Bij aankomst hartelijke begroeting, nadien bij de start eerst een duidelijke uitleg. Dan 8 verschillende spelletjes waar je ofwel actief aan deelnam of passief door middel van aanmoediging! Tussendoor broodnodige pauzes met een drankje en een hapje. Heel leuke plek, zeker aan te raden voor teambuildings of voor feestjes. 's Avonds is er de mogelijkheid om langer te blijven en ter plaatse te eten dmv een cateraar. Heel lekker gegeten (BBQ) en alles heel proper en verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ik was wat sceptisch vooraf, maar het werd héél leuk. Beetje competitie, zeer vriendelijke medewerkers. En unieke 'proefjes', niet de afgezaagde dingen die overal aangeboden worden. Aanrader!
Zeer leuk
Het was een heel leuke namiddag en avond! De bbq was ook heel lekker en verzorgd
Geweldige locatie, geweldige mensen! Kortom, wij hadden een waanzinnig leuke voormiddag!
Zeer afwisselend programma met 8 verschillende spelletjes, verveelt geen moment. Ons teams waren niet exact even groot, maar dat stoorde niet. Veel gelachen en plezier gehad.
Hele leuke teambuilding
We genoten van een gevarieerd aanbod aan spelen. Met een aangename pauze met drankjes en ijs. Er werd voldoende aandacht besteed toen ik mijn bezeerde aan mijn been.
Toffe spelletjes, goede organisatie. Misschien wij warm weer een flesje drank meegeven op de wandeling.
We hebben ons heel goed geamuseerd, iedereen kon meedoen. De begeleiding was ook heel goed!
Wij hebben heel veel gelachen zelfs als we toeschouwer waren
De teambuilding was een ontzettend leuke ervaring. De activiteiten waren gevarieerd en zorgden voor veel plezier. Alles was goed georganiseerd. Proficiat voor Farm Fun!
We zijn met het werk op teambuilding geweest bij Farmfun en het was een heel toffe ervaring! Er waren zeer gevarieerde activiteiten, met voor elk wat wils. Van avontuurlijke opdrachten tot rustigere activiteiten – niemand voelde zich verplicht om iets te doen dat buiten zijn of haar comfortzone lag. Alles was goed opgebouwd en georganiseerd, waardoor iedereen op zijn eigen manier kon meedoen. Zeker een aanrader voor een leuke, ontspannen en verbindende dag met het team!
Een echte aanrader voor een groepsactiviteit waarbij het competitiegevoel zeker niet ontbreekt ...
Mega leuke teambuilding, toffe begeleiders, originele spelletjes, kortom een aanrader!
Enthousiaste medewerkers, afwisselende proeven en vernieuwend.
Ik ben recent met mijn werkgroep naar farmfun gekomen en heb me verrot geamuseerd het enige wat ik vond dat echter irritant was, was het feit dat er niet genoeg spellen waren(in mijn mening)
nvt
Het volledige team heeft zich kunnen uitleven !!
Het was een fantastische ervaring waarbij iedereen meteen helemaal loskwam. Het kind in ons werd naar boven gehaald, maar ook onze denktechniek werd geprikkeld. Leuk dat er zoveel verschillende spelletjes aan bod kwamen : voor mij mocht het gerust nog wat zotter!"
Goed gelachen!!
Super hoe de spelletjes allemaal in elkaar zaten! Genoten van minuut 1 tot de laatste!
Veel verschillende spelen die allemaal leuk waren. Goeie mix van denken, concentratie en beweging.
Onze recente teambuilding van team duaal was een warme, maar bijzonder geslaagde ervaring. We namen deel aan diverse originele activiteiten zoals geblinddoekt rijden met een kruiwagen, een escaperoom, waterkarren en klimmen naar een bel, ... Tussen de opdrachten door was er zeker ruimte voor ontspanning met de collega's, wat de dag in balans bracht. We sloten af met een heerlijke barbecue – een absolute aanrader!
Was onze beste teambuilding ooit