Goed ontvangen, echter 1 dag later dan op de site genoemd. Nog niet echt gebruikt.
Zie boven staande.
Spijtig dat scheer toestel al gebruikt was en nog vol haar zat. Niet zo hygiënisch.
Zocht een smart sam buitenland en ook dit type band en toevallig kwam ik terecht bij retourkoop . Goede nieuwe baan voor een mooie prijs.
De stoel was makkelijk te bestellen. De levertijd en prijs zijn interessant voor een nieuwe 'gebruikte' stoel.
Ik zocht via google een ipad protector voor mijn oude ipad, de vorige was totaal op. Vind ik het product bij hun voor de helft van de prijs. Werd heen snel geleverd en was in nieuwstaat. Ik raad ze 100 % aan
Snelle levering en product in goede staat ontvangen. Duidelijke omschrijving op de website en correcte prijs. Fijn dat retourproducten zo een tweede kans krijgen. Garantie mag iets langer, maar verder betrouwbare webshop.
Wel ff wat opwarmen geen probleem makkelijk te bedienen,bedankt.
Pakket snel ontvangen. Helaas een onderdeel kapot. Telefonisch contact gezocht, niet bereikbaar, alleen mail. Maar toch via de mail was het probleem opgelost. En al snel kreeg ik kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd.
Waanzinnige service en goede producten
3 dezelfde smart lampen besteld, het model was goed maar 3 verschillende versies geleverd gekregen waardoor ze niet als groep kunnen worden gekoppeld.
Op tijd geleverd. Artikel als nieuw.
Je hebt me een defect product gestuurd.
Ben geheel tevreden met de levering, door lichamelijke omstandigheden weet ik nog niet of ik het houd, als ik er niet mee om kan gaan heeft het geen zin te behouden, zit dus nog in de testfase, hoe het dus eventueel gaat bij retourneren weet ik nog niet.
Broodmachine gekocht en klopt zoals beschreven en nog helemaal nieuw in verpakking. Al heel wat brood gebakken.
Mijn artikel was kapot en ik dacht wat is dit. Ik dacht gelijk oke nooit meer bestellen. Beoordeelde een 1. Werd gelijk gebeld en ze vroegen wat er was. Toen ik het uitlegde was meteen reactie oh nee dat mag echt niet onze excuses!! En kreeg gelijk een nieuwe. Ze waren vriendelijk en een top service. Zeker ook omdat ze zelf iniatief namen om te bellen en super veel moeite deden. Ik zeg top!! Want er kan altijd iets fout zijn. Maar dan zo oplossen!! Dat zie je niet vaak. Dus je kunt hier zeker iets kopen !!!!
Originele beoordeling
Er stond verpakking beschadigd nou was de hele tas die rechtstreeks in de kliko kon
Ik heb een fietshelm gekocht. Nog niet gebruikt, nog in verpakking. Goede deal! En mooi om een duurzame keus te maken.
In originele verpakking en volledig alle stukjes
Duidelijk info,snelle levering
Product zoals beschreven helemaal nieuw en heel snel verzonden
Ik was haastig op zoek naar een nieuw telefoonhoesje. Ik had een specifiek hoesje gevonden die ik ontzettend tof vond, maar vrijwel nergens te verkrijgen was. Tot dat ik hem hier vond, voor een hele schappelijk prijs. Super blij mee!
Snel geleverd goed product
Zeer vriendelijke service bij het afhalen. Mooi product!
Snelle levering in prima staat en in originele verpakking.