Dit is mijn tweede koop bij Retourkoop.nl en ben weer te vreden over de afhandeling en het gekochte product.
Product zoals omschreven. Werkt allemaal top. En voor mij zo tenminste ook betaalbaar. Heel blij mee!
Producten die ik heb gekocht waarvan de doos was open geweest en binnen 30 dagen geretourneerd, waren allemaal in nieuwstaat. Een Samako Aqualis S1 en Samako nanodetect pro. Beiden zijn overigens prima producten. Levering was ook al de volgende dag, zelfs op zaterdag.
Je kunt niet zien dat het een artikel is wat al gebruikt is of retour is geweest. Alles zat netjes verpakt. Een top deal !
Goed bedrijf ik ga daar vaker shoppen
Ik had de reiskoffers besteld en er stond beschrevrn dat er lichte krasjes op zaten, wanneer ik hier zelf naar ging kijken kon ik er letterlijk geen vinden, en laten we nu eerlijk zijn, als je de koffers 1x gebruikt zitten er toch al wel krassen oo dus voor mij een zeer goede aankoop!
Achteraf gezien beter een nieuwe kunnen halen. Missende onderdelen , één kapot onderdeel en een apparaat wat net niet goed genoeg werkt. We doen het er maar mee,want ondertussen hebben 4 katten er gebruik van gemaakt en is het geheel in de grote doos terugsturen een hele onderneming.
Beste Donny, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat je beschrijft is natuurlijk absoluut niet de bedoeling en ook niet de kwaliteit die wij willen leveren. Je mag van ons verwachten dat een product compleet en in goede staat wordt geleverd, ook wanneer het om een retourproduct gaat. We nemen jouw feedback dan ook serieus en gaan dit intern oppakken met ons magazijn om herhaling in de toekomst te voorkomen. Mocht je er nog iets aan willen doen: we hadden dit graag voor je opgelost door middel van gratis retourneren. Pakketpunten horen ook grotere pakketten gewoon aan te nemen, dus dat had geen probleem mogen zijn. Daarnaast heb je bij ons 365 dagen garantie, dus je kunt het product nog altijd aanmelden via ons retourportaal als je toch niet tevreden bent. We kijken dan graag samen naar een passende oplossing. We hopen natuurlijk dat je er inmiddels nog plezier van hebt, maar mocht dat niet zo zijn, dan staan we voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop
Bestelling werd conform afspraak en op tijd geleverd. 1 opmerking. Android TV boxen werden geleverd met accounts van vorige eigenaren nog geinstalleerd (google.account).
Mijn bestelling was naar mijn verwachting
defecte snellader ontvangen op email wordt helaas niet gereageerd
Beste Christian, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je een defecte snellader hebt ontvangen — dat is uiteraard niet de bedoeling. We hebben onze mailboxen nagekeken, maar kunnen helaas geen bericht van je terugvinden. Dat maakt het extra jammer dat we je eerder niet hebben kunnen helpen. We zien dat je twee opladers hebt besteld en hopen dat er in ieder geval één goed functioneert. We hebben het direct voor je opgepakt. We hebben dit product momenteel nog op voorraad en inmiddels is er vandaag een nieuwe snellader vanuit ons magazijn naar je verzonden. We hopen dat deze lader wél goed werkt. Mocht dat niet het geval zijn, dan horen we het natuurlijk graag, zodat we het verder voor je kunnen oplossen. Je kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer (+31) 6 – 4822 1392 of door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop.nl
Bestellen ging gemakkelijk. Duidelijk. Afspraken komen ze altijd na. Bezorging op tijd
Ik had een artikel verkeerd geleverd gekregen. Foutjes maken doen we allemaal. Ik heb daarover gemaild en foto's gestuurd van het verkeerde artikel op verzoek. Ik kreeg meteen een retourcode om dat terug te sturen en het bestelde artikel werd meteen toegestuurd. Het contact was snel en prima en het euvel was snel opgelost. Dat noem ik een goede service!
Ik had de pech dat een van mijn artikelen defect was. Dit werd snel en super netjes opgelost.
snel geleverd product zoals omschreven
Het was was een tweedehands product die niks liet merken kan je zeggen zo goed als nieuw
Ik koop een artikelen waar van gezegd wordt de doos/verpakking is beschadigd maar krijg een gebruikt product met haren, water en vies en had nog duidelijk gezegd is alleen verpakking beschadigd hè
Beste Angelo, Bedankt voor je review. Wat je beschrijft is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd. Bij dit product stond vermeld dat het binnen de 30 dagen retourperiode is teruggekomen en dat de verpakking geopend was. Dit betekent inderdaad dat het product mogelijk eerder gebruikt kan zijn. Echter hoort het product wel netjes en schoon bij de volgende klant aan te komen, en dat lijkt hier niet goed te zijn gegaan. Dat nemen we intern mee met ons magazijn om dit in de toekomst te voorkomen. We zien dat we je al een oplossing hebben aangeboden in de vorm van omruilen naar een ongebruikt exemplaar of retourneren voor terugbetaling. Uiteraard staan we nog steeds klaar om dit samen netjes met je af te handelen. Mocht je hier nog gebruik van willen maken, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop.nl
Snelle levering en product is top
Mooi machine en nieuw
Product was goed verpakt in orginele verpakking en alles compleet
Zeer goede ervaring gehad
Snel geleverd en geheel volgens specificaties in de advertentie
Ik zou zeker weer bestellen snelle service , Snelle reactie als je mail stuurt,zoals beschreven op de site zo is het ook ,ja snelle afwikkeling met terug sturen dikke 10
Prima afgehandeld
Het pakket kwam snel. De doosjes van de producten waren wel wat beschadigd maar dat was bekend. Alles zat er echter in. Prima dus.
Een apparaat besteld die volgens omschrijving schoon zou zijn, maar nog enorm vies was. Op zich prima en vriendelijk op gereageerd door de klantenservice - kan ook gebeuren - en het artikel weer retour. Gedoe om zo'n groot pakket weer ergens te retourneren, maar ok. Duurde een tijd voordat ik een nieuwe ontving. Deze zou extra gecheckt zijn maar was ook weer ontzettend vies. Jammer! Geen zin om weer te retourneren.. wel netjes korting ontvangen ter compensatie, maar ik zou niet zo heel snel weer op deze website bestellen.
Beste Bas, Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat je beschrijft is natuurlijk erg vervelend om te horen en niet de kwaliteit die wij willen leveren. We zien dat we deze situatie inmiddels samen hebben opgepakt en dat we je een vervangend exemplaar hebben toegestuurd. Helaas begrijpen we uit je review dat ook dit product niet in de staat was die je mag verwachten — dat is uiteraard niet de bedoeling en nemen we intern mee om onze controles verder te verbeteren. We begrijpen daarnaast dat het retourneren van een groter pakket als een heel gedoe kan voelen. In de praktijk horen pakketpunten deze pakketten gewoon aan te nemen wanneer ze binnen de toegestane afmetingen vallen, maar we realiseren ons dat het alsnog ongemak met zich meebrengt. Goed om te horen dat we je in ieder geval nog een korting hebben kunnen bieden als compensatie, maar we vinden het jammer dat dit je ervaring niet volledig heeft kunnen herstellen en dat je aangeeft ons niet snel opnieuw te zullen kiezen. Mocht je in de toekomst toch nog ergens tegenaan lopen, dan staan we uiteraard voor je klaar om het zo goed mogelijk op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop.nl