Heb artikel besteld, klikaanklikuit voor buiten. Blijkt dat product niet in NL stopcontact past. Retoursturen mag op eigen kosten. Na diverse emailcontact toch een gratis retourlabel ontvangen. Nu opsturen en ga ervan uit dat ik mijn geld terrugkrijg. Moraal vh verhaal heel goed kijken wat je wilt bestellen.
Originele beoordeling
Heb artikel besteld, klikaanklikuit voor buiten. Blijkt dat product niet in NL stopcontact past. retoursturen mag op eigen kosten. Vreselijk bedrijf, ook telefonisch niet te bereiken
Voldeed aan de verwachtingen
Hele fijne duidelijke website. Goede omschrijving van product. Je weet precies wat je geleverd krijgt en werd supersnel bij mij thuis afgeleverd. Ik ben heel blij met de geleverde bestelling. Ik raad deze site ook bij iedereen aan. Top service.
Mooie assreunen voor een goede prijs
Snelle levering en product nog in nieuwstaat
Het palet was te groot maar is goed opgelost
Bel gekocht maar ledje deed het niet. Dus eigenlijk half werkend product.
Tevreden,goed verpakt goede communicatie en snel geleverd
Product zoals omschreven, snelle levering. Track&trace,top. Ik ga vaker bij retourformulier.nl op de site kijken.
Het produkt was netjes verpakt en werd compleet afgeleverd. De installatie verliep probleemloos. Snelle service en levering vanuit Retourkoop.
Een heetwaterdispenser gekocht met flink wat korting, omdat hij even uit de verpakking is geweest. Prima apparaat en echt als nieuw! Hetzelfde met schoenenboxen. Verpakking open geweest en retour gestuurd. Prima boxen! Was wel even uitzoeken hoe te monteren, want de handleiding lag onderin de doos. Na een paar onhandige pogingen, bleek het toch best mee te vallen.
Ik heb mijn bestelling (bedrekje) opgehaald en het werd in elkaar gezet voor mij. Hele aardige medewerkers.
Niks mis met de aankoop! Voor een prikkie, er mooi bij zitten, wie wil dit nu niet? Sowieso ben ik tegen verspilling, dus retourkoop is een prima alternatief! Thanks
Kapotte machine gehad wil je hem terug sturen geven ze niet thuis Laat het er niet bij zitten !
Mis de een onderdeel Wat niet omschrijven stond Kreeg het onderdeel de volgende dag geleverd
Het produkt is inderdaad als nieuw, vind het alleen jammer dat er geen verzend doos omheen zat.
super vriendelijk geholpen en snel geregeld. Goeie service tegen een vriendelijke prijs.
Alles naar wens gegaan.
Het zijn prima producten waarbij het mij niet uitmaakt dat de doos een mankementje bevat.
Geen klantendienst van de afzender
Goede kwaliteit en zeer scherpe prijzen.
Goedkoper en toch goed kacheltje
Beschrijving produkt beschadigde verpakking maar compleet.Dit was niet het geval. Beschrijving nauwkeurigrr maken.
Bij retourkoop een tosti ijzer gekocht. Niets anders dan smullen sinds dien.