Beetje apart om een incompleet product te kopen, maar was niks mis mee. Als nieuw. Prima zo, wordt het toch nog gebruikt!
Het is uiteindelijk netjes opgelost, maar het geeft gedoe en het duurt allemaal lang.
Toppie
Snel en perfect
Berichtgeving was wat verwarrend, toch snel verzonden!
Kleine beschadiging aan achterkant maar zie je verder niets van en oven werkt prima
Blij met de aanschaf van “mijn” hometrainer. Snel geleverd. Gemakkelijk gemonteerd. Display werkte echter niet. Na contact met de klantenservice (via mail en telefonisch) werd mij een nieuw display toegezegd en toegestuurd. Prima, snel en vriendelijk geholpen. Waarvoor dank.
Tot nu toe bestellingen gedaan met meerdere artikelen. Zijn snel geleverd en is naar wens, momenteel een bijbestelling gedaan bij een lopende bestelling, opgevraagd via contact formulier, afwachten of het geaccepteerd gaat worden
Mijn product had ik al binnen 24 uur in huis en het is niet eens te zien dat dit een 'geretourneerd' product is. En dat terwijl ik slechts 60% van de oorspronkelijke prijs heb betaald. Voortaan ga ik bij al mijn aankopen eerst Retourkoop raadplegen voordat ik iets aanschaf, zo ben ik ook nog eens duurzaam bezig!
Zo kopen is beter voor het milieu, en de communicatie met dit bedrijf was perfect!
Ik bestelde een popcorn pan voor op vuur. In De omschrijving stond dat er enkel wat krasjes op de pan zouden zitten. Dat vond ik geen probleem. Beetje jammer dat bij aankomst van de pan het rooster een klein beetje stuk was. Ik gebruik het product, maar weet niet of ik het had gekocht als dit zo was omschreven.
Betrouwbare site
Prima kwaliteit van de goederen, netjes verpakt en verzonden.
Snelle levering van een mooi geprijsde ijsblokjesmachine!
Het bestellen ging makkelijk . De artikelen lagen dezelfde dag nog klaarkom op te halen . Één artikel bleek niet aanwezig maar daar is vooraf over gebeld.
Eerste product was stuk, maar geen gedoe, kreeg een nieuwe opgestuurd die goed werkte
Het gekochte apparaat werd snel geleverd en werkt prima.
Nog nooit had ik van retourkoop gehoord maar ik was op zoek naar een specifiek artikel. Via google kwam ik toen op deze website terecht. Verzending keurig verzorgd en tevreden over het product.
Ondanks dat de (post)verpakking kapot was (mag steviger ingepakt worden) is het product naar wens en functioneert goed.
Materiaal zag er niet goed uit, geen enkele beschrijving of schroefjes erbij, na mijn reclame werd het direct goed opgelost door een hele vriendelijke medewerkster. Met hulp van een handige vriend is het nu een leuk poppenbedje geworden.
Originele beoordeling
Materiaal zag er slecht uit, geen enkele beschrijving of materiaal erbij
Gewoon goed en snel
Site bekeken eb gebeld om te verifiëren of het geen nepaccount was. Netjes te woord gestaan.
Het fluitende vogeltje staat op het toilet bij mij en maakt me dagelijks blij. Incl verzendkosten kwam ik net zo duur uit als nieuw bij b als select klant, maar ik vond het een mooi idee om het idee van tweede kans te supporten.