Prima producten, snelle levering, ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan en altijd meer dan tevreden hierover. Top bedrijf een echte aanrader!!
Ontzettend blij met de service van dit bedrijf. Kunnen een hoop andere bedrijven wat van leren. Thanks we love cosmetica. En de bestelling in kadopapier ingepakt, hoe leuk is dat!? Een kadootje voor mezelf
Snel geleverd en goed product
goed hoor
Op het laatste moment besteld voor een verjaardag en gewoon op tijd binnen!! In kerst tijd.
Via de webshop welovecosmetics.nl, een zonnebankcrème besteld (desinger skin-LVX) het was dezelfde dag nog verzonden, maar door overmacht van postnl, was het pakket even niet te traceren. De goede service is oa te danken aan: dat ze zelf naar het post nl kantoor was gereden om te achterhalen waar mijn pakket is, en als het niet de volgende dag bezorgd zou zijn door post nl, dan zou ze het zelf, persoonlijk bij me thuis langs brengen. Geweldig dus. Bedankt voor de extra moeite.
Hoewel verzending naar huisadres geen keuzeoptie was, kreeg ik mijn bestelling tich thuis in de brievenbus
Mooie producten besteld en een hele snelle levering. Toen bleek dat er per ongeluk een ander product geleverd was, is dat meteen in orde gemaakt en het juiste product nog dezelfde dag nagestuurd. Wat een goede service. Heel blij mee en zeker een aanrader.
Goed product. Werkt zoals aangegeven. Mijn artikel was even niet voorradig. Ik werd direct gebeld dat het ipv 1 dag levering nu 2 dagen ging duren. Nou dat is toch super netjes Zeer correct.
Keurig en snel geleverd
Heb er al een keer besteld en zeer tevreden alleen jammer dat de hot black uitverkocht was hoop dat ie niet uit het assortiment gaat anders ga ik hem zeker weer bestellen
Alles perfect geregeld! Hier ga ik vaker bestellen.
Echt een hele snelle levering maar ook kwa contact zijn ze heel snel !! Echt een hele goeie service ❤️
Snelle bezorging. Goede klantenservice en een leuk cadeaupapier om m'n producten!
Gezichtscrème hier een paar euro goedkoper dan elders. Het was mij eerst niet helemaal duidelijk of ze vanuit Nederland verzenden, maar dat bleek wel zo te zijn. Dezelfde dag nog verzonden, dus (in mijn geval) de volgende dag al in huis. Top service!
Zoals verwacht
Verzending snel en netjes. Producten zoals omschreven. Fijne webwinkel!
Bestelling was snel binnen. Adequaat gereageerd ook op mijn vragen.
Bestelde voor het eerst bij deze shop, maar heb er niets op aan te merken! Alles keurig verpakt en netjes op tijd geleverd via PostNL.
Overzichtelijke site en precies wat ik nodig had, en lekker snel bezorgd.
Veel mooie producten en goede service
Goed advies voor mijn huid type gekregen. Gelijk 2 tubes bestelt. Uitpakken was een feestje met nog een kleine attentie erbij. Volgende keer bestel ik hier weer
Hele fijne webshop met een ruim assortiment. Producten prachtig verpakt en nog goedkoop ook. Ik blijf hier zeker bestellen
Bij deze winkel staat kwaliteit en service hoog in het vaandel.
Super ervaring. Een hele belevenis om mijn product uit te pakken. Onwijze aanrader en nog eens een snelle levering. Ik bestel hier zeker weer mijn Marc Inbane producten!