De begeleiding was heel aangenaam, de spelletjes waren heel leuk en fijn om te doen, er wordt rekening gehouden met wat je kan en niet kan , heb er echt van genoten zeker voor herhaling vatbaar ❤️
Heel fijne dag gehad...leuke spelletjes....zeker voor herhaling vatbaar.
Een superleuke ervaring zowel voor de jonge collega's als de anciens. Ook als je minder sportief bent, kan je meedoen want bij ieder spel zijn er denkers en doeners nodig.
Toffe, leuke dag met goede begeleiding die duidelijk was is haar instructies. We hebben er van genoten. Opdrachten waren er om iedereen iets te kunnen laten meedoen. We hadden in onze groep verschillende problemen zitten van handen tot knieën tot heupen. Maar ook deze dames hebben heel veel kunnen meedoen. Dank je wel farm Fun voor de leuke dag!
Alle activiteiten waren voldoende uitdagend om het beste in mezelf naar boven te halen.
Grenzen verleggen. Samenwerken. Helpen. Lachen. Uitdagen. Actief zijn.
Het was super leuk ! Het concept is heel mooi, zowel het boerderij gebeuren als de opdrachten die eraan verbonden zijn. Heel leuk om met het werk te doen ! Dit wil ik zeker nog eens doen en ook met mijn kinderen hun verjaardagsfeest kom ik terug
Een fijne namiddag met veel afwisseling.
Een heel fijne teambuildingactiviteit! Of het nu voor je werk is, met familie of vrienden, voor een vrijgezellenfeest,… Echt leuk om eens mee te maken!
Actieve voormiddag met afwisselende opdrachten en toffe begeleidsters. Een echte aanrader!
Wij kwamen hier als team zonder vooroordelen. Het was een enorm leuke ervaring, we hebben ontzettend hard gelachen en ons echt geamuseerd. De 4uren zijn letterlijk voorbij gevlogen, dankjewel aan de organisatie voor de fijne teambuilding! Wij komen zeker nog eens terug!
De activiteiten zijn heel leuk en de combinatie met teamoverleg op deze aangename locatie is super. Het ontvangen van de trofee was de kers op de taart.
Fijne activiteiten, leuke setting, lekker eten. Kortom, een van de fijnste teambuildings die we al hebben gehad.
We hebben een erg leuke dag gehad samen. We werken hard maar nemen regelmatig de tijd om samen leuke dingen te doen. We zijn een heel fijn team samen en dat zie je in onze uitjes ook terug. Ik ben blij zulke lieve collega’s te hebben!jullie begeleiding was top en de bbq ook!
Fijne ervaring, prachtige locatie en super goed geamuseerd! Tijd vloog om.
Goede, vriendelijke en enthousiaste begeleiding. De spellen zijn heel leuk bedacht. Een heel mooie setting met echt vee. Het was een heel bijzondere ervaring. Erg goede catering!!!!
Heel vriendelijk en Enthousiast ontvangen. Verder een top namiddag vol actie mogen beleven.
Ook al heeft ons groepje niet gewonnen... keifijne voormiddag gehad! En wat een pracht accomandatie! Geweldig gewoon...
we hadden een hele leuke namiddag met toffe activiteiten en een fijne spelbegeleider. Dat alles in een mooi kader waar alles klopt.
Het was leuk om mijn collega's eens op een andere manier te leren kennen. Deze setting en activiteiten waren hiervoor ideaal.
Het was een geweldige dag en goed georganiseerd
Door een professioneel en behulpzaam team werden we doorheen de moeilijke opdrachten geloodst. Nog nagenieten van de fijne groepsfeer. We hadden dan ook wel de ideale weersomstandigheden. Topdag!!!
mooi uitgedokterde activiteiten
Het was een zeer leuk en spannende dagje.
Het was voor ons een prachtige en leuke afsluiter van ons weekend. Ik heb er ongelooflijk veel van genoten. Een echte aanrader voor groepen of families.