Wafelijzer besteld maar bleek defect te zijn email gestuurd en binnen no time reactie we kregen het geld terug Wafelijzer konden we recyclen maar tot mijn verbazing was mijn geld al op de bankrekening gestort dit zou ik zeggen een voorbeeld voor heel veel andere bedrijven ga zou door
u geeft zelf het antwoord
Een geweldige koop.een aanrader voor iedereen.
de levering verliep snel, goed product, stevig verpakt, we zijn er blij mee
Had pakket binnen er was wat mis mee maar de snellle oplossing en reactie zeer tevrede mee
Heel snelle levering! Per ongeluk t verkeerde artikel, maar na een telefoontje de volgende dag in huis!....ondaks t fouyje een dikke 10!!
Spijtig genoeg is mijn aankoop tegengevallen omdat ik op dit apparaat, in tegenstelling wat ze ervan zeggen, geen brood van een nog niet zo groot formaat kan snijden. En het is juist daarom dat ik dit apparaat had besteld. Spijtig ! Met beleefde groeten, E. Colpin
De aankoop via de site was heel eenvoudig. De bezorging van het pakket ging vlot. En het belangrijkste natuurlijk, het aangekochte artikel was helemaal in orde. Het was echt helemaal als nieuw. Kortom, een prima aankoop voor een zeer voordelige prijs.
Snel en keurig bezorgd, product helemaal nieuw en meer dan 50% goedkoper omdat originele verpakking open was. Heel blij mee
Bestelde items waren in nieuwstaat. Helemaal prima voor een prima prijs. En goed verpakt. Zeker aan te raden!
Ik had drie producten gekocht. Een daarvan bleek ondeugdelijk (werkte gewoonweg niet). Aangemeld en geen gezeur, geld terug. De overige 2 producten zijn geheel naar wens.
Wat een fijne stoel mam! Dit voorbij nu iedere dag van mijn zoon. We hebben de stoel snel in elkaar gezet als je niet meetelt dat we in eerste instantie de armleuningen hadden omgedraaid (links-rechts)… De frustratie sloeg om in gelach! Gelukkig duurde dit maar een paar UUR. Tja, die dingen gebeuren, hahaha.
Het blijkt werkelijk Makita tuingereedschap te zijn, onder huis tuin en keuken omstandigheden. Nu alleen nog de juiste accu oplader gebuiken.
Het product was keurig verpakt .. Ook in een Perfecte staat en onbeschadigd . Wij blijven deze site van Retourkoop zeker volgen . Bedankt Nan Haak .
Yarno en team hebben persoonlijk contact gezocht voor persoonlijke aflevering. Vervolgens op afgesproken moment geleverd. Product/doos was in perfecte conditie. Bedankt voor de service!
De deeghaak was met geen mogelijkheid los te krijgen. We hebben er w 40 met pipetje in laten lopen en met veel geduld de hak er eindelijk u]it gekregen. Toen bleek dat er nog etensresten aan de binnenkant van de haak zat vast gekoekt.
Ik ben niet helemaal tevreden over de afhandeling van een klacht, maar verder is het allemaal top en snel geregeld. Ook mijn klacht is snel afgehandeld
Goed verpakt, snel geleverd, product zoals beschreven
Eerste keer besteld ging goed en werd volgende dag geleverd. Producten zijn prima. En een mooie prijs
Goede levering en prima product (baby hekje voor in bed)
Ik was wel benieuwd of het niet gebruikt was of stuk. Maar niks van dat alles. Gewoon nieuw, Top!
Retourkoop aangekocht. Een pizzarette, helemaal compleet en onbeschadigd. Op tijd verzonden. We zijn er blij mee!
Heb een broodmachine gekocht.Er ontbrak helaas een onderdeel.via mail gemeld en meteen gebeld door t bedrijf. Onderdeel is nagestuurd.super .