Pluspunten
5 sterren Ik ben heel blij met deze bedrijf. Uitgetekende en snelle levering.
VerbeterpuntenVerder zo en bedankt.
Pluspunten
perfect .een tevreden klant
Pluspunten
Gemakkelijke bestelling via de website. Vlugge levering via een plaatselijk afhaalpunt.
VerbeterpuntenIk heb geen tips. Alles is vlot verlopen.
Pluspunten
Het extraatje was een onverwachte verassing.
VerbeterpuntenTijdig aangekomen. Zorgvuldig en netjes verpakt. Vorige keer moest ik voor de review eerst een account (?) aanmaken. Niet dus.
Pluspunten
Heel vlugge levering minder dan 24 uur
Pluspunten
vlugge levering. goede prijs.
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte bestelwijze, correcte leveringstijden. Werd opgebeld om over te schakelen naar het huismerk met de nodige argumentatie
VerbeterpuntenBlijf zo verder werken
Pluspunten
supersnelle levering. Kwaliteit even goed als de originele patronen en dit aan een zeer voordelige prijs. Zeer tevreden.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Perfecte levering
Pluspunten
Jullie huismerk werkt zeer goed, de printer herkent de inkt als originele Canon
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
alles vlot verlopen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Correcte levering dag na bestelling. Betaling gebeurt zonder problemen. Een betrouwbare werkwinkel. W
VerbeterpuntenWerkelijk geen minpunten.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Prima product , snelle levering
Pluspunten
Op voorraad, goede verpakking, juiste levering.
VerbeterpuntenPost Nl zet eerst levering volgende dag, uiteindelijk werd datum veranderd en werd een dag opgeschoven.
Geachte heer Deligne, Hartelijk dank voor uw eerste bestelling bij ons. Fijn dat we u als klant hebben mogen verwelkomen. We vinden het jammer dat de levering vertraging heeft opgelopen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, 123inkt.be
Pluspunten
Goede prijs; past perfect in de printer.
VerbeterpuntenDe printer merkt dat het geen cassettes zijn van Brother. De eerste prints zijn zeer slecht: veel gesloten spuitkanaaltjes. Na 2x reinigen zijn de prints in orde.
Geachte heer Hansen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat de cartridges inmiddels naar wens werken. Als wij u hiermee in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan lezen we het graag via: [email protected]. Met vriendelijke groet, 123inkt.be
Pluspunten
snelle levering, men kan betalen na levering
Pluspunten
Zeer goede service, snelle levering, betrouwbaar
Verbeterpuntengeen verbeteringen te melden