Wat een fijne stoel mam! Dit voorbij nu iedere dag van mijn zoon. We hebben de stoel snel in elkaar gezet als je niet meetelt dat we in eerste instantie de armleuningen hadden omgedraaid (links-rechts)… De frustratie sloeg om in gelach! Gelukkig duurde dit maar een paar UUR. Tja, die dingen gebeuren, hahaha.
Het blijkt werkelijk Makita tuingereedschap te zijn, onder huis tuin en keuken omstandigheden. Nu alleen nog de juiste accu oplader gebuiken.
Het product was keurig verpakt .. Ook in een Perfecte staat en onbeschadigd . Wij blijven deze site van Retourkoop zeker volgen . Bedankt Nan Haak .
Yarno en team hebben persoonlijk contact gezocht voor persoonlijke aflevering. Vervolgens op afgesproken moment geleverd. Product/doos was in perfecte conditie. Bedankt voor de service!
De deeghaak was met geen mogelijkheid los te krijgen. We hebben er w 40 met pipetje in laten lopen en met veel geduld de hak er eindelijk u]it gekregen. Toen bleek dat er nog etensresten aan de binnenkant van de haak zat vast gekoekt.
Ik ben niet helemaal tevreden over de afhandeling van een klacht, maar verder is het allemaal top en snel geregeld. Ook mijn klacht is snel afgehandeld
Goed verpakt, snel geleverd, product zoals beschreven
Eerste keer besteld ging goed en werd volgende dag geleverd. Producten zijn prima. En een mooie prijs
Goede levering en prima product (baby hekje voor in bed)
Ik was wel benieuwd of het niet gebruikt was of stuk. Maar niks van dat alles. Gewoon nieuw, Top!
Retourkoop aangekocht. Een pizzarette, helemaal compleet en onbeschadigd. Op tijd verzonden. We zijn er blij mee!
Heb een broodmachine gekocht.Er ontbrak helaas een onderdeel.via mail gemeld en meteen gebeld door t bedrijf. Onderdeel is nagestuurd.super .
Ik heb mijn pakketje zelf afgehaald, ging snel, geen wachttijden.
Ben tevreden met de aankoop. Dat post nl er verwarrende berichten over stuurde en er langer over deed kan dit bedrijf niks aan doen. Maar het is veilig aangekomen en voldoet aan de beschrijving.
Lange verzendingsduur. Wordt geleverd voor de deur in de regen. Zonder bescherming rond de originele verpakking. Ik moet het toestel nu nog testen of het werkt.
Beste Lindsay Wat jammer om te horen dat uw bestelling niet naar wens is geleverd. We begrijpen dat dit geen prettige ervaring is. Bij Retourkoop proberen we onze producten zo duurzaam mogelijk te verzenden. Daarom verpakken we niet elk artikel in een extra doos, mits de originele verpakking stevig genoeg is om het product goed te beschermen. Op die manier beperken we onnodig verpakkingsmateriaal en houden we de prijzen zo scherp mogelijk. Helaas hebben wij geen invloed op de manier waarop bezorgdiensten omgaan met pakketten of waar zij deze precies afleveren. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dit vervelend voor u is, en daarvoor willen we onze excuses aanbieden. Mocht het product ondanks de regen of de levering toch niet naar behoren werken, laat het ons dan gerust weten. We denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. Vriendelijke groet, Ann - Team Retourkoop
Ik had een horloge gekocht maar die was kapot, gelijk contact gezocht en daarna een nieuwe opgestuurd gekregen
Ik had een pastamachine HR2665/96 besteld, maar een mindere (goedkopere) uitvoering HR2665/93 ontvangen. Zonder problemen het apparaat kunnen retourneren en de juiste uitvoering mogen ontvangen. Erg content mee.
Originele beoordeling
Duux kachel deed het niet. Gekocht als verpakking beschadigd. Aan en uit knop defect zelf gerepareerd.
Beste Alfred, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de Duux-kachel bij ontvangst niet goed werkte. Hoewel het product als verpakking beschadigd was verkocht, had een defecte aan/uit-knop uiteraard niet mogen voorkomen. Fijn dat u het probleem zelf heeft kunnen oplossen. Mocht u in de toekomst iets tegenkomen, neem dan gerust direct contact met ons op we denken altijd graag mee. Dank dat u ons ondanks de situatie toch zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Team Retourkoop
Een buitenland voor de fiets besteld, een Schwalbe draadband, dat is geen vouwbare band. De band zat in een te kleine doos verpakt zodat er behoorlijk wat knikken in de draadband zaten. Zo’n band moet dus eigenlijk in een doos ter grootte van de band verpakt worden. Nu heb ik de band gemonteerd en hopelijk hersteld de band zich dan op de velg. Jammer voor zo’n mooie kwalitetsband, het plaatje op jullie site ziet er uit zoals die geleverd zou moeten worden.
Ik ben blij met mijn nieuwe fietszadel voor een zeer concurrerende prijs Goede webwinkel!
Ik ben zeer positief over retourkoop omdat alles snel gaat zonder poespas