GEWELDIG

Droom van mijn man kwam uit ! Wedstrijd van Liverpool. Afgelopen weekend zijn we geweest en voetbal retour heeft alles zo ontzettend goed geregeld! Wij gaan zeker nog een aantal geweldige voetbal reizen maken met jullie! Nogmaals bedankt voor het perfecte weekend. Rodney en Esther

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool-Burnley

Top ervaring

Super goed geregeld allemaal. Wedstrijd werd dag vervroegd maar dat werd ook goed geregeld door voetbal retour. Hebben een unieke ervaring gehad

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real madrid- levante

Super service

Heb met mijn zoon een onvergetelijke voetbalreis gemaakt naar Londen. Wij hebben daar de wedstrijd op 4 januari 2026 Tottenham Hotspur vs Sunderland mogen aanschouwen. Een hele leuke wedstrijd met een Nederlands tintje door middel van een prachtige goal van Brobbey. Hebben ook genoten van de Engelse supporters die pal achter hun cluppie staan. En na de wedstrijd zonder enig geweld uit elkaar gaan met de mentaliteit "some win some lose" Hier kunnen menig supporter in ons landje een voorbeeld aannemen. Ivm een gesloten vliegruimte in Nederland moesten wij 3 dagen lagen blijven in Londen. Voetbal Retour heeft ons hierin goed geholpen en ons in deze extra dagen voorzien van nog 2 top wedstrijden Westham United vs Nottingham Forest en een stads derby Fullham vs Chelsea. VOETBAL RETOUR Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke dagen

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur - Sunderland

Goed geregeld

Vanwege het aantal gecancelde vluchten van Schiphol was het even nagelbijten maar het is goed gekomen. Verder alles tot in de puntjes geregeld.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Celtic - Dundee United

Een geweldige ervaring en ondersteuning

Ondanks de vertragingen op Schiphol buiten jullie schuld om was alles tot in de puntjes verzorgt. Mijn enige zorg puntje was of ik de tickets op tijd zou ontvangen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Man. City - Brighton

Geweldig.

Alles wat top geregeld. Ook toen helaas twee personen van het gezelschap moesten annuleren. De reis was super en de wedstrijd erg leuk voor de jongeren. Van vlucht tot hotel tot tickets was alles dus top geregeld. Tnx

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Voetbal retour

FANTASTISCH van begin top eind!!

Perfecte ervaring van boeking, verschaffen voorpret info, communicatie mbt reizen tot aan plaatsen in stadion en hotel advies. Een trip om nooit meer te vergeten.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool - Leeds

Uitstekende service

Goed advies en services. Altijd bereid om vragen te beantwoorden.

• Reactiesnelheid N.v.t.
  • Persoonlijk klantcontact N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Maatwerk N.v.t.
  • Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hutpurs - Liverpool

Super ervaring met de boys

Met 4 vrienden op pad naar BVB. Vooraf duidelijke instructies ontvangen van Martijn. Aangekomen een lekker biertje gedronken met een curryworst & friet bij de biergarten naast de fanshop. Uurtje voor de wedstrijd het stadion in waar de Gelbe wand al afgeladen vol stond, wat een waanzinnig gezicht. Het voetbal was deze middag niet geweldig, maar wel BVB 2x zien scoren en dus iedereen uit zijn dak.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Dortmund - Hoffenheim

Goed geregeld en duidelijke communicatie

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Man u - bournemouth

Alles top geregeld

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real madrid tegen Manchester city

Een geweldig weekendje Dortmund!

Het was altijd onze grote droom om 'Die Gelbe Wand' mee te maken. Dankzij Voetbal Retour is deze droom verwezenlijkt. We hadden ontzettend geluk met de wedstrijd (die werd 3-3) maar ook alles eromheen was tot in de puntjes geregeld. Het hotel, de communicatie vooraf en erna; alles is enorm goed bevallen!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Dortmund-Stuttgart

Super geregeld

Alles was top geregeld de vlucht de kaarten het hotel alles klopte. We konden overal zo doorlopen zonder problemen. ook een keurig hotel met goed ontbijt.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Rangers-Falkirk

Geweldig!

De reis was van A tot Z top geregeld! Hierdoor heb je geen zorgen te maken over vlucht, hotel en wedstrijd. Al met al dus helemaal top!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham - Sunderland

Een super weekend! Alles perfect geregeld

Ik heb genoten van het weekend Londen. Alles is keurig aangeleverd en het werkte perfect met de vouchers. Een echte aanrader!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham - Sunderland

Goed geregeld

De reis was zeer goed geregeld, Alles is zonder enige problemen verlopen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayern munchen tegen freiburg

Een hele leuke ervaring en allemaal heel goed geregeld!

Het was een hele leuke ervaring. Tevens alles heel goed geregeld door Voetbal Retour. Tevens het contact met Voetbal Retour gedurende de trip was goed en via WhatsApp werd er snel gereageerd.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester Utd. - Everton

Alles tot in de puntjes geregeld.

Alles klopte, op vragen ook een snel antwoord

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool

Van A tot Z in de puntjes geregeld

Volledig ontzorgd en perfect geregeld

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool - Nottinghem Forrest

Geweldig als was super geregeld

Alles super gegaan. Met de Eurostar trein naar Londen was een goede keuze. Hotel was uitstekend. We hebben de wedstrijden Tottenham - kopenhagen en queens park rangers - southampton bezocht. Totaal verschillend (nieuw en oud stadion), maar wat een schitterende stadions hebben beide clubs. We hebben genoten van de sfeer en hadden super plekken op de lange zijde bij beide wedstrijden. Dit was weer een reisje voor in de boeken!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenhem-Kopenhagen

Heel goed geregeld!

Voor mijn zoon een voetbalreis geboekt. Zelf had ik geen idee welke wedstrijd leuk is om te zien, maar Martijn heeft goede tips gegeven. We zijn uiteindelijk zowel naar Juventus als naar Inter Milaan gaan kijken dankzij zijn advies. Het was een heel geslaagde reis, met goede hotels. Snelle communicatie telkens. Kortom: alles is perfect gegaan! Een echte aanrader!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Juventus- Torino en Inter Milaan- Lazio Roma

Het was fantastisch alles goed geregeld door voetbal retour

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real Madrid-Valencia

Top. Alles verliep vlekkeloos!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham - Wolves

Top reis gehad met VoetbalRetour!

Afgelopen weekend heb ik een voetbalreis gemaakt en het was echt een onvergetelijke ervaring! Alles was tot in de puntjes geregeld. van het vervoer en de accommodatie tot de wedstrijdtickets. De communicatie vooraf was duidelijk en vriendelijk, en ik voelde me vanaf het begin goed verzorgd.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham-Wolverhampton en West Ham-Newcastle

Leuke wedstrijd: PSG-Nice : 1-0

Ons hotel Exe Paris lag prima in het centrum vlakbij Gare St Lazare en alle bezienswaardigheden waren goed bereikbaar met metro. De hotelkamer was te klein voor 3 personen en de badkamer ook. De douchebak lekte als een malle op de vloer zodat we na elke douche 3 handdoeken nodig hadden om te dweilen. We kregen wel elke dag 3 extra handdoeken van het vriendelijke personeel. Het ontbijt in het hotel was karig. Weinig brood, geen boter en geen eitje. Vlakbij het hotel waren een paar prima restaurants.

• Reactiesnelheid N.v.t.
  • Persoonlijk klantcontact N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Maatwerk N.v.t.
  • Welke wedstrijd heb je bezocht? psg-nice