weet niet meer hoe ik op site kwam misschien via bol.com. het ging om een stoomstrijkijzer! op hun site kon ik uit 3 strijkijzers kiezen 1 was niet compleet die miste een kalkbak de 2de was de doos beschadig de 3de was iets duurde en ben voor de 2de gegaan. vandaag besteld en de volgende dag in huis. en een vriendelijke geschreven tekst van de retourkoop.
Medewerkers zijn bevlogen en hebben een hoge betrokkenheid bij het bedrijf en de klanten. daarnaast ook heel klant- en service richt
In eerste instantie werd een verkeerd artikel geleverd maar na mailcontact werd met excuses per direct het juiste artikel verstuurd incl. retourlabel.
Bestelde product bleek niet compleet. Ontbrekende deel is door retourkoop besteld en gelijk opgestuurd. Helemaal goed!
hartstikke goed niets op aan te merken. goed geregeld goed product voor een goede prijs.
De bestelde bureaustoel werd snel geleverd, maar bleek niet compleet te zijn. Na een telefoontje werd het ontbrekende deel alsnog bezorgd. Uitstekende service.
Snelle levering Items is perfect
zoals gezegt snelle levering en netjes verpakt
Snelle bezorging, goede communicatie. Het bestelde telefoon hoesje was nieuw in orginele verpakking. Wel jammer dat volle prijs gerekend wordt voor een pakketje dat als brievenbuspost past.
Bestelling ging makkelijk en snel. Product is heel mooi. Prijs is top!
Het toestel zou binnen de maand teruggestuurd zijn. Echter hebben zowel de garantie als de batterijconditie anders getoond.
gewoon goede spullen voor een hele mooie prijs
Frituurpan besteld, maar was helaas zonder mandje. Los bij moeten bestellen en nu niet goedkoper dan nieuw.
Prima service, binnen 3 dagen bezorgd. Helaas werkt hij maar half. Telefonisch contact gehad, zelfde dag antwoord met afhandeling. Ondanks tegenvaller, ook weer positief afgehandeld!
Originele beoordeling
Ik ga mijn oordeel pas geven als het probleem os opgelost. Kookplaat werkt maar half...
Goed geregeld Maar jammer dat het product niet werkte En dan als je retour zend dan nog verzendkosten moet betalen voor een tweede keer
Ik had een hoesje besteld, deze zelf opgehaald. Was nieuw in de verpakking met de bon erbij. Goed bezig
Wat n top website zo blij met de allereerste kennismaking ga deze site zeker vaker bezoeken
Mijn ervaring met retour koop is tot nu toe zeer positief. Ik had een robot stofzuiger gekocht, helaas kon ik de app niet installeren en ook niet na snelle hulp via de telefoon. Dus helaas terug gestuurd, maar netjes en zeer correct geholpen.
voldoet volledig aan de verwachtingen
Het bestelproces en de bezorging was prima en de retourservice ook. Helaas was het koffiezetapparaat kapot. Ik dacht juist dat het de bedoeling was om alle apparaten na te lopen voordat deze weer verkocht worden.
Na een klacht contact met retourkoop ,over de niet passende oplader. Zelfs het opsturen van een duidelijke foto ,van WAT niet in orde is. Niks meer gehoord van jullie ,groet Math.Op deze beoordeling volgde dus wel weer een contact ,welk een bevredigende oplossing bood.
Originele beoordeling
Na een klacht contact met retourkoop ,over de niet passende oplader. Zelfs het opsturen van een duidelijke foto ,van WAT niet in orde is. Niks meer gehoord van jullie,groet Math
Goed Product en Prima Afgeleverd.