Voor Marstek thuisbatterij zijn ze niet meer dan (slechte) dropshipper
Na eerdere positieve ervaringen met dit bedrijf (en andere bedrijven uit de 123 groep), was het proberen bestellen van een Marstek thuisbatterij een zeer negatieve ervaring.
Weken wachten zonder nieuws, na vragen per email verschoof de leverdatum steeds met een week (druk druk druk). Na 6 weken telefonisch beginnen bellen en dan was het ook steeds een vage boodschap en een belofte om het uit te zoeken.
Het is duidelijk dat ze zelf amper vat hebben op de leverancier en geen zicht hebben op de eventuele leveringen.
Na de annulatie van mijn kant uit, was er plots een verhaal dat de leverancier aan de deur had gestaan en er niemand thuis was (terwijl dit wel zo was en ik nooit een track&trace kreeg voor die bestelling van +60kg).
Bestelling geannuleerd na 6 weken (een andere leverancier leverde vervolgens binnen de 3dagen met een mooie tracke&trace), waarna het bijna 5 weken heeft gekost (met mails naar alle emailadressen die je kan vinden van hen) om mijn geld terug te zien verschijnen.
Een klein beetje proactieve communicatie had een wereld van verschil gemaakt (wees transparant, mail die bestellingen even dat er een uitzonderlijke vertraging is,...).
Spijtig dat ze enkel traag reactief reageerden. Ik zie hier nog een gelijkaardige slechte review over hetzelfde product, wat aangeeft dat ze daar echt problemen mee hebben.