Bezorging was snel, en met het hondentoilet ben ik blij mee, niet meer midden in de nacht naar buiten, en mijn hond van 18 jaar gebruikte het de eerste nacht meteen.

WAARDELOOS!!!

- Besteld op donderdagochtend geleverd op de woensdagavond in de week erna - Bestelling incorrect (verkeerder producten geleverd gekregen - Retour aangevraagd en geaccordeerd maar je betaald er zelf €1,95 voor als je wilt dat het verzekerd is, en dat wil je natuurlijk. - Vervolgens geen retourlabel - Gebeld, wordt er niet opgenomen en wordt de verbinding verbroken, opnieuw gebeld en wederom geen gehoor. Je krijgt gewoon de voicemail. Ik zou het NIET doen!

Goede ervaring

Ik ben heel tevreden

Product als nieuw

Heel mooi product. Stuk goedkoper dan in de winkels.

Prima artikel.

Voor een Retourkoopje was artikel (wasmachine bak) gewoon nieuwe. Doos was open geweest maar artikel zag er nieuw uit. Dus prima alternatief om eerst te kijken of Retourkoopje het heeft.

Betrouwbaar adres.

Prima artikelen voor een nette prijs ontvangen. Verpakkingen waren open geweest maar artikelen zien we netjes, compleet en onbeschadigd uit. Zou zo weer bij dit bedrijf kopen.

Duidelijke uitleg en snelle levering. Het apparaat ziet er picobello uit en werkt goed.

Snel en Goed.

Het bestelde product werd snel en goed verpakt geleverd. Helaas ontbrak er een onderdeeltje, Na een telefoontje( ze waren inderdaad ook gewoon telefonisch te bereiken) werd dit snel opgelost. De beloftes werden na afspraak netjes nagekomen.

Waardeloos, en niet compleet

Product was niet compleet dus ik heb er niks aan.. het telefoonnummer wat aangegeven word meerdere keren geprobeerd te bellen maar er word niet opgenomen. Op de mail word helaas ook niet gereageerd. Dus heb niks aan mijn product.

Item in complete staat

Erg blij met deze aankoop. Kunnen kopen voor een leuke prijs. De doos was ernstig beschadigd misschien een tip om een foto te plaatsen bij de advertentie zodat de “verrassing” bij ontvangst minder groot is.

makkelijk

Makkelijk bestellen en goed voor ons milieu

Alles ging goed

Produkt was nieuw ongebruikt in doos.

Prima initiatief jammer dat het dit keer fout ging.

Iedere webshop is natuurlijk afhankelijk van de vervoerder en in mijn geval ging het mis. Keurig aan postnl aangegeven dat ze het in de pakketautomaat mochten leggen, kom ik daar deurtje gaat open ligt er niets in :-( Kan retourkoop natuurlijk niets aan doen, postonderzoek heeft niets gebracht. Keurig mijn geld terug gekregen zoals het hoort. Tot de volgende keer in de hoop dat postnl dan wel meewerkt.

Very good service and quality

I loved how fast they shipped and it’s good quality

Geleverd zoals beschreven

Snelle levering, erg blij mee

Helemaal blij, een goeie koop voor mijn zieke vriend!

Makkelijk en zeker duidelijk

Alles is duidelijk en vooral makkelijk

Duux ventilator

Duux ventilator gekocht, helemaal top. Zat geen adapter bij de ventilator, maar dit hebben ze snel opgelost.

Zeer correct

Er ontbraken 5 kammen Deze werden direct nageleverd Toen ik ze male stuurde Netjes van ze Zeer tevreden

Goed geregeld

Snelle verzending. Bij alle bestellingen die ik tot nu heb gedaan is het een keer gebeurt dat een product niet correct werkte. Zonder veel moeite mijn geld terug gestort gekregen. Zou hier zo weer bestellen.

Netjes behandelt en mooi op tijd binnen kattebak revoo

Prima product gedoe met verzenden

Prima product alleen werd een doosje als brievenbuspakket verzonden waardoor ik het pas dagen later af kon halen

Prima levering en goed product

Prima levering van een goed product.

Netjes en snel geregeld.

Positieve ervaring!