Alles supersnel geregeld.!Top.
Lekker goedkoop
voldoet aan alle verwachtingen, en dat losse naadtje was snel gemaakt.
Na wat zoekwerk terechtgekomen op de site van retourkoop.nl Zeer mooie prijs. Toestel als nieuw. Wat wil denkend nog meer?
Prima retourkoopje, en dat voor die prijs! Ook snel geleverd, en dan maken ze nog impact ook nog.. top!
De kleine bijna niet te zien wit vlekje was in de beschrijving aangegeven en ik ben heel tevreden met het product .
Hier een Tiger toiletborstrl gekocht. Deze blijkt niet te passen op de bestaande borstel. De borstel was niet duur en ik was meer kwijt aan verzendkosten. Om hem terug te sturen moest ik zelf weer de verzendkosten betalen, dus heb het voor niks gekocht!!!
Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat het product niet bleek te passen. We begrijpen dat dat teleurstellend is. Omdat we onze prijzen zo laag mogelijk willen houden, bieden we niet standaard gratis retourneren aan. Als er sprake is van een defect of een fout aan onze kant, nemen wij uiteraard wél de retourkosten voor onze rekening en zorgen we voor een passende oplossing. We hopen desondanks dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven. Heeft u twijfels over een product, dan denkt ons team graag vooraf met u mee. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop.nl
Duidelijke omschrijving van de producten,scherpe prijzen,snelle levering en goede telefonische bereikbaarheid!.Top!.
Erg blij met deze grill oven voor een heel zacht prijsje. Beschadiging was zo miniem dat het nauwelijks zichtbaar was…
Goeie communicatie en op tijd verstuurd en goeie koerier
Product keurig en snel geleverd
Na ontvangst van besteld speelgoed ontbrak een onderdeel. Dit werd zonder mitsen en maren binnen enkele dagen gratis nageleverd, super! En vriendelijk te woord gestaan.
Net wat ik zocht en hier gevonden. Nieuw en goed verpakt.
Goede aankoop voor een goede prijs.
Ik heb pakket nooit gekregen is door postnl retour gestuurd omdat pakket daar beschadigd aankwam. Nog niets vernomen of ik nog iets krijg opgestuurd of dat mijn geld wordt terug gestort.
Bedankt voor uw review. Uw bestelling was helaas beschadigd geraakt tijdens het transport, waardoor het retour naar ons magazijn is gestuurd. Tijdens het telefonische contact dat wij daarna hebben gehad, hebben we samen afgesproken dat we het aankoopbedrag zouden terugstorten, omdat het product te beschadigd was en er geen ander exemplaar meer op voorraad was. Dit bedrag is ondertussen aan u terug overgemaakt. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop.nl
Het pakket is prima aangekomen. Snelle levering en ook de afhandeling van bestelling tot betaling, prima!
Product zoals omschreven snelle levering
horloge werkt niet, geen duidelijke retourinstructies ontvangen
Beste Stefaan, Het spijt ons te horen dat de horloge niet werkt. We hebben u nog een e-mail gestuurd met uitleg over het retourlabel dat u eerder per mail heeft ontvangen, zodat u het eenvoudig kunt terugsturen. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Mandy van Retourkoop.nl
De bestelde toiletbril werd snel bezorgd en voldoet aan alle eisen van een nieuw product!
Duidelijke omschrijving, vlot geleverd.
Product is zoals omschreven, netjes verpakt en snel verstuurd.
Retourkoop.nl gaat defecte powerbank herstellen door een goed product alsnog te sturen. Prima garantie!
Originele beoordeling
Retourkoop.nl kan de schade herstellen door een goed product alsnog te sturen.
lekker snel, toch een kleine teleur stelling, het produkt is een stuk kleiner als verwacht.
Je weet wat je krijgt