Heel leuke ervaring! Goede mix en voor ieder wat wils

We beleefden met het Empro team een heel fijne dag op de boerderij. Heel mooie locatie, en alles tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelletjes, een goede mix van activiteiten, waardoor iedereen wel eens kon uitblinken. En een lekkere BBQ om af te sluiten!

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? iets teveel pauzemomentjes
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? geen moeilijkheden. Prima voorbereiding en communicatie. Heel flexibel naar wisselende aantallen.

Fantastisch!

Leuke namiddag, gelachen, veel plezier gehad en lekker gegeten.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Fantastiche activiteiten met geweldige begeleiding

Een teambuilding om 'u' tegen te zeggen! Een supergevarieerd aanbod aan te gekke activiteiten, voor ieder wat wils. Dikke pluim voor de begeleiding, haar enthousiasme was fantastisch! Aanrader = BBQ na de activiteit, super lekker vlees, uitgebreid en mooi verzorgd buffet, we hebben goed gegeten. Kortom - een fantastische dag beleefd!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiasme!
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Sans aucun doute la plus belle journée de l'année avec mes collègues!

Sans aucun doute la plus belle journée de l'année avec mes collègues! Après cette journée chez FarmFun, c'est clair que je ne considère plus mes collègues de la même manière. Ce ne sont effectivement plus seulement des collègues, mais des personnes avec lesquelles, grâce à FarmFun, je me suis réellement éclaté le temps d'une belle après-midi ensoleillée, en plein air, au beau milieu des vaches et petits veaux! :-) Les jours qui ont suivi, je me suis empressé de raconter à tout mon entourage cette super expérience! :-) Merci FarmFun!

top

dit was een zeer afwisselende teambuilding. Het spelelement en de competitie waren in een goed evenwicht, net als het samenwerken en fysieke proeven. Proficiat !

Fantastische teambuilding

Leuke activiteiten, goede spelleiders, super locatie en lekker eten!

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? minder pauze
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? alles prima
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het was gewoon een farmtastisch ervaring!

Ik heb me gewoon super geamuseerd! Leuke uitdagingen georganiseerd door een top team! Het eten en de melkproducten waren echt lekker! Fantastische ervaring!

Fijne activititeit, fijne begeleiders

Mag ik een tip geven, de begeleiders deden dit zeer goed. Wel ben ik van mening dat wanneer het deelnemende team niet de sportiviteit heeft om een spel fijn te laten verlopen maar dit eerder een echte strijd wordt waar zelfs deelnemers gewond geraken en de deelnemende leden zo reageren naar andere teamleden dat het spel eigenlijk niet meer gespeeld kan worden, dan is het noodzakelijk dat begeleiders hier tegen optreden. Bepaalde richtlijnen en tussenkomst van de begeleiders zou deze strijd direct dienen te stoppen. Maar zeker bedankt voor de fijne dag.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? zie toelichting
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? zie toelichting

Aanngenaam

Ik ben op teambuilding geweest bij FarmFun Merchtem en het personeel dat toen aanwezig was waren één voor één, heel vriendelijke dames. Ze hadden allemaal een glimlach op hun gezicht en ze hun uitleg was altijd goed en verzorgd. Ook waren de spelletjes/activiteiten heel leuk verzonnen en creatief. Op maat voor iedereen. Ik vond het geslaagd!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel, Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Zeer leuke groepsactiviteit met familie

Leuke familieactiviteit voor volwassenen en jeugd.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Fiets met niet OK-zadel. Verkeerde bal bij katapult-schieten. Scheve magneethouder bij bullchitspel waardoor magneet vaak verkeerd schoot.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Het was een koe-tastische ervaring!

Veel plezier, leuke spelletjes en fijne begeleiding. Ook het eten wat heel lekker

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Prachtige locatie en super concept!

Voor een grote groep van 100 medewerkers de ideale formule!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel voorname, beleefde dames die de groep goed onder controle hadden!
  • Zijn er verbeterpunten? Iets minder pauzes tussen de verschillende spellen
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? alles liep uiterst vlot en was duidelijk
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Jeux sortants de l'ordinaire. Du dépassement et de la bonne cohésion d'équipe. A refaire !

