als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst even bij retourkoop in de voorraad, scheelt toch weer in de kosten en alle korting is meegenomen. en of bijvoorbeeld de verpakking beschadigd is maakt mij niet uit.
Ik zocht een ski-helm en vond deze tegen een zeer gereduceerd bedrag bij retourkoop.nl. Het product was snel besteld, snel geleverd en in absoluut goede/nieuw staat.
Tevreden
Ik vond het product wat ik zocht en had het de volgende dag al keurig verpakt in huis. Prima service.
zeer tevreden over de toiletbril. Binnen 2 dagen na bestelling, binnen 5 minuten geplaatst. Lekker zitten weer ;)!
Goede ervaring, alles geleverd zoals beschreven. Super initiatief!
Grate prijs end qualiru Thanks
Bestelling netjes op tijd geleverd en kwaliteit zoals beloofd. Werkt zoals het moet werken
Goed product, netjes verzonden en afgeleverd, voldoet aan verwachting
Goed bereikbaar, netje geholpen, goed product. Mooie schaatshelm gekocht!
Heel goede services. Had een Ring voordeurbel en een Ring Gong besteld maar de Ring Gong hadden zij niet meer in voorraad. Werd meteen gebeld met het excuus dat de Ring Gong niet meer leverbaar was. En of de bestelling nog wilde voorzetten. Ik wilde wel graag de Ring voordeurbel hebben en het geld dat was betaald voor de Ring Gong was een paar dagen later terug gestoord op mijn rekening. De Ring voordeurbel was een prima staat was helemaal nieuw zo als zij ook hadden aangeven. Had de Ring voordeurbel een dag na de bestelling al binnen. Hele goede service zeker een aanrader om hier vaker eerst te kijken of zij wat hebben. Ga zo door. Een te vrede klant.
Een originele beschermhoesje voor de OnePlus 10. Overal uitverkocht, maar hier nog leverbaar. Verpakking was inderdaad iets beschadigd, maar inhoud was perfect. Snelle levering van het produkt, en goed op de hoogte gehouden van verzending via GLS. Zal hier zeker weer wat bestellen als dat nodig is.
Product is nieuw en goed geprijsd
Alleen de verpakking was van 1 aankoop open. Verder alles prima in orde. Erg goede service.
Helaas werd mijn bestelling verwisseld en kreeg niet wat ik had besteld. Eén1 telefoontje was genoeg om dit te herstellen. Geen gedoe gewoon geregeld. De juiste bestelling een dagje later, niet in de bijbehorende doos maar wel tiptop in orde.
Buitenverlichting Philips
Product is snel geleverd, werd niet benoemd hoeveel herrie de tondeuse maakt! En het product is wel gebruikt geweest, ik kwam haren tegen in het tasje waar je de tondeuse in kan bewaren. Ik heb alles weggegooid.
alles ging zoals het moest
Zo goed als nieuw voor de helft van de prijs!
Gereviseerde waterkoker met kleine gebruiksporen. Heb ik weg- gewerkt en ziet er weer als nieuw uit. En werkt uitstekend.
Tevreden
Ik ben 74 en snapte jullie concept nog niet. Dus had ik een infraroodlamp besteld zonder schroeven. Ik kon alles retour sturen en inmiddels heb ik wel de juiste lamp! Prettig en behulpzaam contact!