Voor herhaling vatbaar!

Een fantastische, ontspannend, gezellige groepsbeleving. Superleuk ,dat er afzonderlijke begeleiding was voor de kleine kinderen die een toffe dag op de boerderij beleefd hebben.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

naam als ondertitel Ferm Fun krijgen, meer relax kan een verenigingsuitstap niet zijn

Moeilijk om iets dat quasi perfect verlopen is, te omschrijven misschien één ding als uitzonderlijk aangenaam en goed te bestempelen, de kinderen tussen 6 en 12 werden apart begeleid door een topmedewerkster die de kinderen de ganse tijd die wij er waren (en sat was toch bijna 7 uur) het leven op de boerderij leerde kennen met fantastische activiteiten met fantastische educatieve 'items' waardoor de ouders compleet ontzorgd werden van het toezicht op hun nageslacht. Waardoor de ouders zich 100% ,konden toeleggen op het spelgebeuren van wat dan de volwassenen zou moeten zijn. gewoon supergoed

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen netheid, duidelijkheid, rustgevoel
  • Zijn er verbeterpunten? bumperbal is niet iets voor brildragers, .... of mensen met gevoelige knieën
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? absoluut perfect
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? wat ons betreft, doe zo verder ....

Zeer fijne namiddag!

Zeer leuke ervaring met vriendelijke medewerkers! Een ontspannende en deugddoende dag!

Super ! Fantastische ervaring

Farmfun haalt het beste in de mens en de koe ;) naar boven ! Echt een aanrader door de top ervaring.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiast team met steeds een glimlach op hun gezicht.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Niet echt. 't was FUN !

Zalige namiddag!

Je leert elkaar op een andere, soms verrassende manier kennen.

Uitdagend, op maat

Afwisseling in de opdrachten. Aangepast aan ons publiek en toch op de grens van iets uitdagend...eens over he grenzen gaan of uit je comfortzone......stevige toestellen. Mooi gemaakt. Bepaalde opdrachten goed bedacht. ( escape en met de banden) zorgde voor een samenwerking, elkaar leren kennen op een andere manier. Zaal, mooi ingericht! Alles netjes! Vriendelijke mensen. Aanrader!!

Top namiddag

Sofie is een krak in haar vak. Hele goede begeleiding en een namiddag vol lachen en plezier.

Leuk!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Het was inorde!

Het was leuk om eens te doen.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Fantastisch, 1 klein mankementje.

Heel leuk. Enkel spijtig dat het ene slotje stuk was in die ene proef. Super dat jullie ons in beperkte mate lieten vals spelen

• Zijn er verbeterpunten? Dat slotje op die werkmateriaal kast
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het groepsgevoel is zeker sterker geworden

Zeer leuke ervaring, maar fysiek wel enkele zware spelletjes

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee

Heel plezant

Was de eerste keer maar niet de laatste keer.

Batterijen opgeladen

De uitbaters zijn toffe mensen die het geheel goed organiseren. De spelen waren super. De afsluiter met water zorgde ervoor dat alle 55+ ers zich terug 18 jaar voelden. Tip: voor hete spel met de stapeling van de banden lichtere formaten voorzien. Vooral voor de vrouwen zijn ze vanaf nr. 4 niet meer te tillen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen enthousiasme van de spelbegeleiders. Barbecue: prijs/kwaliteit is super!
  • Zijn er verbeterpunten? Bandenspel: minder zware banden.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ik was de organisator. Geen moeilijkheden ondervonden.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Misschien nog enkele spelen voorzien die aangepast zijn voor een groep oudere mensen (55+)

Toffe ervaring.

Leuke gevarieerde spelletjes en origineel bedacht.

Superleuke dag

Wat een leuk concept! De opdrachten waren origineel en heel fun! Het was de ideale activiteit met de familie. Heel vriendelijke begeleiders en ontvangst. Mooi onderhouden boerderij.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Supervriendelijk
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Super organisatie, hele leuke ervaring

Een heel leuke teamactiviteit, veel variatie in de opdrachten Super enthousiaste begeleiding bij ieder spel

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen heel enthousiast

uitdagend!

Heel leuk om mensen anders te leren kennen. Voor elk wat wils in de opdrachten.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? meer variatie

Super leuk

Heel leuke ervaring, spel, sport plezier en heel veel fun. Goede ontvangst, zeker een aanrader

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Super leuk voor team building.

Zeker aanbeveling voor groepen van alle leeftijden. Ik ben leerkracht en zal zeker reclame maken op school om onze team building of sportdag.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Voor iedereen is er wel iets.

Beestig geestig Fun op de Farm

Plezier, tactiek, samenwerking en communicatie is troef. Eens je goed uitleven in de buiten lucht of binnen bij de koetjes.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen duidelijke uitleg
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? nee
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Gezellige actieve spelletjes met bende vrienden

Inkadering van alle spelen perfect! Zeer goede en enthousiaste begeleiding van de boerin zelf. Bedankt!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiast
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, geen problemen bij boeking

Allerleukste teamspel

Met 21 vrienden in 4 teams (leeftijden tussen 10 en 55 jaar) hebben we ons heel goed geamuseerd. Goede begeleiding en leuke games. Absoluut een aanrader.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Het zakkengevecht op de balk is wat gevaarlijk hoog. Op de schouder of rug vallen kan pijnlijk zijn.

heel goed georganiseerde activiteiten

Toffe spelen, vriendelijke medewerkers, mooi en proper terrein, goede formule met de BBQ .Per groep je eigen ruimte en drank vond ik heel gemakkelijk .

Koetastisch !

Koetastisch ! (Alleen jammer dat mijn team verloren is )