Leuke schoentjes voor mijn dochtertje:)
Snelle levering. Ik heb op 2 December mijn bestelling geplaatst en 3 December heb ik mijn bestelling al ontvangen. Dus super tevreden over de snelle levering. Nu heeft mijn zoontje een mooi setje voor de kerst.
Knuffelpop met naam besteld en netjes op tijd bezorgd. Ik vind de pop nog leuker dan op de foto, de naam ook netjes erop geborduurd
Snelle levering en een uitstekende kwaliteit
Helaas kan ik geen beoordeling geven daar mijn pakketje nog steeds niet heb ontvangen! Heel jammer want was een Sinterklaascadeautje.
Super blij met het cadeautje voor onze dochter. Een mooie knuffel en speelgoed waar ze heel leuk mee kan spelen.
De laarsjes waren geweldig mooi en dat voor betaalbare prijs
De laarsjes waren geweldig mooi en dat voor betaalbare prijs
Ik bestelde een herinneringskist met eigen foto. Er stond van te voren aangegeven dat dit product langer onderweg zou zijn en dit was ook zo. Goed dat men daar voor waarschuwt. Het was het wachten meer dan waard. Wauw, wat een mooi resultaat. Zeer tevreden.
Hele fijne hulp gekregen van de klantenservice. Bestelde artikelen ook heel blij mee!
Kleding is echt super mooi en snel in huis, wij zijn weer blij :)
Ik had schoenen besteld en de verkeerde maat geleverd gekregen. Na veel mailcontact heb ik de juiste maat toegestuurd gekregen en de andere kosteloos retour mogen sturen
Helemaal verliefd op de samengestelde setjes die ik heb laten maken. Ik heb express wat groter besteld zodat mijn dochter er in kan groeien, maar het past haar precies. Ik heb het idee dat de maat die ik besteld heb, waarvan ik dacht dat het nog te groot zou zijn, wat klein uitvalt. Dat is het enige puntje, want vind het allemaal ontzettend mooi en leuk er uit zien en het staat haar fantastisch. Ga zeker vaker bestellen, alleen dan nog groter.
Super mooi handgemaakt broekje. Leuk voor de feestdagen!
Goede communicatie. Goede service.