Geweldig, vooral nu in de weekenden gratis stroom

Werkt prima tot nog toe

En goedkoper dan kpn

krijg niet het product waar voor ik betaal

te lang om te beschrijven

Service en contact geweldig, internet zelf (beteik) matig

Zie hierboven

Coulance toezegging Nickey

Vanwege de genomen tijd c.q. moeite door de levering in 3 fasen bijna een week later alles compleet kunnen installeren en hiervoor tot op heden nog geen reactie m.b.t. toegezegde compensatie zoals e.e.a. telefonisch besproken met Nickey.

Niet altijd ontvangst via een van de boxen.

C

Tot op heden functioneert er niets.

Communicatie is moeizaam. Afhandeling per klacht met medewerker is wel correct. Alleen het eindresultaat is niet naar verwachting.

Matig

Internet en tv werken uitstekend. Echter de vaste telefoon lijn werkt na een week nog niet. En werkt NU NOG NIET. Bij budget een interne systeem fout.

Bra

Det var svårt och kopplas in men nu när vi har fått det att fungera så är vi glada att det fungerar bra. Med fredliga hälsningar.

Goed telefonisch bereikbaar, altijd behulpzaam.

Soepele overgang

Overgang gong prima, maar exacte tijdstip van vrijgeven kan nog beter worden doorgegeven.

opstarten

Ik moet best vaak opnieuw opstarten omdat Budget uit mijn lijst is verdwenen. Op zich zou dit niet moeten gebeuren lijkt mij.

Scherp geprijsd, goede service

Tot nu toe alleen diensten (energie, internet en telefonie) onder één dak. Dat bevalt prima en profiteer in van extra korting. Service is goed. Geen klachten (en dat in deze tijd!)

Excellent

Had een defect modem , er is direct een nieuwe gestuurd

Niet goed

Ik weet niet wat er precies mis is. Maar geregeld geen WiFi, tv verbinding.

Helemaal top

Aardige monteur, Verstand van zaken,duidelijke uitleg Nam de tijd voor ons. Omschakeling was zo gedaan Geen seconde spijt om de overstap die we hebben gedaan.. Nu alleen ons mail adres nog aanpassen

Super tevreden

Ben tevreden met budget

Onvoldoende wifi bereik

Ik heb recent een defecte router gehad. De nieuwe geeft minder internet bereik.

Niets te klagen

snel en meedenkend

In eerste instantie gingen we in de foutieve richting, daarna snel een monteur die het probleem helaas niet kon oplossen, maar de KPN was snel door de Budget monteur geregeld. Ook de financiële tegemoetkoming was top

makkelijk

Prima abonnement, mijn enige struikelblok is dat ik niet op het hele treintraject van Utrecht naar Amersfoort werkend internet heb.

Tot nog toe geen problemen

Tot nog toe geen problemen ondervonden. Alles werkt naar behoren, snelheid prima. Geen storingen gehad.

uitstekend

Ik ben heel tevreden met internet werkt prima top!

Best beoordeeld uit 4 leden

- Budget Energie | 8.4