Pluspunten
Snele e correcte levering tegen een scherpe prijs. Kleine attentie bijgevoegd.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit Snelle levering Informatie website is voldoende voor juiste keuze zonder tijdverlies
VerbeterpuntenKoerier leverde bij buren terwijl we wel thuis waren
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntenpakje kan niet gratis terug gestuurd worden via belgische post , (Bpost) moet immers naar nederland, jammer maar hiervan wordt niets meegedeeld aan de klant via de website en de contacten met jullie, kosten 16 euro. Dit staat niet in verhouding met de inhoud. Ik zal pakketje over de grens moeten versturen. U kunt reageren. [email protected]
Pluspunten
Snelle en perfecte levering
VerbeterpuntenIk ben tevreden over mijn bestelling en denk dat er op dit ogenblik weinig verbeterpunten zijn
Positif
Très bon prix et livraison correcte, à recommander.
SuggestionsFacture HTVA intra-communautaire pour les sociétés avec numéro de TVA.
Bonjour, Merci pour votre grande revue. Belgique commandes à traiter par 123inkt BVBA. Il n'y a pas question de livraison intracommunautaire. Le taux normal de l'impôt de 21% s'applique aux commandes privées et d'affaires. Si vous avez des questions ou des commentaires, s'il vous plaît laissez-nous savoir. Cordialement, 123inkt.be
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Suggestions
Aucunes
Pluspunten
snel, correct, goede prijs
Pluspunten
Prijs - kwaliteit: zeer goed Snelle levering. Fijne service
Pluspunten
Snelle en vlotte levering.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Vlotte verwerking en levering bestelling. Correcte communicatie omtrent levering.
Pluspunten
Alles verlopen zoals medegedeeld
VerbeterpuntenMisschien een aanduiding rond welk uur de levering zal gebeuren. Nu verplichtthuis te blijven tot levering is gebeurd
Goedendag meneer Neyt, Bedankt voor uw beoordeling. Uw feedback betreffende de levering zullen wij doorsturen naar de betreffende afdeling. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, 123inkt.be
Pluspunten
Levering gebeurt snel en vlot
Pluspunten
stipte levering betaling achteraf mogelijk
Pluspunten
Goede service snelle levering.
Pluspunten
Goede omschrijving Snelle levering
Pluspunten
Correct Snel
Pluspunten
Pluspunten
snel, betrouwbaar, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
Pluspunten
nergens iets op aan te merken.
Pluspunten
Correcte levering