Deze teambuilding was zeer geslaagd. Verschillende proeven waar iedereen wel ergens een steentje aan kon bijdragen. De BBQ ‘s avonds was lekker, maar de bijgerechten waren snel op en het vegan alternatief was niet vegan. Ook bij de bijgerechten wisten we niet welke slaatjes vegan waren en welke niet…
Leuke teambuilding
Als je nog eens je jeugd wil herbeleven, dan is farmfun echt wel the place 2 be. Heel leuke spelen, goed georganiseerd, samenspel staat voorop, dus zeer goed voor teambuilding, mooie propere omgeving. Spelbegelei(ij)ders zijn zeer vriendelijk, met duidelijke uitleg en af en toe wat tips. Gewoon een super ervaring om zeker nog eens te doen.
Geweldige dag met de collega's, leuke activiteiten, heel lekker eten.
het werd een actieve dag waarin je elkaar leert kennen op een andere manier. Farmfun Aalter had alles voorzien en had voor alles een oplossing. Het programma werd op het moment zelf aangepast aan de groep.
Gewoon alles was top !
Hey was top. Leuke en gevarieerde opdrachten. Genoeg pauzes doorheen de namiddag.
Heel leuke, actieve en minder actieve activiteiten. Iedereen kan aan bod komen....
Afgelopen woensdag met mijn collega's bij jullie geweest. We waren t mega enthousiaste gillende team en het was super gezellig. (Mede dankzij m'n collega's maar ook door de opzet van de spellen!) Leuke begeleiding door Esther en duidelijke uitleg van de spellen. De spellen waren enorm leuk en verrassend. Niet te simpel, dus een leuke uitdaging maar ook weer niet onmogelijk. Echt fantastisch. Misschien wel een idee om bij jullie terug te komen om de andere mogelijke spellen ooit nog te doen als teambuilding.
Hilarische activiteiten, fun verzekerd
Zeer fijne omgeving met leuke activiteiten !
Heel leuke activiteiten aangepast aan de groep. Vriendelijke ontvangst en bediening. Anouk deed het fantastisch en met een kwinkslag wist ze iedereen te bekoren. Voor onze familie was dit echt een topdag.
Van begin tot eind in thema, leuke opdrachten, tijd voor fun, tijd voor babbel, energieke begeleiding, juiste afwisseling tussen intensief en denk opdrachten zowel binnen als buiten!
Supertoffe activiteiten en een concept dat klopte van begin tot einde!
Ontspannen onder fijne begeleiding de competitiegeest nog eens wakker maken want wie wil er nu niet graag veel koeros verdienen en winnen. Dit allemaal op een mooie en verzorgde locatie met niets dan vriendelijke mensen en een vlotte service. Een heel geslaagde familiedag voor ons.
Nooit eerder zo een teamspirit ondervonden met de collega's
Reacties van iedereen waren zeer positief.
Er was ons gezegd dat iedereen dit kon fysiek niet waar gebleken , was super leuk maar niet voor mij spijtig genoeg.
Heel goed gevonden activiteiten. Origineel met ook leuke woordspelingen.. “koe-pon”. :-) Toffe begeleiding tijdens de opdrachten met veel energie en goesting! Voor herhaling vatbaar!
Het blijft super
Super leuke opdrachten met daarna een lekker BBQ, een echte aanrader!
Heel leuk in elkaar gezet , een echte aanrader
Ik heb me super geamuseerd, voor elk wat wils , en je moet er niet te sportief voor zijn en een heel leuke gastvrouw!
Een uitdaging doen tussen de koeien? Moet kunnen!
Heel leuk. Unieke spelletjes.