Zo word je behandeld bij Budget Thuis
Wij zijn klant bij Budget Thuis sinds 16-12-2024.
Het internet was vanaf het begin instabiel — monteur is geweest, nieuw modem werkte niet, dus we moesten het oude modem blijven gebruiken. Later hebben we het modem netjes teruggestuurd, maar toch kregen we een factuur van €159 alsof we het modem hadden gehouden. Na het tonen van bewijs is deze factuur gecrediteerd (geannuleerd), maar de herinneringen bleven binnenkomen. Wanneer we via de chat contact probeerden te zoeken, zaten we in een eindeloze loop en kregen we steeds te zien dat er geen medewerker beschikbaar was.
Telefonische support viel ook tegen. In de eerste maanden werd telkens gezegd: “het ligt aan KPN, daar kunnen wij niets aan doen”. En nu, toen onze internetverbinding werd afgesloten door een fout in hun administratie, kregen we te horen: “betaal gewoon €60 als je sneller weer internet wilt”. Dat voelde echt alsof we onder druk werden gezet. Toen we uiteindelijk akkoord gingen, bleek de betalingslink verlopen en moesten we 3 werkdagen wachten(!). Op 31 december – echt een “cadeautje”…
Wij hebben alles keurig betaald. Toch staat er nog steeds een mysterieus openstaand bedrag van €60, en we hebben uren gebeld, gewacht en telkens hetzelfde verhaal uitgelegd. Geen oplossing. Geen verantwoordelijkheid.
Zeer teleurstellende ervaring en veel kostbare tijd verloren.
Internet afgesloten door hun fout, en tóch moeten wij betalen om het terug te krijgen. Ongelofelijk.
Wij dienen een officiële klacht in en gaan dit verder escaleren.
Eerlijk gezegd — vermijden als het even kan.