Top produkten met een zeer aantrekkelijk prijskaartje!!

Aanrader!!

Product zoals omschreven, snelle levering

Een perfect werkende tapijt/ vlekken reiniger, snel geleverd voor een nette prijs.

De producten lijken als nieuw, maar moest de popup strandtent repareren

Goede prijs voor bijna nieuwe producten. De hangmat was top. Maar het popup tentje voor op het strand was kapot, hier heb ik een opening in moeten knippen om de stangen weer aan elkaar te bevestigen. Hierdoor nu een tentje met ducttape, maar nog steeds goed bruikbaar.

Snelle afhandeling

Het werkte allemaal prima qua communicatie, alleen het product wat ik had gekocht was helaas incompleet. Na melding hiervan kreeg ik echter snel mijn geld weer terug, en hoefde ook niets te retourneren.

Alles is prima verlopen

Contact per email was ook accuraat en netjes

helemaal top

super nette spullen, in feite nieuw, zonder beschadigingen, maar wel 50% goedkoper dan de nieuwprijs bij andere retailers. Echt super fijne ervaring, ik ga zeker voortaan eerst hier kijken als ik nieuwe spullen nodig heb.

Super snel geleverd

De geleverde artikelen waren netjes ingepakt en was compleet In één woord geweldig

Prima bedrijf !

Mooi produkt kunnen scoren voor minder geld !!!

Goed product zeer snel geleverd

De “beschadiging” was cosmetisch en niet van belang. Het product werkt prima naar behoren.

Defect apparaat thuis gestuurd gekregen / cantact maken onmogelijk

Ik kreeg een defect apparaat thuis gestuurd, toen ik het beter bekeek zag ik dat het ook helemaal niet nieuw was. Via de site geprobeerd het te retourneren, maar daar moet je je bestel nummer invoeren en de site zegt dat het bestel nummer niet in het systeem voorkomt. Ook nog gemaild, maar geen reactie. Zeer teleurstellend!!

Goed en vriendelijk geholpen

Ben zelf een beetje een digibeet maar ik ben goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice die goed bereikbaar is en snel de problemen(die ik zelf had veroorzaakt) oplost. Dank daarvoor!

Klantenservice was top!

Ontvangen product had een licht defect. Communicatie met klantenservice verliep snel en soepel en er werd gelijk een nieuw product toegestuurd. Dit was de tweede keer dat ik wat bestelde bij deze site.

Snelle levering en een product dat niet aan de verwachtingen voldeed werd direct vergoed.

Fijn contact

Ik had een vraag over een product en die werd duidelijk en direct beantwoord. De bestelling ging ook vlot.

Netjes geregeld en prima product, niks mis mee.

Eerlijk product

Hele vriendelijke prijs voor een product waarvan alleen de verpakking beschadigd was. Top initiatief!

Aanvankelijk wat lastig, maar uiteindelijk correct afgerond

Ik ontving een verkeerd artikel en toen ik dat terug wilde sturen, zou ik de verzendkosten moeten betalen en daar was ik het niet mee eens: immers, voor je een ander artikel stuurt dan besteld is vind ik, dat retourkoop dat eerst met mij had moeten overleggen. Retourkoop stelde mij in het gelijk, hielp mij met het retoursturenproces (toch wel een heel gedoe, moest ook naar een Bruna toe daarvoor) maar daarna ging het als een speer. Ik kreeg van Bruna meteen een afgiftebewijs, van Post NL ook, en kreeg van Post NL èn van retourkoop het bericht dat het retourpakket was ontvangen. Niet veel later kreeg ik alle gemaakte kosten teruggestort.

Prima uitstekend

Prima product en snel geleverd.

Prima product

Geleverd zoals beschreven op de website en tevreden over het bestelde product.

Heel Goed

Super snel, ruim aanbod, de vólgende dag in huis! eindelijk een webshop die het wél waarmaakt... goed initiatief: we hebben toch al teveel spullen en retours worden heel erg vaak weggegooid. al met al de totale aanrader dit.

Mooi product waar totaal niets op aan te merken is. Verpakking ook heel en geen beschadigingen aan te zien. Blij met deze aankoop.

Prima artikel, niets mee aan de hand

het artikel zat in een wat beschadigde doos. Maar was zelf onbeschadigd. Helemaal geen probleem!! Bijzonder dat dit niet gewoon verkocht kan worden, maar dat is helaas zo. Daarom goed dat retourkoop dit zo aanbiedt!

Goed.

Snel geleverd en goed product voor dat geld.

supper afgehandeld

duidelijke website en netjes geleverd volgen beschrijving.