Toiletbril zonder bevestigingsmateriaal
Alles is prima bezorgd en voldoet aan verwachting
Product redelijk maar transport GLS niet ok chauffeur wist niet waar hij het pakket had gelaten geen briefje. Uiteindelijk gevonden. Maar moesten van vervoerder maar contact opnemen met de verzender van de goederen.
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat er problemen zijn geweest met de levering van uw pakket. Wij begrijpen hoe frustrerend het moet zijn geweest om zelf op zoek te moeten gaan naar uw bestelling. Hoewel wij ons best doen om samen te werken met betrouwbare vervoerders, is dit natuurlijk niet de ervaring die wij willen bieden. We hopen dat u desondanks tevreden bent met het product en dat wij u in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Vriendelijke groet, Ann - Team Retourkoop.nl
Mooie producten, als nieuw maar veel goedkoper. En een overzichtelijke site. Goed contact met klantenservice en uitstekende service
Ik heb hier voor het eerst een bestelling gedaan en ondanks dat de bezorging slecht verliep (iets waar hun niks aan kunnen doen) was de communicatie met Retourkoop erg goed en ook hun service is echt top! Ze reageren snel op je e-mail en handelen alles netjes af tot volle tevredenheid. Ik zal ze zeker aanraden om een bestelling te plaatsen.
Hondenmand besteld alle foto’s zijn met een rekje zodat de hond er niet uit kan. Alleen onderin de advertentie tekst staat vermeld dat rekje er niet bij zit. Maar als foto’s bevallen en de prijs bestel je zonder alle tekst te lezen. Je kan wel terugsturen maar kost je wel verzendkosten. Zijn ook telefonisch niet te bereiken alleen per mail.
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw bestelling en onze service. Wij begrijpen dat de foto's van het product een belangrijke rol spelen bij het maken van een keuze, echter staan eventuele ontbrekende onderdelen ook vermeld bij het product. Deze informatie is terug te vinden in de tekst, bij het kopje 'opties'. Dit moet u aanklikken voor de bestelling in de winkelwagen geplaatst kan worden. Wij willen op deze manier zo transparant mogelijk zijn over de status van de producten, maar we nemen de feedback van de foto's mee in verdere ontwikkelingen. Wat betreft de kosten voor retourzendingen: dit is inderdaad vermeld in onze voorwaarden, maar we begrijpen dat dit niet altijd prettig is. Eventuele eerder gemaakte kosten qua verzenden worden wel terugbetaald. Mocht u verder nog vragen hebben, wij staan klaar om u verder te helpen. Vriendelijke groet, Ann - team Retourkoop.nl
Prima omschrijving en de volgende dag geleverd.
- eenvoudig bestellen via de site - transparant qua prijs en kosten - e-mails worden snel verstuurd en probleemloos ontvangen - bij afhalen vriendelijk ontvangst en hulp
Zeek tevreden met mijn aankoop
Op donderdag besteld en maandag geleverd. Toen was ik al op vakantie.
Wat ik heb gekocht was een nieuw en ongebruikt product, tegen een goede prijs. We moeten anders naar ons koopgedrag gaan kijken en dit is een bescheiden manier om iets bij te dragen aan de overproductie van spullen in de wereld. Het bedrijf werkt heel netjes en kreeg mijn spullen al de volgende dag. Als ik voortaan iets voor huis of tuin nodig heb, check ik eerst of mijn omgeving/marktplaats het toevallig heeft, dan of zij het hebben, voordat ik een nieuwe koop.
Product werkt prima.
Voor herhaling vatbaar
Got a new ring sensor in box for a nice discount.
Glas plaat in 100 stukken zat los in magnetron. Niet beschermd of niks. Gek dat hij kapot is had er zelf 1 moet ik elke keer glas plaat goed leggen
Product had ik verkeerd besteld en dat is correct afgehandeld
Dat het een tweedekeuze is vind ik een duurzaam idee en ik heb er echt niets van gemerkt qua product dus het financiele voordeel is dan mooi meegenomen.
Had verwacht dat de schermen van eenhogere kwaliteit zouzin.
Perfect naar behoren en snel geleverd. Prijs kwaliteit verhouding prima in orde.
geen verassingen een prima goed werkende nieuwe koelbox zoals omschreven in de aanbieding.
ik heb besteld en het was niet echt heel goed maar het was geen probleem om het retour te sturen
Ik heb een product gekocht dat eerder was geretourneerd. Verpakking zou 'licht beschadigd' zijn. Nou, dat was gewoon helemaal in perfecte staat! De levering van GLS duurde iets langer door drukte (niets ten nadele van Retourkoop.nl) en was prima bezorgd! Al met al: perfect product, helemaal als nieuw en goed geleverd. Al met al ben ik erg tevreden! Voor herhaling vatbaar.
Snelle levering, goed product!
Zoals gezegd was het product niet conform de versie die op de foto stond. Jammer, want nu gaat het product onnodig heen en weer.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat het product niet volledig overeenkwam met de foto. Dat is natuurlijk niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en wij begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn. Ons doel is dat iedere klant met een tevreden gevoel bij ons winkelt. We willen benadrukken dat dit een uitzonderlijke situatie is. De meeste van onze klanten ontvangen producten die volledig aan de verwachtingen voldoen, maar mocht er toch iets niet kloppen, staan wij altijd klaar om samen een passende oplossing te vinden. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Ann - Team Retourkoop.nl