Wij werden hartelijk ontvangen door de twee begeleidsters en beleefden met de groep een fantastische teambuilding. Een aanrader voor iedereen die graag lacht!
Toffe teambuilding gehad, leuke interactie, leuke spelletjes! Fijne uitleg en begeleiding.
Wij hebben ons kostelijk geamuseerd! Ondanks we met mensen in onze groep zaten die we nog niet kenden, was het een zeer leuke ervaring en werden we echt naar elkaar toegetrokken om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Kortom: TOP!
Het was mijn laatste pedagogische studiedag, bijna op pensioen. Hier is het doel echt bereikt teambuilding! Iedereen heeft veel gelachen en enthousiast meegedaan. Nadien in het personeelskamer ook nog veel gelachen.
Heel fijne dag!
Super leuk ontvangen door de gastvrouw. Toffe spelen. Een fantastische ervaring.
We hebben ons heel goed geamuseerd. Leuke afwisseling van verschillende activiteiten.
Fantastische activiteiten en alle fun die we samen beleefd hebben was top! We hebben zó hard genoten — dit smaakt absoluut naar meer, dus tot een volgende keer bij FarmFun!
We hadden een super leuke namiddag met ons ploegje. Er is heel wat afgelachen!
Het mollenspel zat goed in elkaar. De opdrachten waren plezant en de locatie was top!
FarmFun is teambuilding op zijn allerbest. Vanaf het eerste moment word je ondergedompeld in een charmante, unieke en verrassend uitdagende setting waar plezier en samenwerking centraal staan. De activiteiten zijn origineel, slim opgebouwd en perfect afgestemd op iedereen: jong en oud, sportief of minder sportief, denkers én doeners voelen zich hier helemaal op hun plek. Wat FarmFun echt bijzonder maakt, is de warme, authentieke sfeer gecombineerd met een professionele aanpak. Lachen, samenwerken, elkaar uitdagen en grenzen verleggen gebeurt hier vanzelf, zonder dat het ooit geforceerd aanvoelt. Elk spel is een uitnodiging om samen te groeien als team — met een flinke dosis humor en plezier. Kortom: FarmFun staat garant voor een farmtastisch avontuur dat nog lang nazindert. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een originele, verbindende en onvergetelijke teambuildingervaring!
Farm fun bezorgde ons team onder leiding van vriendelijke, enthousiaste medewerkers een zeer mooie teambuilding. Bij aankomst werden we meteen verwend door een lekker puddingske van de boerin. Dat zette de toon voor de dag. Het waren echt toffe opdrachten! Proficiat!
Wij hebben een topdag gehad samen, alles was super georganiseerd en iedereen heeft het enorm naar de zin gehad! Dankjewel!
Dit was een verrassing van de organisatie van onze kliek om het jaar af te sluiten. En het was geslaagd!
Combinatie van doe- en Denk activiteiten zodat ieders talenten aan bod kunnen komen. We waren een groep die varieert in leeftijd van 14 tot 69 jaar en iedereen kon alles meedoen. Spelleiding was in heel goede handen bij Mirthe! Ook de locatie was top: netjes, verzorgd, en ook voor kleine versnapering werd gezorgd met ook hier aandacht voor uiteenlopende smaken (van warme choco met slagroom over fris naar bier). We hadden een hele leuke 31ste december!
Een heel leuke dag gehad met leuke activiteiten! De Hoeve was ook zeer proper!
onze middag was prima georganiseerd en iedereen vond het leuk.
Leuk uitgewerkte groepsspelletjes voor elk niveau, ontvangst en begeleiding doorheen de activiteiten is heel hartelijk.
Leuke teambuilding met de collega’s!
Leuker dan verwacht, gezellig ingerichte locatie, toffe activiteiten en lekker eten!
Hebben goed gelachen!! Vooral het laatste spelletje met de letterdozen was mijn favoriet!!
Top organisatie. Geweldige dag beleefd Zeker voor herhaling vatbaar
Goede organisatie. Enkel in de ruimte waar we moesten eten , was het koud .
gezellig, heel leuke spelletjes, top verzorgd!
Een geweldige dag gehad op alle gebied .Dikke duim voor organisatie , begeleiding , ontbijt , catering