet zo voort. 123inkt grt
correcte aflevering .goed product
De originele inktpatronen zijn stukken goedkoper en worden heel snel bezorgd! Beste kwaliteit/prijs verhouding!
snelle service en goede kwaliteit
Duidelijke omschrijving op de website Goede opvolging bij levering
wij kochten een printer bij 123, bij aankomst bleek deze beschadigd, we namen kontakt op met 123 en men zei ons dat ze daar niks mee te maken hadden, dat we het zelf met de fabrikant moesten oplossen, niet echt de service die je verwacht. de fabrikant heeft het wel netjes opgelost.
Goed dat je je ervaring kenbaar maakt, Jozef. Onze excuses dat het zo moeizaam is verlopen. Fijn dat probleem inmiddels is opgelost. Het is niet de bedoeling geweest om je het gevoel te geven dat wij hier niks mee te maken hebben. Echter houdt Lexmark de garantie graag zelf in de hand. Hierdoor hebben wij je door moeten verwijzen naar de fabrikant zelf. We hebben je een e-mail gestuurd met daarin een tegemoetkoming voor deze situatie. Groetjes, het team van 123inkt
Alles volgens afspraak en overeenkomst
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123inkt
prima prijs- kwaliteit
Goed te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123inkt
ALLES NAAR WENS
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Ruddy! Groetjes, het team van 123inkt
Geleverd binnen de verwachte tijd.
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Gery! Groetjes, het team van 123inkt
Correct
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Patrick! Groetjes, het team van 123inkt
snel en goeie prijs
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123inkt
Ik had een drumunit nodig voor mijn brother printer, alleen de originele was voorradig, maar wel voordelig geprijsd.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Frank-Jan! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123ink
Alles is perfect en zoals voorzien geleverd
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, 123inkt
De snelle levering van de erg voordelige inbindkaften zijn zeker een aanrader.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Bij een eerst volgende bestelling staan wij weer graag voor je klaar. Groetjes, 123inkt
Kan niet beter zijn.
Namens het hele team van 123inkt.nl willen wij je bedanken voor je 5* beoordeling. Graag tot de volgende keer! Groetjes, 123inkt
Wij hebben er al veel plezier aan gehad! Het is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk! Bedankt voor de supersnelle levering!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, 123inkt
Bestelling van originele hp cartridges, correct geleverd! Telefonisch contact was professioneel en goede afhandeling.