Supersnelle bezorging en werd goed op de hoogte gehouden van de status van bezorging. Product voldoet volledig aan de beschrijving en erg blij mee
Ik heb bij Retourkoop een automatische kattenbak van het merk Cellavi gekocht. Deze werkte niet, omdat ik géén Wifi-verbinding kreeg. Daarom retour gestuurd en mijn geld teruggevraagd. Er werd echter € 65 in mindering gebracht, zonder dat erbij stond waarom. Contact opgenomen en mij werd verteld, dat dat kwam, omdat ik het kattengrid in de bak had laten zitten. Daarom moest de bak door Retourkoop worden schoongemaakt. Ik had wel het kattengrid uit de bak gehaald, maar was vergeten om het grid uit de opvangbak te halen (er had géén kat op gezeten). Daarnaast kreeg ik te horen, dat de bak niet op 5g-Wifi werkt, alléén op 2,4g. Dit is echter nergens op de website van noch retourkoop noch van Cellavi terug te vinden. Als ik dat had geweten, had ik de bak niet gekocht. Dit heeft mij € 65 gekost. Knap waardeloos. Net nog even op de website van Retourkoop gekeken. Er staat een andere bak van Cellavi op. Ook bij deze staat niet vermeld, dat hij niet op 5g werkt, terwijl veel mensen thuis 5g hebben en dus niets aan deze bak hebben. Volgens Cellavi zelf, werkt géén van hun automatische kattenbakken op 5g en gaan ze dit op korte termijn niet veranderen. Conclusie: ik koop niets meer bij Retourkoop. Je krijgt een product waar je uiteindelijk niets aan hebt en het kost je nog geld ook. Volkomen K... dus
Besteld via de website, snel geleverd en goed product
Jammer genoeg moet je een ster geven maar liever had ik niets gegeven. Retourkoop verzend namaakartikelen van Alibaba in een verpakking van het echte merk. Vervolgens wordt de oplichting door Retoukoop niet serieus opgepakt en netjes opgelost. Geld weg en vertrouwen weg!!!
Product was in prima werkende staat maar we hebben zelf besloten om deze te retourneren. Het retourproces was simpel en eenvoudig uit te voeren.
Ik kreeg een fout artikel(te klein) alvorens ze mij het correcte item willen opsturen (de correcte maat van fietsstoel ) dien ik eerst HUN foute bestelling te retourneren wat ik niet vind kunnen aangezien 1 ik bestel online omdat ik niet mobiel ben 2 ik gebruik de te kleine maat waar mijn kind zeer krap inzit omdat ik geen andere heb en zonder die stoel kan ik niet meer mijzelf verplaatsen. Ik zou graag hebben ze mij een klantvriendelijke oplossing geven die in mijn moeilijke situatie hun fout rechtzet. Mij de correcte fiestoel eerst kosteloos opsturen zodat ik erna de verkeerde eventueel kan retourneren. Wat ik eigenlijk teveel moeite vind voor een fout die niet bij mij als klant ligt.
Beste Lieselotte, Helaas is deze review het eerste contact met ons geweest over uw probleem met dit product, waardoor we ook nog niet de kans hebben gehad om dit voor u op een gepaste wijze op te lossen. Fijn dat we u alsnog telefonisch hebben gesproken om deze situatie te verhelderen. We begrijpen goed dat de situatie voor jou erg vervelend is, zeker omdat je afhankelijk bent van de fietsstoel om je te kunnen verplaatsen. We hebben de afmetingen die je telefonisch hebt doorgegeven vergeleken met de productinformatie van het artikel dat je hebt besteld en deze komen volledig overeen. Dat betekent dat je het juiste product hebt ontvangen op basis van de specificaties die wij als verkoper meekrijgen. Van dit specifieke model is er ook geen kleinere variant beschikbaar. Aangezien wij werken met retourproducten en dus geen grote voorraad of alternatief van dit type op voorraad hebben, kunnen we je op dit moment geen andere maat of vervangend model toesturen. Wat we je wel kunnen bieden, is dat je het artikel kosteloos via ons retourportaal retourneert, waarna we uiteraard het volledige aankoopbedrag aan je terugstorten. Helaas klonk het alsof ook dit niet tot een gepaste oplossing behoort. We begrijpen dat dit voor jou in jouw situatie niet de meest ideale oplossing is, maar dit is wat we je binnen onze mogelijkheden kunnen bieden. Mocht je toch besluiten het artikel te willen retourneren, dan helpen we je daar uiteraard graag bij voor een snelle afhandeling. Laat het ons vooral weten als we ergens mee kunnen ondersteunen in dit proces. Vriendelijke groet, Ann - Team Retourkoop.