• Zijn er verbeterpunten? Kortere pauzes

Heel plezante teambuilding

We hebben genoten van de teambuilding in Merchtem! Ons kuddegevoel is helemaal aangewakkerd. De spelletjes zijn goed verzorgd, orgineel en goed uitgedacht. Allemaal heel professioneel en goed begeleid. Een aanrader voor iedereen!

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Misschien iets te lange pauzes voor ons. Je zit in een drive die telkens ietsje te lang onderbroken blijft.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, heel vlot. Duidelijke communicatie en dol op jullie woordgrapjes.

zeer goed.

Dit was een leuke teambuilding op een schitterende locatie !

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ze gaf een goede toelichting bij elke spelonderdeel.
  • Zijn er verbeterpunten? Voor mij had het programma gerust nog 1 extra activiteit mogen hebben.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? neen, totaal niet.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? neen

Zeer aangenaam teambuilding op een zeer mooie en rustige locatie.

fantastische dag

Leuke activiteiten, prima omgeving en zeer goede "begeleiding", dit in combi met lekker eten en drinken

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Heel fijn en origineel concept!

Fijn concept in een leuke setting van een echte boerderij! Tof dat je kan kiezen uit verschillende opties in verschillende budgetten. Divers aanbod van spelletjes wat voor ons team leuk was aangezien we dit 4j geleden ook al eens deden, dan zit er toch wat variatie in de activiteiten. De activiteiten zaten super goed in elkaar en waren ook echt out of the box. Er is heel veel gelachen! :-)

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Nog iets meer enthousiasme, vrolijkheid en aanmoediging van de spelbegeleiding kan geen kwaad, maar het was ook niet slecht.
  • Zijn er verbeterpunten? Goed bedacht, al mochten sommige spelletjes toch iets meer zijn. Vb. de voetbal met stokken werd leuk bevonden, maar was wel eenvoudiger dan de andere meer teamwerk-spelletjes zoals de katapult, escape box, het fietsen, klimmen,... Die activiteiten zaten wel super goed in elkaar en waren ook echt out of the box, zeker het stro klimmen en de death ride! Er is heel veel gelachen! :)
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Kwamen in verschillende groepjes toe waardoor de afspraken rond de drank niet duidelijk zijn (eerste drankje gratis? koffie wel gratis?). Wel heel erg fijn dat er gratis koekjes en fruitjes gratis worden tijdens de pauze! :-)
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nee

Mooie locatie, leuke activiteiten, goed begeleid!

Ideale plek voor een teambuilding.

Zot warm

Uitdagende, maar haalbare opdrachten. Veel plezier en samenwereken

• Wat vond je van het programma?
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet

Tof

Toffe ervaring..goed begeleiding...zalige koeienstallen....

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiast

Leuk

Leuk

Topervaring

Echte teambuilding activiteiten op een prachtige locatie. Boerenplank achteraf was echt top, we kwamen echt niets tekort. Zeker een aanrader !!

Superleuke teambuilding!

Zeer vriendelijk onthaald van begin tot einde. Hele leuke activiteiten met fijne begeleiding. Heel lekkere boerenplank, zeer uitgebreid assortiment. Mooi aanbod van verschillende soorten dranken. Kortom, topconcept!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Jana is zeer enthousiast en we kregen op onze vraag ook veel uitleg over de werking van de boerderij zelf.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Leuke activiteiten in een farm-tastische omgeving!

We zijn goed ontvangen en hadden een mooie zaal ter beschikking voor onze voorafgaande meetings. De activiteiten waren simpel, maar toch origineel. De sfeer wad top en begeleiding uitstekend. Minpuntje: Later kwam er een tweede groep toe die mee in dezelfde ruimte kwam zitten. Wij waren hier echter niet van op de hoogte waardoor alle (waardevolle) spullen nog open en verspreid lagen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiasme
  • Zijn er verbeterpunten? Splitsing groepen
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Splitsing groepen