Er was iets mis gegaan met de bestelling, er ontbrak een product . Diezelfde dag kreeg ik nog een reactie en alles werd gelijk in gang gezet waardoor ik het missende product alsnog kreeg. Hele goede service en daarnaast hele leuke producten.
Leuk verpakt leuke kleding en snel bezorgd. Hier ga ik wel vaker kijken voor de kids.
Leuk pakketje ontvangen voor mijn dochter. Verzending prima!
Mooie kleding
Leukste kleren ooit! Zitten lekker en me dochter is gek op alle kleren die ik hier koop!
Snel geleverd en leuke hippe kleding
Super service en fijne webshop!
Bestelling gedaan en die kwam super snel binnen. Was goed ingepakt voor verzending. Ook het artikel is fantastisch! Onze dochter was zo blij toen ze de jurk zag en wilde hem na het passen niet meer uit doen. Kwaliteit van het jurkje is ook heel goed. Stof nog mooier dan verwacht. Zeker een aanrader!!!
De kleding is van goede kwaliteit echt het geld waard. De snelle service en levering maakt mij dubbel zo blij. Dochterlief is super blij met haar setje!
Producten worden snel geleverd, super leuke kleding
Mooie kwaliteit, voor een goede prijs. Mijn kleindochter is er blij mee.
Netjes verpakt en snel in huis
Heb heel wat uren gezocht op google naar de blindbox van Winnie the Pooh en bij Mi Toetie gevonden! Volgende dag in huis, super blij hier dus ik zeg top service!
Ze hebben hun netjes spullen terug gekregen omdat we niet tevreden waren en daarna niet terug betalen en ook blokkeren ze ons. Dingen beloven van dat we geld terug krijgen en netjes 3 weken gewacht en daarna blokkeren ze ons. Lekker makkelijk geld verdienen zo. **********.
Le colis est arrivé en parfait état et dans les délais annoncés.
Wij zijn erg tevreden. Stof is lekker zacht en valt mooi.
Snelle levering en mijn dochter vind haar nieuwe schoenen fantastisch!
Snel geleverd ik zou deze zeker aan mensen aanraden. Geen klachten of iets dus zou daar zeker nog een keer bestellen
Mooie kleding en snelle levering
Mijn ervaring met mi toetie is heel erg goed, bestelling geplaatst voor mijn kids en alles word netjes geleverd. Ik ben heel erg tevreden over hun. Dus ik kan ze zeker aanraden, neem eens een kijkje op hun site hardstikke leuke items!
Snelle verzending en leuke kleding!
Super leuke site:) leuke en goedkope kleding en ook nog super kwaliteit ❤️ snelle levering top service!
Het zijn zulke leuke schoentjes en ze vindt ze zo leuk, elke dag vraag ze ernaar
Super mooie producten en zeer snelle levering 3x besteld zeker de moeite waard
alles op tijd ontvangen, excellente service, ook het terug sturen om het omwisselen voor een andere maat. super content