Leuke items, die gepersonaliseerd enorm snel verstuurd worden! Heel netjes!!
Ik had een shirtje met tekst besteld. Het is goede qualiteit, goede pasvorm, mooie kleur en ook nog eens een snelle levering! Heel tevreden
Hele goede producten ben heel tevreden Over ik blijf bestellen voor onze kleine meid
Leuke website voor kinderkleding met net dat tikkeltje unieke stuks. Mijn kinderen hadden hun geboortepakje van bij Mi-toetie en zijn de website nooit meer uit het oog verloren. Als ze iets aan hebben van Mi-toetie krijg ik vaak de vraag van waar het komt ;) wij zijn zeer tevreden.
Als ik iets bestel bij Mi Toetie, is het vaak binnen een paar dagen binnen. Of het nu in de sale is of in het seizoen, kan ik altijd slagen voor baby- of kindercadeaus. Ik hoop dat ik eenmaal voor mijzelf ook veel via hen kan bestellen.
De ontvanger was super blij met het cadeautje., jullie gepersonaliseerd jasje.
Alles naar wens, snelle levering, en als iets omgeruild moet worden dan is de communicatie ook super geregeld. Ga zeker vaker bij jullie bestellen. Dankjewel.
Een hele leuke site om je kleintje leuk aan te kleden. Een nette levering binnen de levertijd. Soms wel even twijfelen welke maat maar tot nu toe stond alles onze dochter heel leuk!
Ontzettend leuke gilet, past bij vele neutrale kleuren en zit erg mooi. Valt goed op maat. Mijn dochter is er gek op!
Pasgeleden een bestelling geplaatst bij Mi Toetie en ben er enorm tevreden over! Het pakketje werd snel geleverd en de kwaliteit was top.
Supersnel geleverd! En pakje ziet er schattig uit en mooie kwaliteit Voor herhaling vatbaar!
De bestellingen worden altijd op de juiste wijze geleverd.
Het geboortepakje voor m’n dochter hier besteld. Super fijn stofje en mooie kwaliteit. Bleef zelfs na meerdere wasbeurten mooi!
Snel bezorgd. De kwaliteit is ook super..Volgende keer weer bestellen!!
Tippie
Hele mooie tas en petten.
Had een bal besteld met naam. Bestelling en bezorging verliep als gehoopt. Moest wel een nieuwe bestellen,had een klein foutje gemaakt in de naam Aangezien het een cadeau is
Zoals het op de foto staat weergegeven zo ziet het er ook echt uit. Mooie kwaliteit voor normale prijzen. Super blij met de bestelde artikelen.
Mooie en leuke kleding voor een goede prijs. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik er iets bestel.
Ik ben zo blij met deze service zijn altijd heel correct en de kwaliteit is heel erg goed Mooie kleding voor de kleintjes
Kwaliteit kleding is zeer goed, ook het artikel is hoe het staat afgebeeld. En is een echte online winkel !!!
Al meerdere keren besteld en elke keer zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding! Hele stoere items voor jongens en schattige kleding voor meisjes, erg veelzijdige collectie!! Echt een aanrader voor kinderkleding!
De kleding ziet er ontzettend mooi uit, en word snel geleverd. Als er iets niet goed is of als je vragen hebt dan word er snel en duidelijk gecommuniceerd!
Fijne service. Leuke artikelen, zeker een aanrader!
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en contact met Mi-Toetie ! Zeker een aanrader !