Voor herhaling vatbaar!

Een fantastische, ontspannend, gezellige groepsbeleving. Superleuk ,dat er afzonderlijke begeleiding was voor de kleine kinderen die een toffe dag op de boerderij beleefd hebben.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

mooie ervaring en lekker uitdagendd prima !

Het was erg leuk om dit met ons bedrijf jullie spellen te mogen ervaren. kwamen aan eten en drinken niets te kort ! Goeie opzet met spellen ! Prima verzorgt

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

naam als ondertitel Ferm Fun krijgen, meer relax kan een verenigingsuitstap niet zijn

Moeilijk om iets dat quasi perfect verlopen is, te omschrijven misschien één ding als uitzonderlijk aangenaam en goed te bestempelen, de kinderen tussen 6 en 12 werden apart begeleid door een topmedewerkster die de kinderen de ganse tijd die wij er waren (en sat was toch bijna 7 uur) het leven op de boerderij leerde kennen met fantastische activiteiten met fantastische educatieve 'items' waardoor de ouders compleet ontzorgd werden van het toezicht op hun nageslacht. Waardoor de ouders zich 100% ,konden toeleggen op het spelgebeuren van wat dan de volwassenen zou moeten zijn. gewoon supergoed

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen netheid, duidelijkheid, rustgevoel
  • Zijn er verbeterpunten? bumperbal is niet iets voor brildragers, .... of mensen met gevoelige knieën
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? absoluut perfect
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? wat ons betreft, doe zo verder ....

Zeer fijne namiddag!

Zeer leuke ervaring met vriendelijke medewerkers! Een ontspannende en deugddoende dag!

Super ! Fantastische ervaring

Farmfun haalt het beste in de mens en de koe ;) naar boven ! Echt een aanrader door de top ervaring.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiast team met steeds een glimlach op hun gezicht.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Niet echt. 't was FUN !

Super leuk

Totaal plaatje van plezier ,vriendschap en competitie

Zalige namiddag!

Je leert elkaar op een andere, soms verrassende manier kennen.

Uitdagend, op maat

Afwisseling in de opdrachten. Aangepast aan ons publiek en toch op de grens van iets uitdagend...eens over he grenzen gaan of uit je comfortzone......stevige toestellen. Mooi gemaakt. Bepaalde opdrachten goed bedacht. ( escape en met de banden) zorgde voor een samenwerking, elkaar leren kennen op een andere manier. Zaal, mooi ingericht! Alles netjes! Vriendelijke mensen. Aanrader!!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Super leuke activiteiten met uitdaging en veel plezier!

We hebben er een fijne vrijgezellenactiviteit gehad met voldoende actie, uitdaging en activiteiten op maat! Ik kan het iedereen aanraden.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen De begeleidster startte enthousiast maar was niet altijd goed op de hoogte van de spellen en had moeite om de regels aan te houden
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Leuk, we hernemen dit zeker nog eens op een later tijdstip

x

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Heel leuke ervaring

Ook leuk dat ze foto’s nemen. We hadden dezelfde dag alle foto’s al. Heel leuke en gezellige namiddag

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee heel vlot verlopen

topervaring

Zeer geslaagde middag! enthousiaste medewerkers!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Mooie locatie, leuke activiteiten, goed begeleid!

Ideale plek voor een teambuilding.

Top namiddag

Sofie is een krak in haar vak. Hele goede begeleiding en een namiddag vol lachen en plezier.

Zot warm

Uitdagende, maar haalbare opdrachten. Veel plezier en samenwereken

• Wat vond je van het programma?
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet

heel veel plezier gehad .

als familie was deze teambuilding een echte competitie met en tegen elkaar met veel spel plezier.

Leuk!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een leuke ervaring om te doen als groep

Het was fijn om verschillende spelletjes te spelen in 2 groepen en te strijden tegen elkaar. Het was ook variërend waardoor het voor ieder wat wils had.

Het was inorde!

Het was leuk om eens te doen.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Fantastisch, 1 klein mankementje.

Heel leuk. Enkel spijtig dat het ene slotje stuk was in die ene proef. Super dat jullie ons in beperkte mate lieten vals spelen

• Zijn er verbeterpunten? Dat slotje op die werkmateriaal kast
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het groepsgevoel is zeker sterker geworden

Zeer leuke ervaring, maar fysiek wel enkele zware spelletjes

Plezant !

Leuke activiteiten om te doen met vrienden. Enorm gelachen ! En als afsluiter, super lekker gegeten ! Mooie dag, om nooit meer te vergeten.

Heel plezant

Was de eerste keer maar niet de laatste keer.

Mooo-mentous teambuilding!

Wat een toffe middag hebben we gehad met TrafficSupply Belgium! De Farm Expert Games waren echt top - perfect voor ons team. Onze spelbegeleiders waren super enthousiast en had alles goed op poten gezet. De opdrachten waren uitdagend genoeg om echt samen te moeten puzzelen, maar iedereen kon gewoon meedoen ongeacht je conditie of sportiviteit. Vooral die koe-woordspelingen... We hebben heel wat gelachen! De mix van denken en doen hield iedereen scherp en betrokken. Voor je het wist waren die 3+ uur al voorbij. We zijn allemaal met een dikke grijns naar huis gegaan en voelen ons echt meer ge-koe-nnecteerd als team. Dat was precies wat we nodig hadden! Thanks Farmfun - dit was echt geslaagd! We komen zeker nog eens terug! Super aanrader voor alle teams die eens iets anders willen dan de standaard teambuilding!