Vandaag dinsdag 04 okt 20.00 h. Nog steeds geen levering ontvangen !
Beste Marc, Goed dat je hier melding van maakt. Onze welgemeende excuses dat je pakket langer onderweg is dan gebruikelijk. Onze klantenservice neemt vandaag per e-mail contact met je op. Heb je in de tussentijd nog opmerkingen of vragen, dan kun je ons bereiken via: [email protected] Met vriendelijke groet, 123inkt.nl
Pluspunten
Huismerk kleuren-inktcartridge voor HP DeskJet 930C werkt perfect ! (in tegenstelling tot huismerk van sommige andere online-verkopers..) Zeer tevreden !!!
Pluspunten
Uiterst snelle en goede service!
Pluspunten
Alles was goed geleverd op de afgesproken tijd
Verbeterpuntenoke
Pluspunten
vlotte bestelling, correcte levering
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
zeer correct en binnen de afgesproken termijn geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Toners voor mijn OKI-printer waren wel iets goedkoper dan bij mijn verdeler. Snelle levering aan huis.
VerbeterpuntenWaarom moet ik 1 % extra kosten betalen bij de portkosten omdat ik direct betaal met bankkaart? 123inkt.be is dan toch de betaling zeker, wat niet het geval is als klant pas na ontvangst betaald via overschrijving. En alle aangebrachte argumenten van, je kan ook via overschrijving betalen na ontvangst van de zending is larie en apekool, want als ik de 4 toners bestel voor mijn OKI-printer, zit ik altijd boven de 150 €
Geachte heer Daled, Goed dat u dit meldt. Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice neemt vandaag via e-mail contact met u op om het een en ander toe te lichten. Hebt u in de tussentijd nog vragen, dan zien wij deze graag tegemoet via: [email protected] Met vriendelijke groet, 123inkt.nl
Pluspunten
Als alle webwinkels zo maar eens zouden zijn... Makkelijk bestellen - snelle levering echt top : betalingsmogelijkheden!
Pluspunten
Gemakkelijk te vinden wat je nodig hebt. Snelle levering. En het kaartje en stylo's waren een aangenaam extra 'tje.
Pluspunten
Goede, vlugge levering én goedkoop!
VerbeterpuntenHuismerk aanpassen aan de firmware update van de originele cartridges. Ikzelf gebruik originele maar in mijn directe omgeving zijn er toch mensen die problemen hebben met jullie huismerk.
Pluspunten
levering zelfs op zaterdag! gemak van betaling
Pluspunten
Onmiddellijk respons. Perfecte levering.goede prijs
VerbeterpuntenZie er direct geen.
levering niet compleet, 3 dagen wachten op mogelijke nalevering
Geachte heer Wildemeersch, Goed dat u dit meldt. Vanzelfsprekend vinden we het zeer spijtig dat uw bestelling er dit keer langer over heeft gedaan dan u van ons gewend bent. Door een storing bij PostNL is de levering van uw pakket vertraagd. U kunt het pakket morgen verwachten. Onze excuses voor het ondervonden ongemak. Met vriendelijke groet, 123inkt.nl
Pluspunten
Easy to order, prompt deliver. Still have to use the ink cartridges but conficent will have the same quality as the purchase/delivery process.
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenniet originele producten hebben nadelen bij installeren
Geachte heer Keil, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed dat u meldt dat u problemen ondervindt met het installeren van een 123inkthuismerk cartridge. Omdat wij volledig achter de kwaliteit van onze huismerkcartridges staan, bieden wij 100% levenslange garantie op onze producten. Graag vernemen wij uw klacht via [email protected] om u hiermee te helpen. Met vriendelijke groet, 123inkt.nl
Pluspunten
correcte snelle afhandeling en levering. Kwaliteit product en service perfect