Accu's(eigen merk) en filters voor Dyson steelstofzuigers gekocht deze waren zeer snel in huis. Mijn zoon heeft de nieuwe accu's geplaatst vond dit erg makkelijk te doen en nu doen mijn drie ouwe stofzuigers het weer prima op elke verdieping een stofzuiger anders hadden we ze weg moeten doen en nu kunnen ze nog een tijd mee. voor drie batterijen heb je lang geen nieuwe Dyson en het is nog duurzaam ook . Aanrader !
Bedankt voor je uitgebreide review, Willy! Wat leuk dat je met onze accu’s je Dyson-stofzuigers nieuw leven hebt ingeblazen – en dat op drie verdiepingen tegelijk! Goed voor het milieu én je portemonnee. Bedankt voor je enthousiasme en je mooie aanbeveling. Groetjes, Lex van 123accu
Altijd goede ervaringen met 123accu.nl. Makkelijk te bestellen, snel in huis en scherpe prijzen. Ideaal als je snel een accu of batterij nodig hebt.
Bedankt voor je reactie, Manny! Fijn dat je steeds goede ervaringen met ons hebt. We zorgen graag dat je snel en eenvoudig je batterijen en accu’s in huis hebt, voor een scherpe prijs. Groetjes, Lex van 123accu
Alles naar wens.
Bedankt voor je review, Rinus! Mooi om te horen dat alles naar wens is verlopen. Tot de volgende bestelling! Groetjes, Lex van 123accu
Bedankt voor je review, Rogier! Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Groetjes, Lex van 123accu
levering snel
Bedankt voor je reactie, Yvonne! Goed om te horen dat alles snel geleverd is. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Lex van 123accu
De accu voor mijn Dyson kruimeldief is perfect, alleen vind ik jullie website best ingewikkeld om iets te vinden!!
Bedankt voor je eerlijke review, Jannie! Super dat de accu voor je Dyson zo goed werkt! En bedankt voor je feedback over de website – we nemen dit mee in onze verbeteringen. Fijn dat je desondanks tevreden bent over het eindresultaat. Groetjes, Lex van 123accu
Heel tevreden over alles. De oplader doet het goed.
Bedankt voor je positieve review, Roos! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en dat de oplader goed werkt. We doen ons best om alles soepel te laten verlopen, dus het is fijn om te lezen dat dat gelukt is! Groetjes, Lex van 123accu
Ruim assortiment en super snelle levering met extra's zoals balpen etc.
Bedankt voor je positieve review, Richard! Leuk om te horen dat je blij bent met ons assortiment, de snelle levering én de extra's in de verpakking. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Lex van 123accu
Super snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding en nog een stift en twee schrijfpennen extra cadeau. Top
Bedankt voor je positieve review, Tom! Wat fijn dat je onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert én enthousiast bent over de snelle levering en de kleine verrassingen. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Lex van 123accu
Leuke presentjes bij de verzending dat zie je niet vaak
Bedankt voor je positieve review, J.A.A. Gijlswijk! Leuk dat de extraatjes bij je bestelling in de smaak vielen. We proberen het nét even leuker te maken voor onze klanten. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lex van 123accu
Goed werkende batterij. Dank U.
Bedankt voor je positieve review, Theo! Goed om te horen dat de batterij naar wens werkt. Fijn dat je de moeite nam om dat met ons te delen. Groetjes, Lex van 123accu
Snelle levering, goede service
Bedankt voor je positieve review, Jaap! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat je onze service waardeert. We staan de volgende keer weer voor je klaar! Groetjes, Lex van 123accu
Twee accu’s van 123 voor de prijs van een originele of dat goed is zal de tijd leren!
Bedankt voor je positieve review, Lei! Twee accu’s voor de prijs van één klinkt als een goede deal! Hopelijk bevallen ze op de lange termijn ook goed. Laat het gerust weten als we iets voor je kunnen betekenen. Groetjes, Lex van 123accu
Het was vrij simpel om de juiste accu uit te kiezen en te bestellen. Een paar dagen later had ik hem in huis en werkte mijn apparaat weer naar behoren. Zeer tevreden.
