Vriendelijk ontvangst, goede begeleiding, fijne activiteiten, goe gelachen en plezier met collega's
Ik vond het super tof, vooral veel variatie, ook veel gelachen een beestige activiteit en daarna heel lekker gegeten BBQ
Leuke namiddag/avond gehad samen let de collega's. Zeker voor herhaling vatbaar!
Belle expérience à refaire
Fun met grote F
Zeer leuke ervaring en top gastvrouw!
Met veel enthousiasme en leute en team vorming hadden we een unieke familie namiddag.
was een heel gevarieerde en toffe namiddag! Top begeleiding! Doe zo verder! Zeker een aanrader!
Dankbaar voor het fijne goedlachse onthaal met de zeer amusante spelbegeleider.
Heel leuke namiddag Zelfs op een regenachtige dag
heel leuke ervaring!
Heel leuke teamspelletjes. Het kind kwam in ons terug naar boven.
alles prima
Heerlijk ontbijt met liefde geserveerd (inclusief spek met eieren) Originele opdrachten, enthousiast begeleid. Lekkere lunch (bbq) en heel vlotte bediening, steeds met de smile. Wie eens op zoek is naar iets anders in de Westhoek, m.a.w een originele teamactiviteit, the place to be!
Al 2 keer geweest. Aangename mensen, leuke spelletjes, supertof concept. Zeker aan te raden voor andere groepen.
gewoon Top ! genoten van begin tot einde !
Originele activiteiten met voldoende variatie. We kwamen eens in contact met al de personen die mee waren die dag, voldoende wissels. Pauzes kwamen op gepaste tijden. Klein tussendoortje heeft gesmaakt! Heel nette boerderij. Vriendelijke mensen! Voor ons een super gepaste activiteit!
Alles was tot in de puntjes geregeld: Hele leuke activiteiten, toffe begeleiders, creatieve opdrachten. Het was volledig af, tot in de detail uitgewerkt. Doe zo verder!
Toffe activiteiten passend voor iedereen
Er is een goede organisatie. Alle spelletjes zitten goed in elkaar en zijn goed onderhouden. Op de boerderij, in het groen en tussen de dieren is zalig. De begeleiding is fantastisch! Tussendoor een hapje en een drankje is TOP! Oog voor foto's en een mooie groepsfoto blijft een mooie herinnering. Goe bezig zou ik zeggen...
Verschillende activiteiten om je als team te doen samenwerken en samen te communiceren Het werd als positief ervaren door gans het team
Ik kwam aan en werd meteen warm ontvangen. Per groep een monitor die vriendelijk is , hulpzaam en positief . Een prachtige omgeving , super proper , gewoonweg alles top , niets op aan te merken. Doe zo voort en heel veel succes verder !
Wat een prachtig locatie toffe mensen en supertoffe spelletjes !!!! Bedankt Wij komen zeker terug .
Leuke namiddag. Wat inspanning maar niet overdreven. Toegankelijke activiteiten. Lekkere barbecue ‘s avonds
Het was reuze leuk. Mooie groepsspellen. Ook voor minder jonge mensen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.