Overzetten naar glasvezel ging echt slecht
Kwaliteit van dienst is wel goed want KPN. INterface van TV is matig en eigenlijk slecht. Snap bijv niet waarom je zo moeilijk inforamtie van een programma op kunt vragen en dat vaka niet werkt. Was bij Digitenne en mijn vorige provider veel beter.
Erger is de overstap naar glasvezel.
Daar wordt te weinig over gecommuniceerd. Doe ik navraag omdat ik bepaalde informatie niet kan vinden. Is nu mijn internet afgesloten ga ik zoeken blijk dat ik nog tot 2 april ADSL had kunnen houden. Jullie hadden toch en meerdere emails en meerdere fysieke brieven kunnen sturen ? Email van jullie (energie, internet) komt onder verschillende namen binnen en ook het overzicht op de website was vroeger helemaal zoek. Het is nu iets beter maar het is echt een lappen deken.
Betaal nu 60euro permnd terwijl ik geen internet heb en jullie ook geen moeite gedaan hebben om contact op te nemen en ik , toen ik belde, geen informatie kreeg.
Ik vind de communicatie echt schandalig. Ik kreeg een aanbod voor een upgrade. Kon niet meer vinden hoe ik dat gekregen heb (email wahatsppa, budget brief of via de app of via de website. Heb jullie gebeld, jullie wisten ook neits van en dan plotseling stopt internet en TV. Ik zoeken (ben echt weken afwezig ivm mantelzorg van mijn oude meoder) blijkt dat ik nog recht heb op internet tot 2 april Waarom krijg ik dat dan niet ?