Bedankt voor je positieve review, R.W. van Dooremaal! Wat fijn dat het kiezen en bestellen zo soepel ging en dat je apparaat weer goed werkt. Daar doen we het voor! Groetjes, Lex van 123accu
In een bouwbedrijf (je) zoals bij ons zijn er in het verleden natuurlijk vele verschillende schroefmachientjes bij elkaar gesprokkeld. Op de bouw kom je altijd te kort. Machientjes gaan over het algemeen langer mee dan de accu's! Dus blij met dat 123 Accu. Binnen 24 uur geleverd...Netjes
Bedankt voor je positieve review, Jack! Goed om te horen dat je bij ons precies vindt wat je nodig hebt – en snel ook! Heel herkenbaar wat je schrijft over die verzameling aan gereedschap. We helpen je graag weer bij een volgende klus. Groetjes, Lex van 123accu
Benodigd artikel was gemakkelijk te vinden en bestellen.
Bedankt voor je positieve review, Wim! Fijn dat je het benodigde artikel snel kon vinden en bestellen. Daar streven we naar! Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, Lex van 123accu
Snelle levering. Accu voor de camera past goed.
Bedankt voor je review, A. van der Kruk! Fijn om te horen dat de levering snel verliep en de accu perfect past in je camera. We doen ons best om kwaliteit en gebruiksgemak te combineren. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Lex van 123accu
Batterijen bestelt, volgende dag geleverd, makkelijk met track and trace.
Bedankt voor je review, Johan! Fijn dat je bestelling snel geleverd werd en je het gemak van de track & trace waardeerde. We streven ernaar om bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is goed om te horen dat dat ook bij jou gelukt is. Groetjes, Lex van 123accu
Ik krijg geen antwoord op retour handelingen
Beste beoordelaar, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We helpen je graag om dit op te lossen. Helaas kunnen we je klantaccount niet terugvinden met de gegevens die nu beschikbaar zijn. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch via 0294 78 71 25 of per e-mail via [email protected]. We kijken graag samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Het Webcare Team van 123accu
Snelle levering. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Bedankt voor je review, Ger! Wat fijn dat de levering snel verliep en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We streven naar een goede balans tussen snelheid, kwaliteit en prijs, dus dit horen we graag. Groetjes, Lex van 123accu
Accu zat vastgelijmd in een houder die niet in de stofzuiger past. Met een hoop gedoe hem eruit kunnen krijgen en de robot stofzuiger (explores series 60) doet het nu. Maar iedereen die voor dit product gaat in combinatie met deze stofzuiger, sterkte!
Was blij met de accu's waren nergens meer te koop, ook niet te koop bij Black en Decker Nederland. Terwijl de machine nog honderd procent is. Werken goed , prima product.
Bedankt voor je review, Cees! Wat goed dat we je konden helpen aan een accu die elders niet meer verkrijgbaar was. En helemaal fijn om te horen dat hij goed werkt in je machine. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt. Groetjes, Lex van 123accu
Gisteren besteld, vandaag geleverd. Super!
Bedankt voor je review, René! Wat fijn dat je bestelling zo snel is geleverd. We doen ons uiterste best om onze leveringen zo snel en betrouwbaar mogelijk te maken, dus dit is prettig om te horen. Groetjes, Lex van 123accu
De bestelling was duidelijk en direct de aflevering geheel correct
Bedankt voor je review, meneer Kool! Goed om te horen dat de bestelling en levering duidelijk en correct verliepen. We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Snel gevonden, snel geleverd. Kortom prima.
Bedankt voor je review, Mariette! Fijn dat je het product snel kon vinden én dat het vlot geleverd werd. We streven naar gebruiksgemak en snelle service, dus dit is prettig om terug te krijgen. Groetjes, Lex van 123accu