Product keurig en snel geleverd
Na ontvangst van besteld speelgoed ontbrak een onderdeel. Dit werd zonder mitsen en maren binnen enkele dagen gratis nageleverd, super! En vriendelijk te woord gestaan.
Net wat ik zocht en hier gevonden. Nieuw en goed verpakt.
Goede aankoop voor een goede prijs.
Ik heb pakket nooit gekregen is door postnl retour gestuurd omdat pakket daar beschadigd aankwam. Nog niets vernomen of ik nog iets krijg opgestuurd of dat mijn geld wordt terug gestort.
Het pakket is prima aangekomen. Snelle levering en ook de afhandeling van bestelling tot betaling, prima!
Product zoals omschreven snelle levering
horloge werkt niet, geen duidelijke retourinstructies ontvangen
De bestelde toiletbril werd snel bezorgd en voldoet aan alle eisen van een nieuw product!
Duidelijke omschrijving, vlot geleverd.
Product is zoals omschreven, netjes verpakt en snel verstuurd.
Retourkoop.nl gaat defecte powerbank herstellen door een goed product alsnog te sturen. Prima garantie!
Originele beoordeling
Retourkoop.nl kan de schade herstellen door een goed product alsnog te sturen.
lekker snel, toch een kleine teleur stelling, het produkt is een stuk kleiner als verwacht.
Je weet wat je krijgt
Verpakking beetje grof dicht geplakt. Was bekend ...doos beschadigd... Product prima
Goed en een ruime keuze en niet te duur
Goede en snelle service, duidelijke communicatie
Ik heb een retour horloge gekocht voor een iets lagere prijs en kon die bij hun vestiging meteen ophalen. Snel geholpen en blij met mijn aankoop! Judith
Product wat ik heb besteld is zo goed als nieuw voor de helft van de prijs. Ik ga zeker terug naar dit bedrijf als ik weer iets nodig heb. Aanrader!
Goede aankoop, prima schaar in beetje gekreukt doosje, zeer tevreden!!!
Besteld geleverd. Alles op de juiste wijze.
snel geleverd
Snel en makkelijk