Onbeperkt internet is geen aanrader

Sinds kort overgestapt van Odido naar budget mobiel. Ik kan helaas zeggen dat ik niet tevreden ben. In de 2 maanden dat ik een abonnement heb is het mij al 4x overkomen dat ik zonder internet zit. Je krijgt een bundel van 4G en kan als deze op is 1GB per sms extra krijgen. Het is mij helaas al 4x overkomen dat ik deze sms stuur maar mijn bundel niet opgewaardeerd wordt. Als je geluk hebt is de klantenservice open en kan je voor dit probleem bellen en dan lossen ze het op. Echter is het mij al 3x overkomen dat dit buiten de openingstijd gebeurd en ik dus de hele avond zonder internet zit. Niet echt “onbeperkt” dus …

Geen internet in slaapkamer

Internet werkt niet in slaapkamer, mogelijk vanwege 2 muren ertussen

Fijne provider

Bevalt goed, met weinig gedoe!

Prima prijs kwaliteit

Prima verbinding voor een goede prijs.

top geholpen

Goede begeleiding gehad, nog na gebeld of alles gelukt was. De mogelijkheid om mee te kijken tijden installatie is heel prettig.

Goed behandeld en ook goed geholpen

slecht

mijn vaste telefoon werk nog steeds niet

Tot nu goed

Geen klachten

Ongelofelijk slechte communicatie en service

Sinds mei klant bij Budget Energie, maar vanaf het begin geen werkend internet gehad. Ik heb meerdere keren contact gezocht en kreeg telkens andere adviezen: kabels strippen, wachten op een reset, nieuwe modems ontvangen (waarvan de eerste niet aankwam), maar niets hielp. Er is een monteur geweest die constateerde dat het probleem bij KPN lag, maar hij heeft dit niet goed geregistreerd. Daardoor moest ik zelf opnieuw bellen en opnieuw alles uitleggen. Ik kreeg wéér te horen dat er een verzoek moest worden ingediend. Daarnaast heb ik nu voor 1 maand compensatie gekregen omdat ze vinden dat de afwezigheid van internet mijn schuld is omdat in hun rapport staat dat ik de monteur heb geannuleerd. Wat dus niet zo is. Kortom: maanden verder, nog steeds geen internet, veel frustratie en nul duidelijkheid of oplossing. Sinds twee weken had ik internet, maar sinds gister weer geen internet. Ik ga overstappen… Absoluut geen fijne ervaring.

Aanbod via website komt niet terug na aanmelden

Op zoek naar een nieuwe energieleverancier voor een nieuwe woning zonder gas; de website van Budget Energie doet na een schatting van het verbruik een aanbod; vast contract voor 1 jaar €35 per maand. Na aanmelden kom er via de mail een aanbod dat ruim het dubbele gaat kosten (€81 per maand) zonder verdere toelichting waar dat verschil vandaan komt. Ook niet terug te vinden op de website en de klantenservice geeft nog geen reactie en is ook nog niet bereikbaar

Slecht

Word iedere maand 5 euro te veel afgeschreven dus word geen verlening

niet de juiste aansluiting

Ik heb tv en internet besteld. Alleen internet aangesloten. Hoelang de tv aansluiting duurt is niet bekend.

Goed geholpen

Na diverse stroomstoringen werkte de modem en glasvezel niet goed meer. Nu nieuwe opgestuurd gekregen werkt alles weer prima

Zeer goede service en behulpzaam

Omdat de ontvangst af en toe te wensen overlaat. ( betonnen gebouw) heb ik af en toe contact om het op te lossen. Iedereen is zeer behulpzaam en het wordt opgelost.

Goede snelheid. En stabiel

Zeer goede ervaring met de monteur die het installeerde, top gedaan!, snel en stabiel internet, een aanrader!

Klacht over internet- en tv-storing en onduidelijkheid over servicekosten

Geachte heer/mevrouw, Sinds mei van dit jaar ben ik klant bij Budget Thuis voor internet en tv. Helaas heb ik sinds drie dagen geen werkende internet- en tv-verbinding meer. Ondanks meerdere pogingen om het modem zelf opnieuw op te starten, is het probleem niet opgelost. Bij het afsluiten van het contract is mij niet duidelijk verteld dat er extra kosten in rekening gebracht worden voor een monteur als er een storing optreedt. In mijn ogen hoort dit soort basisservice inbegrepen te zijn, zeker als het probleem niet door mij als klant veroorzaakt is. Toen ik vandaag contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te horen dat er wel een monteur gestuurd kan worden, maar dat ik dan zelf de reiskosten én de kosten voor de werkzaamheden moet betalen. Dit vind ik niet redelijk, gezien het feit dat ik al drie dagen zonder diensten zit waar ik wel voor betaal. Ik verwacht van Budget Thuis een oplossing zonder extra kosten, en dat er duidelijkheid komt over welke ondersteuning inbegrepen is in het abonnement. Als klant wil ik graag weten waar ik aan toe ben. Ik vind het heel vervelend, wanneer dit soort zaken niet van de voren wordt gevraagd! Met vriendelijke groet,

Troepinternet

1 De overgangsdatum van oude provider naar Budget Internet klopte niet waardoor ik meer dan 2 weken zonder internet zat. 2 Het internet is niet zo snel als beloofd en veel minder snel dan mijn vorige vergelijkbare internet. Het valt ook om de 10 min steeds 30 sec uit. 3 Het internet werkt inmiddels bijna 2 dagen niet meer. En dat terwijl ik pas een week bij ze zit. Het zal waarschijnlijk veel langer duren dan dat en het duurt 5 werkdagen voordat je een antwoord van ze hebt.

Altijd alles duidelijk

Altijd is alles duidelijk en medewerkers vriendelijk

heel tevreden

alles goed geregeld en wij zijn er blij mee ,voor iedereen een aanrader Budget Energie

Doet gewoon wat je verwacht zonder problemen

Heb nu al jaren internet/televisie van Budget. Werkt altijd, geen problemen/storingen en voldoet aan de dagelijkse behoeftes om internet/televisie in ons huis te hebben. Zolang men dit blijft leveren via de koperen lijn zie ik geen noodzaak om over te stappen op glasvezel.

Geen problemen met alle Budget Energie handling en naar mijn adres

Zeer tevreden met maandelijksoverzicht en de mogelijkheid om zelf - uiteraard binnen marges - de eigen maandelijkse betaling vasttestellen. Prettig look de gratis stroomkosten van 1200 tot 1700 uur in de zomerweekenden

Zeer prettig

Wordt altijd op de hoogte gehouden van informatie en nieuwigheden!

goede afwerking en berichtgeving

Nooit problemen.

Elke maand een goed vergelijkend overzicht.

In één woord GEWELDIG

Overstap is helemaal naar wens gegaan. Vaste telefoon werkte eerst niet maar na een telefoontje was het binnen een aantal uren geregeld. Zeer tevreden met deze overstap.

Best beoordeeld uit 4 leden

- Budget Energie | 8.6