Snel verstuurd
Helder op de site. Goed produkt. Prijzen mogen nog wel iets interessanter
Had een steuntje nodig voor m’n motor bagage wagentje als hij afgekoppeld is, er werd gewaarschuwd voor eventuele gebruik sporen maar niets kunnen ontdekken. Perfect product.
Mooie warmte deken! Super blij mee
Ik ben blij met de lamp. Mankeert niets aan. Fijn dat het een 2e kans kreeg
Supper prijs en snel geleverd.
ik koop hier vaker, scheelt veel geld en de producten zijn in orde
Na een product ontvangen te hebben bleek dat het niet werkte. Gemaild en het product werd gewoon vervangen. Snel het 2e product weer ontvangen. Super ervaring dus heel tevreden.
Ben het met jullie eens dat het een tweede kans verdient maar dat je dan zo’ n bedrag moet betalen het het toch niet goed is vind ik belachelijk.
Beste Rob, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een product niet past en u het graag wilt retourneren. Bij Retourkoop.nl werken we met retour- en tweedehandsproducten die we controleren en opnieuw een kans geven. Omdat we deze artikelen tegen een scherpe prijs aanbieden, kunnen we de retourkosten helaas niet vergoeden als het product niet naar wens is of niet past. Wanneer er iets mis is met het product of wij een fout hebben gemaakt, nemen wij de retourkosten natuurlijk wél volledig voor onze rekening. We vinden het belangrijk om klanten ook bewust te maken dat het versturen en retourneren van pakketten niet gratis is: niet alleen vanwege de handelingen en logistiek die daarbij komen kijken, maar ook vanwege de impact op het milieu. Door hier samen zorgvuldig mee om te gaan, bijvoorbeeld door op voorhand goed na te denken over de aankoop, dragen we bij aan een duurzamere manier van winkelen. Heeft u verder nog vragen over het retourproces, aarzel niet om contact op te nemen met ons. Vriendelijke groet, Ann - Team Retourkoop
Zowel product als service prima.
Goede ervaring. De inhoud was perfect. Ben tevreden met aankoop
We kochten een ventilatiekacheltje. Hierbij stond dat het product nieuw was, maar de verpakking open was geweest. Dat was voor ons geen probleem dus de kachel besteld. Geen spijt. Snelle levering en product was nieuw zoals beschreven. Scheelde toch weer wat geld. Heel fijn, blij mee!
Met een mooie korting hebben wij de auto van mijnvrouw kunnen voorzien van een set schitterende wieldoppen.
Prima lader, betaalbaar, snel geleverd
Tevreden
Ben zeer te vreden over retourkoop.nl was snelle verzending alles duidelijk en pakketje kwam heel aan !!!!
Prima product voor een mooie prijs!
Ik kocht een fietshelm voor mijn kleinkind. Hij is in topconditie en snel geleverd voor de juiste prijs. Wij zijn er zeer blij mee.
Zoals de omschrijving betaamt verpakking schade. Maar helaas niet gecontroleerd of het product compleet was. Mist een montage schroef ( deze is niet te koop in de bouwmarkt) Na een reactie van verkoper is het missende onderdeel na gezonden. Service is wel super.
Originele beoordeling
Onze infrarood verwarming snel geleverd en werkt prima tot nu toe zeer tevreden
Bestelling was zoals aangegeven op de site. Alles prima verlopen snel en goed.
In goede staat. Zga nieuw dus. Blij mee. Iets nieuws voor wat minder geld in deze dure tijden is fijn!
Goed verpakt en snel.
Ik had een bureaustoel besteld bij retourkoop. Helaas was de zitting beschadigd, maar er werd zonder problemen een vervangende zitting geleverd. Ik werd uiteindelijk aardig te woord gestaan door de helpdesk medewerker, en had 5 sterren gegeven als ik binnen 48 uur respons had gekregen op mijn retourzending.
Prima initiatief