Prijs/kwaliteit is goed

Prima artikel tegen een acceptabele prijs. Ben tevreden.

Goed product en snelle kevering

Prima fitbit besteld die er nog heel goed uit zag. Snelle levering en communicatie

Prima. Iets meer informatie over de producten was fijn geweest.

Ik heb een o.a. een boormachine gekocht. Er stond bij de advertentie een halve zin over een onderdeel, maar niet wat er mis mee was. Bleek er inderdaad niet bij te zitten (maar het apparaat is verder wel bruikbaar). De site is wat mij betreft een prima initiatief om spullen niet nodeloos weg te gooien, de informatie kan nog net iets beter.

NIETS ONTVANGEN!!!

Zeker vervelend als je het als kerstcadeau wou schenken!!

Snel geleverd, product zoals omschreven.

Snel geleverd, product zoals omschreven.

heel goed

heel goed

Geweldig!!

Product snel geleverd, zeer betaalbaar, grote klasse!

Vriendelijke klantenservices

Telefonisch een van de medewerkers gesproken en zij had me snel geholpen.

Voldoet aan verwachting en snel geleverd

Product snel ontvangen en zag eruit als omschreven. Doosje was iets beschadigd, maar artikel was nieuw. Fijn dat producten op deze manier opnieuw worden aangeboden. Een aanrader.

Snel geleverd en een goed product. Gelijk getest en werkt naar behoren

Geweldig bedrijf!

Bestelling uiterst vlot verstuurd, helaas bleek één item defect. Na een mail werd daar direct op gereageerd en kon ik het kosteloos terugsturen, waarna ik dat bedrag ook gelijk retour kreeg. Jammer dat het ding kapot was, maar de nazorg was gewoon geweldig goed. Deze staat inmiddels in mijn "daar koop ik graag" lijst. Absolute aanrader! Ook gedurende het hele proces netjes opvolgmails en zo. Wat een verademing!

Snelle levering.

Snelle levering en in een nette verpakking.

Niet gekregen wat we gekocht hebben

We hebben een Braun Carestyle 5 besteld ( zoal vermeld op de factuur) maar een Carestyle 3 ontvangen. Telefonisch contact lukt niet en op de vraag op de website hebben we steeds geen antwoord gekregen. Lijkt dus niet erg degelijk

snel en netjes

We bestelden een hoesje voor ereader. Bij ontvangst bleek de verpakking niet goed te zijn herverpakt waardoor een plakstrip vastzat aan de hoes. Hierdoor werd deze beschadigt door de lijmlaag. Na 1 belletje werd het uiterst snel opgelost door een keurige klantvriendelijke medewerker! Ouderwets netjes! Helaas was er geen vervangende hoes maar wed binnen een dag het aankoopbedrag en de verzendkosten terug gestort

Helaas bleek de geleverde stoelen van een andere serie dan in de advertentie was aangegeven. Hierover een opmerking geplaatst welke direct dezelfde dag nog is opgepakt. Met een prima voorstel om het ongemak op te lossen kan ik niet anders zeggen dat mijn ervaring met retourkoop goed is. Een betrouwbaar bedrijf die ook zijn uiterste best doet om de klant tevreden te stellen. Dat is in mijn geval goed gelukt. Proficiat!

Super aankoop

Geweldige service, probleem meteen opgelost.

fantastisch

prijs en snelle service.

Helaas was het product incompleet en beschadigd

Niet overeenkomstig met wat de verwachting was

Zeer goede service

Prima geregeld

Goed verlopen

Snelle levering en bij problemen direct iemand aan de telefoon. En probleem opgelost.

Snelle levering. Bij probleem direct een medewerker aan de telefoon. Volgende dag nieuw onderdeel opgestuurd. Top!

Perfect!

Onlangs heb ik een camping relaxstoel van Bo-camp gekocht. Ik dacht: een krasje meer of minder maakt toch niet uit op de camping. Maar tot mijn verbazing zag de stoel er perfect nieuw uit! Dus ik ga hier zeker vaker iets kopen!

Alles ging goed

Werkt niet omdat hij lekt bij opzuigen.

Jammer dat apparaat niet goed werkt. Het is een gebruikt apparaat wat bij ontvangst heel sterk rook naar sigaretten lucht, dat was de eerste tegenvaller. Vermoeden dat apparaat dus al gebruikt was in een vieze omgeving. Nadat ik apparaat aan de buitenkant en de water reservoirs schoon had gemaakt nam ik het apparaat in gebruikt maar helaas bij het opzuigen liep al het water aan de onderkant uit het apparaat.

Verkeerd product maar goed opgelost

Teleurgesteld toen het verkeerde product was geleverd. Maar gelukkig snel opgelost door Retourkoop.