Pluspunten
bestelling gedaan de dag nadien mijn inkt casetten aanbgekomen zer goed materiaal en goedkoop ,dank u voor de service , ik zal niet naleten van reclame te maken voor uw firma
Goedendag, bedankt voor de mooie review. In de toekomst staan wij graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, 123inkt
Pluspunten
altijd zeer snel geleverd en goed materiaal.
Pluspunten
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering
Pluspunten
Snelle en goede levering,alsook waar voor U geld.Zeker een aanrader!
Pluspunten
Prijs en levering waren OK.
Pluspunten
Mooie prijzen voor verzendkokers. Vlotte levering.
Pluspunten
heel goed en vlugge bestelling
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Prijs, service
Pluspunten
Goedkoopste originele inktpatronen dat ik kon vinden en aan huis geleverd. Dit mooi volgens de opgegeven levertijd.
Pluspunten
Snel Betrouwbaar Correct
VerbeterpuntenGeen
Positive
heel goede en snelle levering, savonds 19u besteld, de dag erna geleverd door Postnl...
Pluspunten
heb bestelling gedaan zondag voor 17.00u en maandag heb ik mijn bestelling al gekregen, zeer vlotte afhandeling van bestelling. zeer goede service.
Pluspunten
Vlotte afhandeling van de bestelling Correcte betaling Keuze tussen verschillende producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestelling en levering zijn vlot verlopen. Het product dat ik besteld heb is niet meer overal te verkrijgen en was toch beschikbaar aan een goede prijs.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenVoor bestellingen onder de 20 euro ofzo zou ik durven gewoon afleveren zonder handtekening als er een postbus is. Of de vraag open laten bij de bestelling: aftekenen of niet.
Goedendag Ivan, Bedankt voor je mooie beoordeling en feedback. Wij zullen je tip meenemen in een volgend overleg. Op dit moment is deze bezorgoptie nog geen mogelijkheid omdat alle pakketten verzekerd worden verzonden. Nogmaals bedankt voor je idee! Met vriendelijke groet, 123inkt
Pluspunten
Mooi, netjes op tijd, scherpe prijs!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Vlotte bediening en snelle afhandeling
Pluspunten
Correct en binnen beloofde termijn geleverd.