Geweldige Dag beleefd

Het was Fantastisch ervaring netjes en goed verzorgd we hebben ons goed geamuseerd

Een absolute aanrader !

Een hele leuke en actieve teambuildingsactiviteit met de collega's geweest! Veel 'leute' gehad!

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Ideale Teamdag

Leuke namiddag! De activiteiten zaten zeer goed in elkaar! De tijd vloog voorbij! Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Wat een heerlijke, sportieve, uitdagende en lekkere teambuilding!!!

Goeie ontvangst, leuke spelletjes, vriendelijke begeleiding en als kers op de taart een lekkere afsluiter.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Super hart genoten van deze dag op farmfun

Leuke spelletjes en vriendelijke mensen! Echt een aanrader.

Hele leuke teambuilding!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Zeer leuke spelletjes en toffe locatie

Ik vind enkel de pauzes te lang en te veel

Heel toffe teamactiviteit!

We hebben ervan genoten!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Onverwacht en in alle eenvoud een dag beleefd zoals we ze als kind vaak beleefden.

Aangekomen te Poperinge met een open geest, vol van benieuwdheid wat er ons te wachten stond. Twee enthousiaste hostesses stonden ons op te wachten en dompelden ons onder in basic avontuur. Dit is iets wat onze maatschappij verloren heeft : eenvoud. Volop van genoten !

Zaaliggge namiddag

"Koe"l

Leuke spelletjes, intensief

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Geurhinder in eetgelegenheid, ik denk de afvoer
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Zeer gezellig en goed geleide boeren-wedstrijd tussen bevriende teams!

Leuk familie-entertainment !

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Misschien evenwichtiger samenstellen van de groepen (als ze daarover zelf opmerkingen hebben)

Koe-tastisch

Wij hadden een vrijgezellen bij FarmFun Essen. We hebben een topmiddag gehad. Het waren super plezante spellen. De begeleiding was enorm vriendelijk en gastvrij. Het terrein is van alle gemakken voorzien en we kwamen niets te kort. Dat onze middag dan ook nog vastgelegd werd (foto's) was een leuk extraatje en voor de toekomstige bruid een fijne herinnering. Voor herhaling vatbaar! Ik kom zeker nog eens terug.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Mieke deed dat formidabel!
  • Zijn er verbeterpunten? Blijf zo voort doen!
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, alles verliep erg vlot!

Fantastisch!

Het was een super leuke ervaring in familieverband ! Leute , plezier , competitie, sport ect . Onze gastvrouw Sofie gaf het geheel een grote meerwaarde door haar gedreven enthousiasme! Een dag om ter herinneren met een glimlach ! Top gedaan ! Een echte aanrader

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel enthousiast en betrokken !
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Ideaal voor onze fanatieke familie – competitie gegarandeerd!

Wij zijn met onze familie gekomen, van jong tot oud. FarmFun was perfect voor iedereen – zeker voor een familie vol competitieve beestjes zoals de onze! Zelfs voor de minder mobiele familieleden was alles goed toegankelijk. Merci voor de toffe ervaring! We komen zeker terug!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Sofie was echt gemaakt voor haar rol al begeleider! We hebben ons dik geamuseerd met haar.
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Neen, alles was duidelijk

beestig plezant

Fijne uitdagingen, teambilding, kuddegeest, prima organisatie. Het was echt super plezant!

SUPERLEUK

De ganse groep was LOEIEND enthousiast tijdens de FARMtastische namiddag in Geel. Velen kenden het concept niet, maar het enthousiasme steeg met de minuut. Ook werden we begeleid door KOE-le FARMidabele begeleiders. We hebben er allemaal enorm van genoten! Voor herhaling vatbaar.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Een mooie locatie met een super enthousiast team!
  • Zijn er verbeterpunten? nee
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Geen bemerkingen

Superrrrr!!!!!

Ook al heeft ons groepje niet gewonnen... keifijne voormiddag gehad! En wat een pracht accomandatie! Geweldig gewoon...

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Farm Fun heeft het talent om je uit je comfortzone te halen

Het was heel leuk. Ook al dacht je dit spelletje is niets voor mij, door het enthousiasme van de spelbegeleider durfde je toch de stap te zetten en vooral om te genieten. Steeds een duidelijke uitleg gekregen. Super fijne ervaring!!! De BBQ was ook keilekker, de dag nadien (bij het terugdenken) was ik nog aan het genieten.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen professioneel
  • Zijn er verbeterpunten? doe zo voort
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? opnieuw doe zo voort

Recht in de roos!

Zeer fijne dag gehad met mijn vrienden te FarmFun Geel! Onze begeleidster Lotte verdient zeker ook een pluim omdat ze zo vlot was en onee bende goed in toom heeft gehouden! De BBQ achteraf was hemels en exact wat we nodig hadden! Boer en Boerin ook heel aangename mensen!

Een echte aanrader!

Hele leuke ervaring gehad met de vrijgezellenbende. Ontbijt ook dik in orde. Toffe activiteiten en leuke begeleidsters! Een echte aanrader!

héél fijne namiddag

we hadden een hele leuke namiddag met toffe activiteiten en een fijne spelbegeleider. Dat alles in een mooi kader waar alles klopt.

Een verbindende, geweldige ervaring

Het was feest van begin tot einde. Iedereen ging tevreden naar huis, met mooie herinneringen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Was een fijne dame voor jong en oud.
  • Zijn er verbeterpunten? Neen
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, samen met mijn echtgenoot. Geen problemen ondervonden.

Een fantastisch namiddag beleefd

We hebben enorm genoten van een namiddag Farm Fun met familie. Van het onthaal, versnaperingen en opdrachten , alles tot in de puntjes verzorgd en begeleid. Voor herhaling vatbaar!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijk en vrolijk
  • Zijn er verbeterpunten? Neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Jullie zijn supergoed bezig !!!

Toppie

Het was heel fijn maar het weer deed natuurlijk ook heel veel