Super product, functioneert gewoon goed

Met lichte twijfel een retourkoop gedaan, want wat ga je krijgen en hoe erg is de schade echt/werkt het product nog? Nu zou ik de volgende keer met liefde nogmaals bestellen via retourkoop, want mijn verwachtingen zijn overtroffen. Vooral de doos was in een slechte staat, maar op het product en de bijbehorende asseccoires kon ik bijna geen sporen van schade vinden en het product werkt TOP! Nu heb ik voor een prikkie een product waar ik heel blij mee ben, EN ik werk mee aan anti-verspilling. DAT VOELT GOED!

Ik ben tevreden met mijn aankoop

Ik ben tevreden met mijn aankoop

Prima product

Het product is keurig verpakt en in nieuwstaat. Ik ben zeer tevreden.

Product was als omschreven en rap verstuurd.

De fietsendrager was exact wat ik zocht en geleverd binnen de aangegeven tijd. Mooi op tijd voor de vakantie. Helemaal top dus.

Helemaal prima!

Alleen de doos zat dicht met een extra plakband. Verder mankeerde er niks aan. En scheelde toch een hoop geld! Ik ga dit onthouden!

Het bestelde spul was in prima staat

Net als de vorige keren was ook deze bestelling prima. Alles zag er netjes uit en was direct bruikbaar

Top Service

Snelle levering,artikel zag er uit als nieuw. De doos zou iets beschadigd zijn. Maar dat is me helemaal niet opgevallen. Top service.

Mooi concept, snel geleverd

Prima! Snel geleverd. Geen extra doos om de verpakking maar tape en label er direct opgeplakt. Dat kon er gelukkig makkelijk af zodat ik het product cadeau kon doen. Fijn dat teruggestuurde producten gewoon verkocht kunnen worden in plaats van te worden weggegooid.

Super goede ervaring

Duidelijk website, duidelijk proces

Artikel zo als omschreven

Artikel snel en zo als omschreven geleverd. Tegen een mooie prijs.

Goede ervaring

Goede ervaring .ik had helaas de verkeerde besteld .terug gestuurd en binnen een paar dagen gewoon me geld netjes ontvangen

Mooie snijmachine

Het is een hele mooie snijmachine. Het scheelt veel of je hem bij Retourkoop.nl koopt of in de winkel. Er wordt op de site gezegd dat de artikelen niet gebruikt zijn, maar alleen uit de doos gehaald. Deze snijmachine was wel degelijk gebruikt. Het mes was vies en er lagen witte broodkruimels in. Ik heb hem goed schoongemaakt en ik stuur hem dus niet terug. Of ik weer zou kopen bij Retourkoop.nl hangt heel duidelijk af van het product. Dus, ik weet het nog niet!!

Hele goede service. Ook telefonisch bereikbaar met duidelijke uitleg van product en bedrijf. Ik twijfelde over 2e hands product en dat was totaal niet nodig. Product was als nieuw en volgende dag in huis.

Het werkt perfect zo kom ik van mijn kleine vliegjes af.

Snelle verzending en prima product

Dit is mijn tweede koop bij Retourkoop.nl en ben weer te vreden over de afhandeling en het gekochte product.

Product zoals omschreven. Werkt allemaal top. En voor mij zo tenminste ook betaalbaar. Heel blij mee!

Super winkel!

Producten die ik heb gekocht waarvan de doos was open geweest en binnen 30 dagen geretourneerd, waren allemaal in nieuwstaat. Een Samako Aqualis S1 en Samako nanodetect pro. Beiden zijn overigens prima producten. Levering was ook al de volgende dag, zelfs op zaterdag.

Netjes geleverd

Je kunt niet zien dat het een artikel is wat al gebruikt is of retour is geweest. Alles zat netjes verpakt. Een top deal !

Zeer snelle levering

Goed bedrijf ik ga daar vaker shoppen

Ik had de reiskoffers besteld en er stond beschrevrn dat er lichte krasjes op zaten, wanneer ik hier zelf naar ging kijken kon ik er letterlijk geen vinden, en laten we nu eerlijk zijn, als je de koffers 1x gebruikt zitten er toch al wel krassen oo dus voor mij een zeer goede aankoop!

Voor 30€ meer had ik een nieuwe gehad

Achteraf gezien beter een nieuwe kunnen halen. Missende onderdelen , één kapot onderdeel en een apparaat wat net niet goed genoeg werkt. We doen het er maar mee,want ondertussen hebben 4 katten er gebruik van gemaakt en is het geheel in de grote doos terugsturen een hele onderneming.

Prima verlopen

Bestelling werd conform afspraak en op tijd geleverd. 1 opmerking. Android TV boxen werden geleverd met accounts van vorige eigenaren nog geinstalleerd (google.account).

Volgens verwachting

Mijn bestelling was naar mijn verwachting

defecte snellader ontvangen op email wordt helaas niet gereageerd

defecte snellader ontvangen op email wordt helaas niet gereageerd

Tevreden

Bestellen ging gemakkelijk. Duidelijk. Afspraken komen ze altijd na. Bezorging op tijd