Ik ben erg tevreden met de service en het product. Er was een klein probleem met het verzenden via postnl naar Belgie maar hierover werd duidelijk gecommuniseerd.
Zeer tevreden. Besteld en de volgende dag gekregen.
Ik ben er blij mee en hoop er lang van te genieten
Mijn kichen aid mixer is geweldig.Bedankr
Erg goede ervaring met retourkosten. M'n bureaustoel was snel geleverd en er zat zelfs ook nog een persoonlijk briefje bij
Zoals de titel al zegt, ben ik erg tevreden over mijn aankoop en contact met Retourkoop.nl
Alles was top, snelle levering en product in perfecte staat
Goed product voor weinig geld,snel en goed ingepakt bezorgd.
Goed product, snelle service, precies zoals omschreven en in nieuw staat.
Super blij met mijn aankoop.
Leuk assortiment. Snelle verzending.
Kopen, track & tracé, product.. allemaal prima
IK ben super goed geholpen en de mensen waren ook heel erg vriendelijk toen ik daar een artikel heb gekocht
Snelle verzending, goede prijs voor top producten en een leuk geschreven bericht erbij.. zeker aan te raden
Als ik 2x naar een nieuw ding kijk is het ook al gebruikt en eerlijk gezegd maakt het me niet uit of de uitpakervaring een nieuw of minder nieuw artikel betreft. Als ik op marktplaats iets koop word ik ook blij, dus waarom niet van dergelijke concepten.... Producten zijn heel, compleet en als nieuw. Prima toch
Blij!
Een prettige web winkel met duidelijke foto's over het artikel met een goede omschrijving. Ik ga zeker weer shoppen bij retourkoop.
Prima, zoals omschreven gekregen.
Prima product, prima levering
top service
Er zat zelfs een handgeschreven, persoonlijk getitelde notitie bij, waarin mij veel plezier met de aankoop werd gewenst. Waar zie je dat nog.
snel en volgens de verwachtingen. leuk begeleidend briefje erbij
Mooi apparaat, ziet er goed uit. Nog niet in gebruik kunnen nemen, maar dat gaat ongetwijfeld binnenkort gebeuren.
Er stond een handgeschreven bedankt testje op de pakbon. Dat vind ik echt heel leuk. En alles is makkelijk te vinden op de site + snelle levering!! Een aanrader dus!