Supermooie kleertjes gekocht voor mijn kleinzoontje en mijn dochter vond ze geweldig mooi. Goede kwaliteit en vlug verzonden.
Super leuke schoenen besteld, snel binnen, precies zoals ze op de site staan. Top
Altijd erg scoor ik leuke kleding voor mijn kleinzoon. En super leuk want ik kan helemaal Los gaan vanaf januari als mijn 2e kleinkind, kleindochter, geboren wordt. Bestellingen worden altijd vrij snel geleverd en anders wordt je op de hoogte gehouden.
Een box pakje en een broekje besteld. Beide snel geleverd en super kwaliteit. De printjes zijn lekker fel! Heel blij mee
Ik ontving de turban mutsjes netjes ingepakt. Ze zijn super mooi en van zeer goede kwaliteit.
Prachtige kwaliteit en de kleding staat heel stoer bij mijn ventje!
Goed bedrijf met snelle levering en mooie en goede artikelen Echt aan aanraden om deze kleding je kleine spruit aan re trekken. En ook een prijsje wat aantrekkelijk is
Fijn. Als het snel geleverd wordt
Steeds een super service.
Snelle levering, goed ingepakt, en mooie producten! Wij zijn er erg blij mee!
Ik heb maat 98/104 besteld voor onze zoon van 2,5 die normaliter 92/98 draagt. De pet zit krap. Dat is jammer. Verder leuke pet.
Mooie kleertjes heel erg blij mee met deze bestelling ik ga zeker vaker bestellen in de toekomst. Staat mijn dochtertje echt prachtig
Snelle levering goede producten
Erg tevreden met de setjes en het mutsje. muts werd later geleverd, wat al op de site stond ej werd netjes geleverd op de datum die er stond. Erg blij mee
Mooie kwaliteit
Dit is echt een leuk setje. Mooie stof. Fijn dat er een elastiek in zit bij het broekje dat je nog aan kan trekken. Alleen het jammere is dan dat de verhouding met de benen niet klopt. Maar voor kindjes met kleine kontjes en lange benen top.
Snelle levering, uitstekende kwaliteit, snelle reactie Veel keuze en betaalbare Top winkel Een aanrader
De laarsjes zijn echt geweldig. Stonden bij "jongens" maar mijn buurmeisje van anderhalf jaar staan ze ook prachtig. Goeie pasvorm en door de rits aan de zijkant makkelijk aan te trekken.
Doordat het een gepersonaliseerde tas is, duurde de levering iets langer. Toen het pakketje kwam was het feest destegroter. Super mooi tasje, mooi gedrukt en eventueel echt een gaaf cadeau.
Ik heb een teddybeer pakje gekocht en in de beschrijving stond dat hij zacht is. Ik heb hem binnen gekregen het was fantastisch zo zacht en schattig. Super blij mee !!
Bestelling goed ontvangen, shirt met opdruk was netjes en van goede kwaliteit.
Ik ben zeer tevreden over de kledij van Mi Toeti. Heel mooie kwaliteit en afwerking, alsook over de levering, keurig, tijdig en net verpakt. Ik heb alvast mijn baby/kinderwinkel gevonden!
De leveringstijd is in prde . Het pakje met opschrift mama s boy superleuk.mooi van kleur , het is een licht stofje.kan nie wachten om mijn kleinzoon erin te zien
Bij het plaatsen van de bestelling altijd heel tevreden over hoe snel en gemakkelijk dit gaat. De bestelling wordt ook altijd heel snel verstuurd. De kleding heeft een goede kwaliteit en ziet er super schattig uit!! Ik kan niet wachten tot mijn kleine man er is over 5 weken en ik hem eindelijk de kleertjes aan kan doen
Bestelling keurig geleverd,