Prima lader, betaalbaar, snel geleverd
Tevreden
Ben zeer te vreden over retourkoop.nl was snelle verzending alles duidelijk en pakketje kwam heel aan !!!!
Prima product voor een mooie prijs!
Ik kocht een fietshelm voor mijn kleinkind. Hij is in topconditie en snel geleverd voor de juiste prijs. Wij zijn er zeer blij mee.
Zoals de omschrijving betaamt verpakking schade. Maar helaas niet gecontroleerd of het product compleet was. Mist een montage schroef ( deze is niet te koop in de bouwmarkt) Na een reactie van verkoper is het missende onderdeel na gezonden. Service is wel super.
Originele beoordeling
Onze infrarood verwarming snel geleverd en werkt prima tot nu toe zeer tevreden
Bestelling was zoals aangegeven op de site. Alles prima verlopen snel en goed.
In goede staat. Zga nieuw dus. Blij mee. Iets nieuws voor wat minder geld in deze dure tijden is fijn!
Goed verpakt en snel.
Ik had een bureaustoel besteld bij retourkoop. Helaas was de zitting beschadigd, maar er werd zonder problemen een vervangende zitting geleverd. Ik werd uiteindelijk aardig te woord gestaan door de helpdesk medewerker, en had 5 sterren gegeven als ik binnen 48 uur respons had gekregen op mijn retourzending.
Prima initiatief
Niks om aan te merken
Was keurig verpakt!
Product zoals omschreven en doet het prima!
Echt het ging perfect en wat we besteld hebben werkt prima
Voor het eerst een aankoop bij dit bedrijf gedaan. Keuzes uit nieuw, opengemaakt en niet gebruikt en gebruikt. Gekozen voor pakket opengemaakt en niet gebruikt. Pakket werd keurig bezorgd en zag er netjes uit. Heel goed product. Zeker voor herhaling vatbaar om bij dit bedrijf te bestellen.
Ik zocht op marktplaats naar n tweedehands kindergitaar, en kwam terecht bij retourkoop. Snelle service en n nieuwe gitaar met leuke korting ivm eerdere geopende verpakking. Blij mee!
Zeer goed, communicatie ook zeer goed en snel.
Ik had per ongeluk de fietsband Pirelli urban XT besteld i.p.v. Pirelli urban GT. Ik zag dat pas toen de band onderweg was. Tot mijn verbazing zat er een Pirelli urban GT in de verpakking. Dus in principe hebben ze het verkeerde geleverd, maar daar ben ik dus erg blij mee. De band is keurig netjes geleverd en verkeerd in perfecte staat.
Supersnelle bezorging en werd goed op de hoogte gehouden van de status van bezorging. Product voldoet volledig aan de beschrijving en erg blij mee
Ik heb bij Retourkoop een automatische kattenbak van het merk Cellavi gekocht. Deze werkte niet, omdat ik géén Wifi-verbinding kreeg. Daarom retour gestuurd en mijn geld teruggevraagd. Er werd echter € 65 in mindering gebracht, zonder dat erbij stond waarom. Contact opgenomen en mij werd verteld, dat dat kwam, omdat ik het kattengrid in de bak had laten zitten. Daarom moest de bak door Retourkoop worden schoongemaakt. Ik had wel het kattengrid uit de bak gehaald, maar was vergeten om het grid uit de opvangbak te halen (er had géén kat op gezeten). Daarnaast kreeg ik te horen, dat de bak niet op 5g-Wifi werkt, alléén op 2,4g. Dit is echter nergens op de website van noch retourkoop noch van Cellavi terug te vinden. Als ik dat had geweten, had ik de bak niet gekocht. Dit heeft mij € 65 gekost. Knap waardeloos. Net nog even op de website van Retourkoop gekeken. Er staat een andere bak van Cellavi op. Ook bij deze staat niet vermeld, dat hij niet op 5g werkt, terwijl veel mensen thuis 5g hebben en dus niets aan deze bak hebben. Volgens Cellavi zelf, werkt géén van hun automatische kattenbakken op 5g en gaan ze dit op korte termijn niet veranderen. Conclusie: ik koop niets meer bij Retourkoop. Je krijgt een product waar je uiteindelijk niets aan hebt en het kost je nog geld ook. Volkomen K... dus
Beste Marco, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een product niet aan de verwachtingen voldoet, zeker als dit tot extra kosten leidt. Bij Retourkoop.nl verkopen we retour- en tweedehandsproducten die we zorgvuldig controleren en, waar nodig, opnieuw reinigen en verpakken voordat ze weer worden aangeboden. In dit geval zaten er kattengrind en uitwerpselen zowel in de kattenbak als verspreid in de doos. Er was ruim twee uur nodig om alles grondig schoon te maken. Daarnaast is er extra schade aan de bak ontstaan doordat het grind in de doos tegen de bak heeft geschuurd, waardoor de waarde van het product aanzienlijk is verminderd. Dit alles samen heeft ertoe geleid dat we een bedrag hebben ingehouden. Wat betreft de wifi-functionaliteit: u heeft gelijk dat het voor gebruikers belangrijk is te weten dat de Cellavi-kattenbak enkel werkt op een 2,4 GHz wifi-netwerk. Dit is cruciale informatie die de fabrikant moet delen. Deze informatie zal worden toegevoegd aan de overige automatische kattenbakken van Cellavi. We vinden het jammer dat uw ervaring zo is verlopen en hopen dat u begrijpt dat wij steeds proberen eerlijk, transparant en duurzaam te werken, ook als dat betekent dat er in, gelukkig zeldzame, gevallen extra kosten ontstaan. Met vriendelijke groet, Ann - Team Retourkoop.nl
Besteld via de website, snel geleverd en goed product
Jammer genoeg moet je een ster geven maar liever had ik niets gegeven. Retourkoop verzend namaakartikelen van Alibaba in een verpakking van het echte merk. Vervolgens wordt de oplichting door Retoukoop niet serieus opgepakt en netjes opgelost. Geld weg en vertrouwen weg!!!