Goeie internet en tv

goed sprekken duidelijk aan vriendelijk

heel goed

Alles was prima, behalve prijs

Alles was prima behalve prijs

Betrouwbaar,goede service en betaalbaar.

Alles oké

Alles is goed en simpel gegaan.

tot op heden geen klagen, alles werkt naar behoren.

De hulp en geduld van de Budget medewerker is plezierig

Helaas heeft de aansluiting van internet enz. heel lang geduurd maar de medewerkers zijn begripvol en geduldig geweest. Zij hebben altijd een luisterend oor geboden.

Verdeeld

Donderdag, 12february 2026/01:11 Geachte mevrouw/meneer Ik kreeg twee bezoeken van Uw monteur namelijk op 29 december 2025 en op 2 februari 2026. Over de eertse niet erg te spreken , weinig professioneel, de tweede was perfect. Op dit moment werkt mijn huistelefoon niet, geen toon, vanwege een verkeerd bedrade wanddoos ( een oude van KPN )

Geen klachten en of vragen

Tevreden

Geweldige prijs kwaliteit verhouding

Geweldige prijs kwaliteit verhouding.

Soepele overgang

Ik had een soepele overganflg van mijn oude provider nasr Budget Internet.

duidelijkheid en goede prijzen

ben z'n 10 jaar bij budget energie , alles is duidelijk en transparant , krijg maandelijks een overzicht van mijn verbruik en tips om zuinig met energie om te gaan.

Prima ervaring, zeer klantvriendelijk.

Mijn telefoon was onverwacht kapot gegaan en het lukte mij niet om de nieuwe telefoon te verbinden met mijn wifi verbinding thuis. De klantenservice gebeld en de medewerkster nam alle tijd om mij te helpen, na diverse pogingen kregen we het voor elkaar, vooral het stap voor stap duidelijk vertellen wat te doen en volhouden tot het gelukt was met steeds andere handelingen zoals opstarten, codes en aanpassingen aan haar kant gaven mij het gevoel van oprechte behulpzaamheid. Iets wat bij voorgaande providers duidelijk minder was.

Tevreden

Ben erg tevreden, Ik zou ook wel een tv en telefoonabonnement willen hebben. Maar dan moet ik iemand bij mij in huis hebben die advies kan geven. N

Prima site, duidelijk en overzichtelijk

Voor mij een prima site, die alle informatie die ik wil hebben toonbaar maakt.

Boven verwachting

Een goed werkende app. Dat helpt actueel inzicht te hebben.Klantvriendelijk, klantgericht, servicegericht.Kortom geen storing in communicatie.Tijdige aanbiedingen en alert op groene of goedkope stroom.Ik ga hier nog niet weg, want je kunt combineren met internet etc.Beleefd aanbevolen.

deskundig

deskundige uitleg en advies

correcte afhandeling van de zaken zo als ze nu gaan en als contract verlengd moet worden duidelijke uitleg en afspraken

heel betrouwbaar

9 jaar klant. nooit een probleem gehad

Zeer goede ervaringen met budget internet

De installatie is zonder enige problemen verlopen. Na aansluiten van de nieuwe apparatuur werkte het internet direct.

ik werd prima geholpen met de aansluiting en afstandsbediening, er werd ruim de tijd genomen om het probleem op te lossen, voor mij een tien met een griffel!!!!!

Probleemloos

Wij hebben al jaren een Budget energie contract. (Ook al verlenging) Wij zijn tot nu zeer tevreden.

zeer tevreden

zeer tevreden