Ik vond het een enorm fijne dag goed gelache

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Heel fijne dag

Goed gedaan, heel erg bedankt

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Zeer goed en doordachts in elkaar gestoken opdrachten.

Zeer goed en doordachts in elkaar gestoken opdrachten.

Gewldig

Alles perfect geregeld

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Zeer leuke teambuilding gehad!

Voor mij was het de eerste kennismaking met FarmFun. Ik kan het alleen maar aanbevelen aan iedereen. Een leuke mix van sport, spel, plezier en boerderijleven. :-D

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Het was een supertoffe dag/namiddag, misschien iets meer écht boerderij- of diergerelateerde proeven was wel fijn geweest, maar dit is puur persoonlijk en doet niets af aan mijn eerste ervaring en kennismaking met FarmFun. Tegelijk besef ik ook wel dat dit misschien niet altijd even gemakkelijk is, zowel qua organisatie als naar dierenwelzijn toe.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Zie verbeterpunten.

Was hele fijne dag

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Zeer fijne ervaring, toffe opdrachten.

Leuke manier om collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Was zeker en vast een goede bijdrage tot de groepssfeer!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Fijn, plezant, gezellig, plezier maken, afwisseling, heerlijk

Goed georganiseerd. Het was heel warm, fijn dat er waterspelen bij waren. Zelfs volwassenen vinden dat super plezant om te doen. Goed dat er extra pauzes ingelast werden. Ik kwam er voor de 2de x en er waren andere activiteiten bij. Zelfs dezelfde activiteiten waren weer heel fijn om te doen. We waren met een grote groep. Het was heel fijn om telkens een andere tegenstander te hebben. Ook fijne vriendelijke enthousiaste medewerkers. Een echte aanrader

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Mooie teambuilding activiteit met veel afwisseling

Hoewel die dag code rood (hittegolf) gold voor Limburg, was het een zeer leuke teambuilding met leuke activiteiten. De organisatie heeft voldoende aandacht geschonken aan de hittegolf en voldoende tijd gegeven om wat te verfrissen en te drinken. Zowel de activiteiten binnen als buiten waren goed georganiseerd.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Duidelijke uitleg van het spel, zelfs in het Engels (gezien team vooral bestaat uit anderstaligen)
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Bepaalde spelen worden wel zeer warm bij de hittegolf (vb kar met grote wielen die gedraaid moesten worden om vooruit te geraken), maar hier kan waarschijnlijk weinig aan gedaan worden
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Een ontspannen, lichtjes competitieve dag, die perfect in de juiste banen werd geleid.

Het was heel goed georganiseerd. Goede uitleg bij de spelen, competitiviteit werd aangemoedigd maar binnen de perken. Voldoende pauzes en lekkere broodjes.

Extreem plezante dag!

Hele fijne teambuilding. Het weer zat mee. Begeleiding en spelletjes waren top! Doe zo verder!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een hete zomerdag vol samenwerking

Vorige vrijdag trokken we met CVR naar jullie voor een dagje teambuilding. Het werd een namiddag vol samenwerking met veel zon en veel gezweet. Maar eerlijk, in 37 graden toch ook een beetje afzien. Jullie hebben alles in het werk gesteld om de dag goed te laten verlopen. Vroeger gestart, fruit en ijsjes tijdens de spelen, extra waterspelletjes. Dankjewel hiervoor!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel energiek maar misschien iets stipter zijn op valsspelen :-)
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? nee, alles was in het werk gesteld om de hitte vn 37 graden te trotseren.

Heel leuk

Heel leuk.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Het was een superleuke en aangename familiedag!

We werden heel persoonlijk begeleid en naar al onze wensen werd geluisterd. Leuk spel, fijne omgeving en lekker gegeten. De hele familie was in de wolken met de keuze voor Farmfun.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Persoonlijk, geduldig, flexibel en creatief.
  • Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee, alles verliep vlot.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Hele fijn beleving in een mooi kader.

Heel leuke namiddag gehad. Toffe spellen, goede begeleiding. Heel lekkere barbecue, alles prima, niets aan te merken, bravo doe zo verder!

Super fijne teambuilding!

Een echte aanrader en zeker om nog eens terug te gaan!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Sandra was heel duidelijk en goed verstaanbaar. De student (?) bij haar (Teun?) die was moeilijk te verstaan en moet nog een beetje werken aan een duidelijke uitleg geven. En enthousiast praten.
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Het eerste spel (een woord vormen met elk een letter) was iets minder.

Schitterend !!!

Is een meerwaarde voor de samenwerking in een bedrijf. Goede combinatie van spelplezier en samenwerking.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Britt van TOP : Spontaan en een sociaal

Wauw!!

Wat een fantastische mensen zijn Caroline en Patrick! Ze hebben ervoor gezorgd dat we een geweldige teambuilding hebben gehad, aan elk klein detail werd gedacht. Het dagprogramma zat heel goed in elkaar, de activiteiten waren super origineel en leuk, het is een hele mooie locatie,.. Je ziet en voelt dat dit hun passie is. Het was gewoon FARMtastich!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen De spelletjes zaten heel goed in elkaar. Er kwamen zoveel aspecten aan bod, zodat iedereen zijn steentje kon bijdragen aan het team.
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Helemaal niet! Alles is super vlot verlopen, geen vraag was te gek, ze dachten met alles mee.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Blijf vooral verder doen!

top

top

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Zeer leuk en goede sfeer

Goed gelachen !

Zeer leuke teambuilding bij Farmfun in Bocholt

Dit is een boerderij met passie voor dieren en alles is er tot in de puntjes verzorgd. Ook de spelletjes waren verrassend en leuk voor het ganse team.

Het was top!

Organisatie was super. Alles goed op elkaar afgestemd, begeleiding van de teams verliep in een relaxte en enthousiaste sfeer. Geen standaard programma afdraaien, maar maatwerk daar waar nodig. Locatie was ook geweldig, heel veel leuke fun details overal op de boerderij te vinden. Verzorging qua eten en drinken ook alleen maar lof, alles smaakvol en ruim voldoende voorzien. Het wordt voor onze activiteitencommissie nog heel moeilijk om deze teamactiviteit te gaan overtreffen!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ze waren heel enthousiast en hadden er zelf ook zin in!
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Geweldig programma, voor ieder wat wils. Iedereen van het team kon op zijn eigen manier bijdragen

Heel toffe teambuilding

Toffe teambuilding op een mooie locatie. Alles wat top in orde.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Super leuk om hier een teamdag te plannen. Alles was goed geregeld en verzorgd. Leuke spellen en goede begeleiding. Het is ook speciaal om tussen de dieren activiteiten te doen.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Het enige puntje van verbetering is het leegmaken van de vuilbakken. Deze waren doordat we met een grote groep waren snel vol.

Zeer gezellig

Het is echt team versterkend met uitstekend eten in een bijzondere omgeving waar je normaal nooit komt. Kan ook zeer leerzaam zijn voor jongeren en zelf kinderen!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Positieve houding