Prima lader, betaalbaar, snel geleverd

Prima lader, betaalbaar, snel geleverd

Product zoals omschreven. Snelle verzenfing

Tevreden

Was goed !!!

Ben zeer te vreden over retourkoop.nl was snelle verzending alles duidelijk en pakketje kwam heel aan !!!!

Goed en goedkoop!

Prima product voor een mooie prijs!

Snel en prima prijs kwaliteit.

Ik kocht een fietshelm voor mijn kleinkind. Hij is in topconditie en snel geleverd voor de juiste prijs. Wij zijn er zeer blij mee.

Artikel niet compleet, mist montage schroef.

Zoals de omschrijving betaamt verpakking schade. Maar helaas niet gecontroleerd of het product compleet was. Mist een montage schroef ( deze is niet te koop in de bouwmarkt) Na een reactie van verkoper is het missende onderdeel na gezonden. Service is wel super.

Snel en goed

Onze infrarood verwarming snel geleverd en werkt prima tot nu toe zeer tevreden

Niets op aan te merken

Bestelling was zoals aangegeven op de site. Alles prima verlopen snel en goed.

Super snel binnen

In goede staat. Zga nieuw dus. Blij mee. Iets nieuws voor wat minder geld in deze dure tijden is fijn!

Alles is uitgevoerd zoals afgesproken, bedankt.

Goed verpakt en snel.

Snelle levering, helaas schade maar wel goed opgelost

Ik had een bureaustoel besteld bij retourkoop. Helaas was de zitting beschadigd, maar er werd zonder problemen een vervangende zitting geleverd. Ik werd uiteindelijk aardig te woord gestaan door de helpdesk medewerker, en had 5 sterren gegeven als ik binnen 48 uur respons had gekregen op mijn retourzending.

Prima initiatief

Keurig geregeld, prijs / kwaliteit uitstekend

Niks om aan te merken

Was keurig verpakt!

Top goede en snelle levering

Product zoals omschreven en doet het prima!

Makkelijk om zoeken

Echt het ging perfect en wat we besteld hebben werkt prima

Helemaal top

Voor het eerst een aankoop bij dit bedrijf gedaan. Keuzes uit nieuw, opengemaakt en niet gebruikt en gebruikt. Gekozen voor pakket opengemaakt en niet gebruikt. Pakket werd keurig bezorgd en zag er netjes uit. Heel goed product. Zeker voor herhaling vatbaar om bij dit bedrijf te bestellen.

Ik zocht op marktplaats naar n tweedehands kindergitaar, en kwam terecht bij retourkoop. Snelle service en n nieuwe gitaar met leuke korting ivm eerdere geopende verpakking. Blij mee!

Goed , zoals verwacht .

Zeer goed, communicatie ook zeer goed en snel.

Totale verrassing.

Ik had per ongeluk de fietsband Pirelli urban XT besteld i.p.v. Pirelli urban GT. Ik zag dat pas toen de band onderweg was. Tot mijn verbazing zat er een Pirelli urban GT in de verpakking. Dus in principe hebben ze het verkeerde geleverd, maar daar ben ik dus erg blij mee. De band is keurig netjes geleverd en verkeerd in perfecte staat.

Hele positieve ervaring en fijn om zo mee te werken aan minder verspilling

Supersnelle bezorging en werd goed op de hoogte gehouden van de status van bezorging. Product voldoet volledig aan de beschrijving en erg blij mee

Mij is een product verkocht met onvoldoende info en dus niet bruikbaar

Ik heb bij Retourkoop een automatische kattenbak van het merk Cellavi gekocht. Deze werkte niet, omdat ik géén Wifi-verbinding kreeg. Daarom retour gestuurd en mijn geld teruggevraagd. Er werd echter € 65 in mindering gebracht, zonder dat erbij stond waarom. Contact opgenomen en mij werd verteld, dat dat kwam, omdat ik het kattengrid in de bak had laten zitten. Daarom moest de bak door Retourkoop worden schoongemaakt. Ik had wel het kattengrid uit de bak gehaald, maar was vergeten om het grid uit de opvangbak te halen (er had géén kat op gezeten). Daarnaast kreeg ik te horen, dat de bak niet op 5g-Wifi werkt, alléén op 2,4g. Dit is echter nergens op de website van noch retourkoop noch van Cellavi terug te vinden. Als ik dat had geweten, had ik de bak niet gekocht. Dit heeft mij € 65 gekost. Knap waardeloos. Net nog even op de website van Retourkoop gekeken. Er staat een andere bak van Cellavi op. Ook bij deze staat niet vermeld, dat hij niet op 5g werkt, terwijl veel mensen thuis 5g hebben en dus niets aan deze bak hebben. Volgens Cellavi zelf, werkt géén van hun automatische kattenbakken op 5g en gaan ze dit op korte termijn niet veranderen. Conclusie: ik koop niets meer bij Retourkoop. Je krijgt een product waar je uiteindelijk niets aan hebt en het kost je nog geld ook. Volkomen K... dus

eenvoudige bestelling, snelle levering

Besteld via de website, snel geleverd en goed product

Ik ben opgelicht.

Jammer genoeg moet je een ster geven maar liever had ik niets gegeven. Retourkoop verzend namaakartikelen van Alibaba in een verpakking van het echte merk. Vervolgens wordt de oplichting door Retoukoop niet serieus opgepakt en netjes opgelost. Geld weg en vertrouwen weg!!!