Mooi huisje wel veel gedoe

Het huisje werd op tijd geleverd. Wat ik minder vond was dat de pallet met houtonderdelen onafgedekt voor mijn deur werd bezorgd in de stromende regen. Hout was dus nat en daardoor was alles heel moeilijk om in elkaar te zetten. Nu het huisje staat ziet het er goed uit. Prijskwaliteit waaronder 30 euro bezorgkosten vind in niet in verhouding.

Mooie nestschommel

Snelle levering. En bestelling komt overeen met de foto’s. Goede kwaliteit voor deze prijs.

goede communicatie

vlotte levering

Mooie, degelijke schommel

De schommel werd snel geleverd en is erg robuust en degelijk. Hier zullen we jaren lang plezier van hebben. De gebruiksaanwijzing om de schommel te plaatsen was wel een beetje summier. Maar met wat technisch inzicht lukt het wel.

Uitstekend!

Ze hadden helaas een glijbaan bezorgd met een kleine scheur er in. Zonder ook maar na te gaan bij wie het probleem lag (bezorger, koper of verkoper), kreeg ik een nieuwe opgestuurd. De oude hoefde niet retour. Aardige mevrouw aan de telefoon gehad om na te bellen of alles naar wens was en om toe te lichten.

Sterk en robuust

Mooie stevige keuken. De kinderen spelen er heerlijk mee. De service was ontzettend goed. Jullie hebben de keuken eerder geleverd dan afgesproken ivm de opening van ons plein. Super!

Snel geleverd.

Kan er nog niks van zeggen, het zijn cadeautjes. Maar het ziet er leuk uit.

Snel geleverd Top

slechte klantenservice(sales), goed product

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering. Sales (M) is echt onvriendelijk. Het is kwestie van verkopen , incasseren en wegwezen! Monteurs en chauffeurs -in tegelstelling van sales- zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb al 2 keer besteld, hetzelfde bij beide bestellingen ervaren.

Zeer goede service

Goede prijs kwaliteit van de producten

Ik vindt de ervaring prima. Snelle levering en een goed product.

Vlotte, correcte levering van het bestelde product

Bestelling was compleet. Er zat een geschreven stappenplan voor de montage bij, maar een stappenplan met foto's voor de montage zou nog handiger zijn geweest.

produkt en bezorging prima voor elkaar

Het piratenstuur is geweldig, stevig en snel geleverd.

De communicatie over het verzendproces was duidelijk. Het product voldoet aan de verwachtingen. Een heel leuke site!

Goede spullen snel verzonden beste prijs

Goede spullen snel verzonden beste prijs!

Goede snelle service

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Lange wachttijd met hierbij geen communicatie.

Prima schommel en snel geleverd

Geleverd zoals het hoort

Producten van goede kwaliteit, keutig verpakt en geleverd.

was snel geleverd en in goede staat

Mooi product en snelle levering

Mooi

Correct en snel

Helemaal binnen de verwachtingen.

Super goede levering en heel blij mee

Erg blij met onze bestelling bij de Bruine Speeltoestellen. Snel geleverd met een goede service!

Goede website, goede service, mooie producten. Alleen het in elkaar zetten van vooral gemonteerde Robinia schommel was niet goed te doen. Op nieuwe lokatie staat schommel nooit precies zoals op jullie lokatie waardoor voorgeboorde gaten niet precies uit komen. Een beter idee is om boortje mee te leveren.

Tevreden

Al meermaals bij besteld altijd snel geleverd, het juiste en materiaal van kwaliteit.

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77