Zeer vlotte dienstverlening en goede prijs
Bedankt voor de mooie beoordeling. Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, het team van 123inkt
Zou het iedereen aanraden om bij 123 inkt te bestellen heel eenvoudig en verschillende merken als ook verschillende materialen, verder te werkenalles wat je nodig hebt om administratief
Namens het hele team van 123inkt willen wij je bedanken voor de mooie beoordeling!
Vlotte bestelling en levering, alles goed en korrekt verlopen
Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! Groetjes, het team van 123inkt
Overzichtelijk... telkens huismerk vergelijkend.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Bij een eerst volgende bestelling staan wij weer graag voor je klaar. Groetjes, 123inkt
eenvoudig om te bestellen - vlug geleverd
Namens het hele team van 123inkt willen wij je bedanken voor het plaatsen van deze mooie beoordeling over ons!
De printer die ik bestelde had bij 123inkt.be de laagste prijs, vergeleken met andere winkels in België en Nederland. Ik heb deze ook héél snel ontvangen, nl. 1 of maximum 2 dagen later.
Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende bestelling! Groetjes, het team van 123inkt
Alles goed verlopen - bestelling - levering - tijdspanne -
Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen, dat horen we graag! Groetjes, het team van 123inkt
Goede en snelle levering
Zeer goede ervaring
Goed om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt, dit houden we graag zo! Groetjes, het team van 123inkt
Snelle levering, correcte prijs
Wat fijn dat je de bestelling snel in huis had. Bedankt voor de beoordeling en graag tot een volgende keer! Groetjes, het team van 123inkt
xx
Vlotte en correcte bediening
Snelle en feilloze levering ..
Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende bestelling!
Snelle en goede afhandeling van de bestelling. Zeer goede SERVICE.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn te lezen dat je tevreden bent over onze service, dit houden we graag zo! Groetjes, het team van 123inkt
zeer tevreden
Goed om te lezen dat je tevreden bent, dit houden we graag zo! Groetjes, het team van 123inkt
Vlugge en correcte levering met fijne verrassing van 2 stylo's.
zeer tevreden
Fijn te lezen dat je tevreden bent, dit houden we graag zo! Groetjes, het team van 123inkt
Snel en eenvoudig besteld en geleverd.
Bedankt voor de beoordeling! Groetjes, het team van 123inkt
C’est la première fois que je commande sur ce site . J’avais un peu peur de commander une imprimante autre part que chez Media Markt ou Vandenborre. J’ai fais par de mes craintes dans la remarque pendant la commande . Une adorable dame m’a téléphoné le lendemain pour me rassurer ! Malgré le coronavirus j’ai reçu ma commande avec mon papier et ma cartouche 48h après . Et 2 jours plus tard mon imprimante et la vieille une dame du service clientèle m’a téléphoné pour s’excuser du retard ! Incroyable autant de gentillesse ! Et l’imprimante est en parfaite état ! Avec en prime un petit cadeau de leurs part ! Je ne sais pas quel mot pourrai qualifier 123encres ! À part merveilleux , fantastique professionnalisme respectueux ! Vraiment ! Je n’hésiterai pas à vous recommandez à tout le monde !
Merci pour votre révision et jusqu'à votre prochaine commande! Bien à vous, l'équipe de 123encre!
Première commande chez vous ,très satisfais délais respecté ,bon produit .
Merci pour votre révision et jusqu'à votre prochaine commande ! Bien à vous, l'équipe de 123encre
bestelling is zeer vlug geleverd, speciaal in deze corona tijd, en is volledig, onbeschadigd en werkend toegekomen.
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent Leon! Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer! Groetjes, 123inkt
De afstand van de gaten zijn te groot voor mijn kaften ik ben een verzamelaar van munten De bladen die ik heb komen niet overeen met de perforator die ik heb gekocht bij jullie
Opgegeven leveringstermijn wordt niet gerespecteerd. 1 week op mijn goederen moeten wachten, schandalig. Wel tot 2x toe excuses per mail ontvangen maar een compensatie zagen ze niet zitten.
Goedendag, Goed dat je via deze weg kenbaar maakt dat je niet tevreden bent over het levertermijn van je bestelling. Vanwege het coronavirus hebben ook wij de nodige maatregelen getroffen. Zo wordt er in onze magazijnen met een kleinere bezetting gewerkt om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Doordat het momenteel een stuk drukker is dan normaal, moeten wij meer orders verwerken met minder mensen. Daardoor kan het gebeuren dat een bestelling niet op tijd verwerkt wordt. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, 123inkt
Mijn bestelling kon direct ingevoerd worden. Daarna kreeg ik nog een telefoontje van een medewerker met de vraag of ik de bestelling wel zou laten doorgaan en met het aanbod van evtl. alternatieven, die goedkoper zouden uitvallen voor mij. Ik vond het wel super dat ik nog kiezen en van mening kon veranderen. De bestelling en verzending is ook zéér snel en vlekkeloos verlopen. Voor een volgende aankoop zal ik zeker 123inkt.be overwegen. Het was nu voor mij de 1ste keer dat ik er een bestelling plaatste. Ik bestel wel vaak een bestelling online, maar deze is niet altijd zo efficiënt zoals deze. Doe zo voort!!!!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Yolanda! Bij een eerst volgende bestelling staan wij weer graag voor je klaar. Groetjes, 123inkt
Een huismerk tonercassette is een bekend risico. Helaas zie ik dit hier bevestigd want kleurenvlekken en strepen waren vanaf het begin van het gebruik ervan niet te vermijden en niet aanvaardbaar in deze prijsklasse printer (HP Color Laserjet Pro). Een 69 € printertje doet het beter. Dus mijn les geleerd en ontgoocheld elders weer originele HP toners besteld waarna alles weer piekfijn geprint wordt. Wees dus gewaarschuwd.