Prima toko

De stoel is geleverd zonder rechterzijkant. Gebeld en de volgende dag was de zijkant er ook. Dat vind ik top!

Goede kwaliteit, snelle service

Product zo goed als nieuw met een geopende verpakking. Ik koop het niet voor de verpakking dus ben super blij met deze koop

Snelle afhandeling

Ik ben tevreden hoe mijn klacht is opgelost en ik kreeg steeds een snelle reactie. Mijn volgende aankoop zou ik hier zo weer bestellen.

Ik ontdekt de voordeligste koop

Was op zoek naar shraks werkschoen maat 45 via google Ik ontdekt dat bij jullie 50 euro was dan van shraks website dat ongeveer 89 euro kost . Eenmaal besteld en volgende dag binnen. Origineele doos met werkschoen van shraks is alleen de scheur van de doos te herkennen maar de schoen is zo goed als gloednieuw met orginele verpakking en gebruiks aanwijzing.(2e keus reclame die worden eerst zeer streng gecontroleerd voor dat de verkoop begint via tussen persoon van shraks bedrijf. Dat vermoed ik in mijn gedachte) Nu ben ik super tevreden met shraks werkschoenen en geen vermoeide voeten in de bouw. Rug pijn is veel minder voelbaar. En ze lopen erg lekker.

Ik had nog een inhoudelijke vraag over een product wat op mp werd aangeboden. Daar werd heel vriendelijk op gereageerd en binnen een dag had ik antwoord. Supernetjes. Het product bevalt trouwens prima! Blij mee!

Zeer attent en klantvriendelijk

De aangekochte steelstofzuiger werkte prima maar het hepafilter stonk en was zwart van de schimmel. Na contact meerdere keren excuses gekregen waarschijnlijk door de controle afd een fout gemaakt. Tot alle tevredenheid opgelost waarbij ik de keuze had tot kostenloze retourzending en terugstorting van het aankoopbedrag of een korting op het aankoopbedrag. Dit heb ik nog niet ontvangen maar ga ervan uit dat het tzt wordt teruggestort

Het eerste geleverde apparaat was defect, na klacht hierover werf het direct omgeruild, zonder extra kosten.

Zoals omschreven alleen verpakking kapot, dus prima. Alleen de adapter mist. Ik heb mijn eigen adapter maar gebruikt, maar is niet ideaal.

Perfecte hoofdkussen

Had nek en schouderklachten, door deze traagschuim kussen, wordt het al minder Netjes verpakt etc

Bolderkar

Mooie bolderkar voor een zeer aantrekkelijke prijs en heel snel geleverd. Ik kreeg wat er beloofd was!

Ze doen wat ze beloven!

Erg snelle levering, maar helaas hadden ze het verkeerde artikel gestuurd. Via what’app direct contact en op een heel prettige manier opgelost! Chapeau voor de klantenservice!

Snelle levering. Product was comform beschrijving op site. Keurige communicatie

Prima.

Nog even goed lezen wat je krijgt. Bij mij paste het ondanks de missende onderdelen.

Ik bestelde een ladder met drie treden, kreeg er een met vier

Helaas voor mij hierdoor onbruikbaar.

Snel, als nieuw en voordeliger!

Snelle levering, goed verpakt, voordelig, schoon en garantie! Top!

er zitten meerdere gaatjes in het net

er zitten meerdere gaatjes in het net, en ook meerdere ogen die eruit lagen

goed en snel

produkt conform omschrijving. Direct verzonden.

Dfhn va dit

Top, producten zijn in perfecte staat.

Heel fijn

Ik had geappt en kreeg direct adequate reactie (geen bot) Fijn ook dat spullen een tweede leven krijgen Mijn complimenten

Snelle reactie op vragen, Snelle levering en precies zo als op de website site staat vermeld wordt het geleverd Problemen worden gelijk verholpen Echt toppie

goed product

Mijn gekozen artikel was niet meer voorradig. Het alternatief met verhoogde prijs was niet als zodanig aangegeven in de bestelling.

Blij met retour gestuurde artikelen

Je kunt hier artikelen kopen die anders te duur zijn. Ook heb je de keuze tussen gebruikt, licht gebruikt of zgan. wat je krijgt toegestuurd is altijd keurig verpakt. Ben heel blij met retourkoop.

Mooi product voor een goede prijs

Product werd goed ontvangen, alles compleet en in zo goed als nieuwe conditie. Niks op aan te merken en door de korting spaarde ik wel tientallen euro's uit in vergelijking met de aankoop van een volledig nieuw toestel.

Snelle levering en het product is in goede staat ontvangen.ik zou er zeker vaker bestellen.