een leuk onthaal met een lieve gastvrouw lieke. de groepsindeling verliep ook op een fijne manier . we genoten van de spelletjes en van de dieren op de boerderij en zochten ook nog naar de mol . de winnaar s' gingen naar huis met een leuke trofee ,en de mol met boerderij champagne . Lieke we hebben een geweldige namiddag mogen beleven zeker voor herhaling vatbaar en we vertellen het zeker door aan onze vrienden en kennissen .DANK JE WEL VOOR ZO'N LEUKE DAG Groetjes Roos Boudewijns
Dit was een zeer leuke teambuilding.
Zeer toffe teambuilding activiteit Opgedeeld in 2 groepen maar toch samen met het hele team een leuke namiddag beleefd
Heel leuke activiteiten voor jong en oud! Een aanrader!
Mooi initiatief en goed begeleid.
Leuk spel met een goed la´delijk imago
leuke ervaring
Leuke tijd gehad
toffe spelen vooral denkwerk en rustige. Actie tussen beide ploegen miste ik.
Hey Mia Bedankt voor je waardevolle review! We waarderen dit, juist daarom dat we dit in het leven geroepen hebben. Vermoedelijk heb je het winterprogramma 'Wie is KOE-rupt' gespeeld. Dat is idd eerder een strategisch spel met minder actieve elementen. Juist daarom dat het beter binnen kan. We hebben getracht er zoveel mogelijk variatie in te brengen maar we geven toe dat de actie vooral in onze Farm Games en Farm Expert Games zit. Daarvoor zal je dus nog eens terug moeten komen haha ;) Groetjes Patrick. FarmFun.
Het. Was een zeer leuke ervaring alles was zeer netjes georganiseerd
Voor ieder wat wils, vriendelijke ontvangst, nette omgeving, spel waarin je verder moet denken dan je neus lang is, veel spanning en plezier!
Supergoed georganiseerd Leuke locatie Vriendelijke spelbegeleider
afwisselende spelen, denkertjes en doeners plezant dat wij alles konden meedoen, geen zware dingen tillen, niet ver lopen,... zelfs iemand met haar hand in de plaaster kon goed mee. af en toe werd de groep opgesplitst, ieder deed wat haar het beste paste
zéér goed ontvangen, goed begeleid en ons ontzettend geamuseerd. zeer goede gastvrouw.
leuke ontvangst en een nieuwe vorm ontdekt van spelvorm.
Hele leuke ontvangst en host. Geweldige spellen leuke omgeving
Superleuk! onze eerste teambuilding was meteen een voltreffer! Wij zijn actief in de landbouw (akkerbouw en pluimvee). Boerderijdieren van een andere kant bekeken!
Ondanks onze kleine kudde was het een erg gevarieerd programma met fijne activiteiten
We hebben ons heel hard geamuseerd en goed gelachen. Het waren leuke activiteiten.
zeer aangename ontvangst en superleuk concept!
Heel leuk en goed georganiseerd, heel fijn om in groep te doen, je word automatisch meegezogen in het concept waardoor iedereen mee doet!
Supertof, fijne begeleiding!
Een leuke namiddag met men collega's, voor iedereen wat wils.. jong en oud ging ervoor
Vriendelijk onthaal, leuke setting , toffe spelletjes. We hebben ons goed geamuseerd en veel plezier gehad :-) Dankjewel!!!
het was gezellig