Voldoet aan onze vwmerwachting Dank
Kocht een ronde bakplaat. Produkt snel en goed geleverd.
Erg nuttig dat terug gestuurde producten gebruikt gaan worden
Verkeerde kleur ontvangen en de klantenservice is telefonisch onbereikbaar ook al bel ik onder werktijd, verdeeld over de dag. Toch maar geïnstalleerd want ik heb hem toch echt snel nodig. Hij is compleet en hij werkt, maar niet wat ik heb besteld.
Cc
Beste Henk, Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht, dat begrijpen we helemaal, zeker als je uitkijkt naar je bestelling. We willen je graag laten weten dat we je pakket dezelfde dag nog hebben verzonden, maar dat het helaas vertraging heeft opgelopen bij PostNL. Onze excuses voor het ongemak! Fijn dat je ondanks de vertraging tevreden bent over het product. Gelukkig verloopt de bezorging in de meeste gevallen gewoon vlot, en mocht er toch iets misgaan, dan denken we altijd graag mee in een oplossing. Hopelijk tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ann - Team Retourkoop.
Snelle levering. Artikel was als nieuw en keurig verpakt. Helemaal blij mee. Dat voor de helft vd winkelprijs.
Netjes geleverd
ik twijfelde eerst om een retour te bestellen. De omschrijving gaf aan dat het alleen om een beschadigde doos ging. Dus ik dacht ik gok het er op. En inderdaad , het product was perfect in orde, behalve een goed beschadigde doos. Dus top, ben blij met mijn 2 aankopen.
zocht en onderdeel voor ons fietsrek en vond het daar voor een goede prijs in nieuwstaat
L
snel geleverd, één minpuntje, orginele verpakking was slecht dicht geplakt voor de rest goed
Product is in uitstekende staat
bij retourkoop heb ik een rowenta keramisch kacheltje gekocht dat normaal online 55 euro kost en bij hen 32. het is een schattig kacheltje en alles werkt perfect. ik heb het op woensdag gekocht en had het donderdag in huis. over de bestelling en het versturen werd goed gecommuniceerd. het kacheltje kwam in de eigen verpakking. ik ben er erg, erg blij mee.
Via 2 verschillende websites bestelling gedaan, bleek achteraf bij zelfde firma te zijn. Na mailcontact netjes dubbel betaald geld terug ontvangen. Bedankt
goed product in een beschadigde verpakking voor een lagere prijs. PRIMA!!! Die koop met alle liefde en plezier, want de verpakking gaat toch netjes in de recycle bak.
Het zadel dat ik ontving was niet het zadel van de foto. Beetje onhandig aangezien ik een origineel en exact hetzelfde zadel wilde en dacht besteld te hebben. De beschadiging aan het zadel stond vermeld in de advertentie en was prima. Maar moeilijk gedoe met retour “aanvragen” en dan eerst moeten “bewijzen”. Bijzonder dat men dus niet exact weet wat er verstuurd is en of het fysieke product gefotografeerd is of dat er een stockfoto is gebruikt. Uiteindelijk er maar voor gekozen dit zadel op de fiets te zetten.
Zoals beloofd, keurig!
Snel mijn producten gevonden en via een soepel bestelproces mijn bestelling geplaatst. De keuze tussen verschillende kwaliteiten van de producten vind ik een fijne feature.
Een online een bluetooth dongle besteld voor tv naar audio. Snel en correct geleverd. De dongle blijkt nu aan sommige (audio) apparaten wél een bluetooth connectie toe te kennen, aan andere weer niet. (JBL koptelefoon en oortjes willen bijv. maar niet "pairen". Geen gebruiksaanwijzing of uitleg bijgevoegd.