Ik had een artikel verkeerd geleverd gekregen. Foutjes maken doen we allemaal. Ik heb daarover gemaild en foto's gestuurd van het verkeerde artikel op verzoek. Ik kreeg meteen een retourcode om dat terug te sturen en het bestelde artikel werd meteen toegestuurd. Het contact was snel en prima en het euvel was snel opgelost. Dat noem ik een goede service!
Ik had de pech dat een van mijn artikelen defect was. Dit werd snel en super netjes opgelost.
snel geleverd product zoals omschreven
Het was was een tweedehands product die niks liet merken kan je zeggen zo goed als nieuw
Ik koop een artikelen waar van gezegd wordt de doos/verpakking is beschadigd maar krijg een gebruikt product met haren, water en vies en had nog duidelijk gezegd is alleen verpakking beschadigd hè
Beste Angelo, Bedankt voor je review. Wat je beschrijft is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd. Bij dit product stond vermeld dat het binnen de 30 dagen retourperiode is teruggekomen en dat de verpakking geopend was. Dit betekent inderdaad dat het product mogelijk eerder gebruikt kan zijn. Echter hoort het product wel netjes en schoon bij de volgende klant aan te komen, en dat lijkt hier niet goed te zijn gegaan. Dat nemen we intern mee met ons magazijn om dit in de toekomst te voorkomen. We zien dat we je al een oplossing hebben aangeboden in de vorm van omruilen naar een ongebruikt exemplaar of retourneren voor terugbetaling. Uiteraard staan we nog steeds klaar om dit samen netjes met je af te handelen. Mocht je hier nog gebruik van willen maken, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop.nl
Snelle levering en product is top
Mooi machine en nieuw
Product was goed verpakt in orginele verpakking en alles compleet
Zeer goede ervaring gehad
Snel geleverd en geheel volgens specificaties in de advertentie
Ik zou zeker weer bestellen snelle service , Snelle reactie als je mail stuurt,zoals beschreven op de site zo is het ook ,ja snelle afwikkeling met terug sturen dikke 10
Prima afgehandeld
Het pakket kwam snel. De doosjes van de producten waren wel wat beschadigd maar dat was bekend. Alles zat er echter in. Prima dus.
Een apparaat besteld die volgens omschrijving schoon zou zijn, maar nog enorm vies was. Op zich prima en vriendelijk op gereageerd door de klantenservice - kan ook gebeuren - en het artikel weer retour. Gedoe om zo'n groot pakket weer ergens te retourneren, maar ok. Duurde een tijd voordat ik een nieuwe ontving. Deze zou extra gecheckt zijn maar was ook weer ontzettend vies. Jammer! Geen zin om weer te retourneren.. wel netjes korting ontvangen ter compensatie, maar ik zou niet zo heel snel weer op deze website bestellen.
Beste Bas, Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat je beschrijft is natuurlijk erg vervelend om te horen en niet de kwaliteit die wij willen leveren. We zien dat we deze situatie inmiddels samen hebben opgepakt en dat we je een vervangend exemplaar hebben toegestuurd. Helaas begrijpen we uit je review dat ook dit product niet in de staat was die je mag verwachten — dat is uiteraard niet de bedoeling en nemen we intern mee om onze controles verder te verbeteren. We begrijpen daarnaast dat het retourneren van een groter pakket als een heel gedoe kan voelen. In de praktijk horen pakketpunten deze pakketten gewoon aan te nemen wanneer ze binnen de toegestane afmetingen vallen, maar we realiseren ons dat het alsnog ongemak met zich meebrengt. Goed om te horen dat we je in ieder geval nog een korting hebben kunnen bieden als compensatie, maar we vinden het jammer dat dit je ervaring niet volledig heeft kunnen herstellen en dat je aangeeft ons niet snel opnieuw te zullen kiezen. Mocht je in de toekomst toch nog ergens tegenaan lopen, dan staan we uiteraard voor je klaar om het zo goed mogelijk op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop.nl
Snelle levering, duidelijke communicatie en prima product!
Bestelde apparaat was nieuw en ongebruikt. Alleen de doos was blijkbaar open geweest. Binnen een dag prima verpakt bezorgd! Top!
Prima aanbod en goede service. Bij mijn stoomteiniger zat een heel vies en gebruikt doekje, terwijl deze als nieuw (beschadigde verpakking) werd verkocht. Na contact bleek dat hij niet goed op de website had gestaan en is er een deel van het aankoopbedrag teruggestort. Dus super snel en netjes opgelost.
Prima prijskwaliteit , snelle levering en duidelijke product uitleg.
Ik heb een bluy laptop gekocht alleen het scherm was kapotte duurde 2 dagen voor ik een bericht kreeg voor de retourzending. En nu wacht ik nog op mijn geld terug. Hopelijk komt dit snel. Groetjes Jolanda
Beste Jolanda, Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We hebben uw melding van 15 juni direct opgepakt en dezelfde dag zowel de controle uitgevoerd als de terugbetaling in gang gezet. We hopen dat u het bedrag inmiddels in goede orde heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat het soms een paar werkdagen kan duren voordat een terugbetaling zichtbaar is op uw rekening. Het is uiteraard erg vervelend dat het scherm beschadigd was bij ontvangst. We nemen dit zeker mee om ons verder te verbeteren en letten hier extra op in ons magazijn. Helaas kan het voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien, maar het kan ook zijn dat de schade tijdens het transport is ontstaan. Ook dit nemen we mee om dit soort situaties in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop
Vies doekje en alles was zag er niet nieuw uit. Bij de aankoop stond doos open Verder niet dat het apparaat al meerdere keren was gebruikt
Beste Natasja, Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat het product niet volledig voldeed aan uw verwachtingen. We hebben hierover inmiddels contact met u gehad en samen naar een passende oplossing gezocht. Hierbij hebben we u een korting aangeboden als tegemoetkoming voor de staat van het product, wat gelukkig naar tevredenheid is opgepakt. We hopen dat u het product inmiddels met plezier gebruikt en dat alles naar behoren werkt. Mocht er toch nog iets zijn, dan staan we uiteraard altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop
Goede kwaliteit en snelle verzending voor een goede prijs. Je moet altijd maar afwachten met zo een opzet. Maar prima bevallen.
Product is goed schoon en op tijd geleverd
Helemaal zoals beloofd. Wij zijn tevreden
3 producten besteld. Bij openen van het pakket was alles netjes verpakt. Één onderdeel was niet meegeleverd, maar is na telefonisch overleg verzonden en ontvangen.