Prima zwembril. Snel geleverd en goede kwaliteit
Pakje voldeed precies aan de beschrijving. Snelle levering. Helemaal top.
Goede prijs
Snelle levering, product ( lamp) is prima
Omdat wij (mijn vrouw en ik, 80 resp. 82 jaar) aan de fietshelm moeten (na een vrij onschuldige valpartij zonder), maar niets de hoofd(!)prijs wilden betalen, kwam ik al googlend terecht op de site van retourkoop.nl. Daar vond ik twee geschikte helmen voor een vriendelijk prijsje. Omdat op de site sprake van een winkel met fysiek adres, circa 35 km van onze woonplaats, toog ik er op de motor heen. Daar bleek dat het eigenlijk de bedoelingwas via de site een bestelling te doen en dan pas afhalen. Maar twee aller(klant)vriendelijkste dames wisten wel een oplossing; ik bestelde op hun advies ter plaatse via de website (op mijn smartphone) de twee helmen. Betaalde meteen met Ideal en mocht toen met de twee helmen vertrekken. Deze ervaring is voor herhaling vatbaar, al zal ik in beginsel voortaan eerst thuis bestellen.
Goedkoop en snel ontvangen
Fijn dat het weer gebruikt kan worden
Uitstekend product voor een uitstekende prijs! Zag er allemaal netjes uit en snelle levering.
Goeie prijs en snelle levering. Product was heel snel binnen. Heb een bedieningspaneel besteld voor een wisa xs inbouw toilet en was snel geleverd. Binnen een paar minuten was het gemonteerd.
Ik had een deurbel gekocht via Retourkoop.nl. Het bestelde was snel ontvangen, maar de bel deed het niet. Binnen 1 week had ik het geld terug en mocht ik de defecte bel houden.
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Jammer dat de deurbel niet werkte, maar fijn om te horen dat de afhandeling snel en soepel is verlopen. We doen altijd ons best om elk product goed te controleren voordat het opnieuw wordt verkocht. Toch blijft er mensenwerk aan te pas komen en ondanks onze zorgvuldigheid kan er soms een foutje insluipen. Onze klantenservice staat klaar om problemen snel en netjes op te lossen, zoals in uw geval. Heeft u verder nog vragen, aarzel niet om contact op te nemen, we staan klaar om te helpen. Vriendelijke groet, Ann - Team Retourkoop.
Snel verstuurd
Helder op de site. Goed produkt. Prijzen mogen nog wel iets interessanter
Had een steuntje nodig voor m’n motor bagage wagentje als hij afgekoppeld is, er werd gewaarschuwd voor eventuele gebruik sporen maar niets kunnen ontdekken. Perfect product.
Mooie warmte deken! Super blij mee
Ik ben blij met de lamp. Mankeert niets aan. Fijn dat het een 2e kans kreeg
Supper prijs en snel geleverd.
ik koop hier vaker, scheelt veel geld en de producten zijn in orde
Na een product ontvangen te hebben bleek dat het niet werkte. Gemaild en het product werd gewoon vervangen. Snel het 2e product weer ontvangen. Super ervaring dus heel tevreden.
Ben het met jullie eens dat het een tweede kans verdient maar dat je dan zo’ n bedrag moet betalen het het toch niet goed is vind ik belachelijk.
Beste Rob, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een product niet past en u het graag wilt retourneren. Bij Retourkoop.nl werken we met retour- en tweedehandsproducten die we controleren en opnieuw een kans geven. Omdat we deze artikelen tegen een scherpe prijs aanbieden, kunnen we de retourkosten helaas niet vergoeden als het product niet naar wens is of niet past. Wanneer er iets mis is met het product of wij een fout hebben gemaakt, nemen wij de retourkosten natuurlijk wél volledig voor onze rekening. We vinden het belangrijk om klanten ook bewust te maken dat het versturen en retourneren van pakketten niet gratis is: niet alleen vanwege de handelingen en logistiek die daarbij komen kijken, maar ook vanwege de impact op het milieu. Door hier samen zorgvuldig mee om te gaan, bijvoorbeeld door op voorhand goed na te denken over de aankoop, dragen we bij aan een duurzamere manier van winkelen. Heeft u verder nog vragen over het retourproces, aarzel niet om contact op te nemen met ons. Vriendelijke groet, Ann - Team Retourkoop
Zowel product als service prima.
Goede ervaring. De inhoud was perfect. Ben tevreden met aankoop
We kochten een ventilatiekacheltje. Hierbij stond dat het product nieuw was, maar de verpakking open was geweest. Dat was voor ons geen probleem dus de kachel besteld. Geen spijt. Snelle levering en product was nieuw zoals beschreven. Scheelde toch weer wat geld. Heel fijn, blij mee!
Met een mooie korting hebben wij de auto van mijnvrouw kunnen voorzien van een set schitterende wieldoppen.