Goed product en snelle levering

Tevreden met het product en snelle levering.

Perfect herstelde helm, lijkt als nieuw!

Heel tevreden over het product en de snelle levering. De helm lijkt als nieuw.

Top bedrijf en top service

Alles is goed geregeld bij deze winkel

Snelle levering en product prima

Snelle levering en prima product

Werkt goed

Werkt goed en makkelijk installeren.

Levering snel, apparaat defect, geld retour

Ik had een binnenhuis camera besteld die snel geleverd werd. Maar de camera is helaas defect. Na bericht gestuurd te hebben meteen antwoord en bedrag terug overgemaakt gekregen. Fijn contact! Overigens ook een zeer goed duurzaam concept die de afvalberg weer wat kleiner houdt. Mvrgr Ans Adriaens

goede producten, uitstekende service!

Als je online ergens naar op zoek bent, kijk dan eerst even op Retourkoop of ze het daar toevallig verkopen. Het zijn nieuwe of z.g.a.n producten die zijn teruggestuurd (en dat gebeurt ongelofelijk veel), die anders wellicht vernietigd zouden worden. Wat een verspilling! De service van dit bedrijf is ook nog eens heel goed, met snelle en adequate reacties op vragen. Een duurzaam alternatief voor nieuw in de (online of fysieke) winkel!

Geheel naar wens.

Prima product

Ondanks dat het een retourproduct is, is het voor de rest helemaal oké. Ik wist vantevoren wat er ontbrak en de rest werkte perfect

Snelle levering met een goede prijs

Zie boven

Goede service. Snelle levering

Duidelijke site een snelle levering.

superblij met mijn mooie asnkoop!

Op zoek naar een leuk kado, kwam ik terecht bij deze online winkel. Hetzelfde kado maar een stuk goedkoper en in nieuwe staat. Alles goed omschreven op de site.

Een ontdekking!

Ik ben blij dat ik toevallig op deze site terecht kwam. Alles duidelijk beschreven en heel vlotte bezorging. Goed dat artikelen zo een tweede kans krijgen.

Heel blij met ons nieuwe apparaat

In perfecte staat, ook de verpakking zag er goed uit

Vriendelijke medewerkers, mooie producten en super snelle services!

Goede uitleg gekregen, mooie prijzen. Na het plaatsen van mijn bestelling is deze een dag later keurig netjes bezorgd!

Prima producten

Prima producten voor zover ik nu in 1 week tijd heb kunnen beoordelen.

Lekker duurzaam. Om een kapotte doos is het apparaat niet minder. Oja, toch wel. minder in prijs ;)

Leuke site, goede artikelen, prima service.

De site was overzichtelijk, de aangeboden artikelen waren duidelijk omschreven en prettig geprijst. De bestelling werd vlot geleverd.

Helemaal prima

De schoenen die ik besteld heb zijn helemaal prima en splinternieuw, ook de Barbie voldoet aan mijn verwachting.

Snelle levering en leuk geprijsd

Artikel werd snel geleverd en was in prima nieuwstaat

Prima!!

Voldoet volledig aan mijn verwachting, netjes verpakt, duidelijke info, vlotte levering voor een mooie prijs!

Product in goede staat ontvangen, werkt top!

Ik kocht een Fornello Essenza, volgens beschrijving enkel uit verpakking geweest. Dit klopte, waardoor ik '2ehands' een nieuw product kon kopen. Goed vanuit duurzaamheidsperspectief en fijn voor de prijs!

Fout in artikel

Het artikel heeft een fout ...een flinke vouw in de stof waardoor de puzzel niet goed te leggen is....dit was niet vermeld en ook geen afbeelding van getoond.

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie!!

Prima site

Alle bestellingen in één doos goed verpakt, bij een aantal was de verpakking open gemaakt maar de materialen waren ongebruikt en niet beschadigd. Ben er zeer tevreden mee in deze wegwerp maatschappij prima initiatief.