De koop was een computer. Je weet van tevoren dat er iets mee is, maar wat en hoe groot weet je niet. Ik ben niet teleurgesteld.
Product werd binnen een dag geleverd maar was incompleet. Retourkoop deed een redelijk voorstel waarmee het netjes is afgehandeld
Snelle levering Goedemorgen schrijving En zeer vriendelijk Aan de telefoon Ik had een verkeerd product besteld Geen probleem Kon hem zo terug sturen En kreeg gelijk mijn geld terug Ik heb er nu twee En werkt perfect Bedankt Gr Willem
Ik heb de machine nog niet getest. Hij ziet er aardig goed uit. Maar qua verpakking was het een ramp!! Heel slecht verpakt bij aankomst was alles open En er zit geen beschrijving bij. ,
Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Heb de lamp voor bijna de helft van de prijs dan op andere site's kunnen kopen. Ondanks hij tweede hands is, kwam hij zonder enige schade snel aan. Al met al...Een goede en voordelige aankoop.
Het geleverde product (steelstofzuiger van Philips) was veel mer beschadigd dan omschreven. Dit is geen retourproduct maar gewoon een tweedehands product. Het zat dan ook in een heel andere doos (van een BBQ). Gelukkig werkt wel alles naar behoren en heb de missende onderdelen al zelf aangeschaft. Voor de rest blij met het produkt maar niet met Retourkoop.nl. Ik zal hier ook niet gauw weer iets kopen.
I ordered my goods and within 3 days received it. What a service . Thank you so much
Mijn bestelde bel was kapot, ik kreeg netjes mijn geld terug!
Order 82274 voor 229.95 euro ik heb je product, de koffiemachine, dezelfde dag nog geretourneerd Kapotte niet werkende ontbrekende machine onderdelen. Ik wacht op je om mijn geld terug te betalen Sazdov Mariyancho NL98 ABNA 0111 4198 83 Hoe lang ga ik je vragen om mijn geld terug te geven, de koffiemachine die je me gestuurd hebt werkt niet en er ontbreken onderdelen.
Jbl oortjes gekocht gewoon echt nieuw een doos wat wat beschadigd was maar product was gewoon splinter nieuw wel 30 euro goedkoper
Communicatie per telefoon is vrij moeizaam, via mail lukt het beter. Voor een dichte deur gestaan, maar daarna vriendelijke afhandeling en service. Tip bij afhalen: duidelijke afspraak maken!
Per mail goed geregeld
Op 1 dag geleverd in België, en in de originele verpakking .
Product zoals omschreven, duidelijke communicatie en snelle levertijd
Nadat ik er achter kwam dat ik niet kon betalen door een verificatie foutmelding op de website , is er na mijn telefonische melding zeer adequaat gehandeld en kon ik de bestelling afronden , zeer prettig telefoon contact hier kan menig ander bedrijf een voorbeeld aan nemen !! Zo hoort het !!
interesse getoond, info opgevraagd, besteld en keurig op tijd geleverd!
Ik had een goud fitbit bandje bij mediamarkt gekocht. Helaas was die kapot gegaan dus ik zocht een nieuwe. Nergens meer verkrijgbaar, alleen hier. Ik heb hem gelijk besteld en hij was nog een stuk goedkoper ook. Het bandje was snel binnen en zag er super uit. Heel blij mee.
Mijn magnetron is als nieuw maar voor een leuke prijs. Snel geleverd.
Goed en efficiënt
Artikel werk prima, klein barstje, duidelijk met 2 stickertjes aangegeven.
Ik had waterschoenen besteld, per ongeluk de verkeerde maat ontvangen. Gebeld met Retourkoop, hele aardige vrouw aan de telefoon die "als van ouds" echt de tijd nam en ervoor zorgde dat het juiste paar de volgende dag bij mij bezorgd werd. Het te kleine paar mocht ik houden. Ik was aangenaam verrast en kijk terug op een super goede ervaring!
weet niet meer hoe ik op site kwam misschien via bol.com. het ging om een stoomstrijkijzer! op hun site kon ik uit 3 strijkijzers kiezen 1 was niet compleet die miste een kalkbak de 2de was de doos beschadig de 3de was iets duurde en ben voor de 2de gegaan. vandaag besteld en de volgende dag in huis. en een vriendelijke geschreven tekst van de retourkoop.
Medewerkers zijn bevlogen en hebben een hoge betrokkenheid bij het bedrijf en de klanten. daarnaast ook heel klant- en service richt
In eerste instantie werd een verkeerd artikel geleverd maar na mailcontact werd met excuses per direct het juiste artikel verstuurd incl. retourlabel.