Pluspunten
Snelle levering. Product voldoet aan de verwachting.
Pluspunten
goede kwaliteit snelle levering deftige prijs
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
snelle levering en alles verliep volgens afspraak
Verbeterpuntenvolgens mijn ervaring, geen.
Pluspunten
goede afhandeling en prijzen
Pluspunten
Goedkoop en vlugge correcte behandeling
Pluspunten
Mooi op tijd
VerbeterpuntenJammer bij het uithalen van de verpakking,dat de zakjes al open waren en de beveiligings klever eraf waren,nu is het af wachten of de inktpatronen nog vol waren of niet????? Vindt het wel jammer zo een bestelling te moeten ontvangen!!!!
Geachte heer Van Pellicom, Fijn om te lezen dat u te spreken bent over de levertijd. Vanzelfsprekend willen we ook graag dat u tevreden bent over de geleverde artikelen. Onze klantendienst neemt daarom vandaag per e-mail contact met u op. Hebt u in de tussentijd nog vragen, dan kunt u deze sturen aan: 123inkt.be Met vriendelijke groet, 123inkt.be
Pluspunten
Verbeterpuntenverzendkosten zijn aan de hoge kant
Pluspunten
snel en goedkoop perfecte deal zeer tevreden
Pluspunten
Groot aanbod, snelle levering.
VerbeterpuntenKorting voor zelfstandigen?
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering
VerbeterpuntenVerkoper probeerde via de telefoon mij te overtuigen van hun huismerk, wat goedkoper was. Dit gebeurde nadat ik al besteld had en betaald. Opdringerige verkoopspraktijk.
Geachte heer Aeschlimann, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling. Goed dat u aangeeft dat u het contact met onze afdeling verkoop niet als prettig hebt ervaren. Dat is geenszins onze bedoeling geweest. Onze excuses hiervoor. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, 123inkt.be
Pluspunten
direct geleverd
Pluspunten
Geen opmerkingen, alles was naar wens en snel geleverd.
Pluspunten
Zeer snel geleverd, goede prijs
Pluspunten
geen
Pluspunten
alles ok
Pluspunten
Zeer snelle levering heel tevreden zal volgende keer zeker terug bestellen bij jullie