Het enthousiasme van de begeleidster zorgt voor extra fun tijdens het spel.
We werden zeer hartelijk onthaald op de boerderij. De activiteiten waren afwisselend. De spelbegeleider vond een goed evenwicht waardoor iedereen zich goed kon voelen. Zowel de deelnemers die bijzonder actief en competitief waren als de spelers op de achtergrond worden goed betrokken. De uitleg was duidelijk en boeiend. Elke deelnemer kon zelf kiezen aan welke activiteiten er wel en niet meegedaan werd.
Was een zeer fijne ervaring. Samenwerken als doel van het proces.
Ik vond het tof dat elke activities bij het thema bleef!
Heel fijne opdrachten die de meest kritische spelers meenemen in de strijd naar de trofee.
Heel leuke activiteit, perfect voor een teambuilding. Hoog fun gehalte en top personeel!
Super leuke teambuilding, veel verschillende spelletjes
Dik in orde en heel vriendelijk
Leuke spelletjes, zeer gevarieerd!
Leuke originele spelletjes op een zeer verzorgde locatie. Mix tussen actief, denkspelletjes, gezonde dosis competitiviteit.
Leuke opdrachten, waarbij je ook soms strategisch moet denken.
Wij hebben een toffe namiddag gehad met de collega's in een heel propere en verzorgde locatie. Jullie verdienen een dikke pluim!
Heel leuke activiteiten, er was vanalles voor zien om te snoepen.
Leuk
Leuke wissel tussen doe en denkactiviteiten, uitdagend. Zeer enthousiaste boerin. Goede uitleg van de begeleidster. Ook wel voldoende bezorgd. Maar toch risicovol voor bepaalde mensen
Teambuilding. Weliswaar heel wat pech maar toch wist melissa er de fun in te houden voor de achterblijvers. Ik raad jullie zeker aan
Een geslaagde namiddag met hele team!
veel afwisseling, leuk voor de teamsfeer, originele opdrachten, kortom veel fun!
Herhaling vatbaar zeker weten het was TOP !!!!! MVG PAULETTJE
Heel veel gelachennsalek.
Heel leuke dag gehad, verwachtingen meer dan ingelost
Goed ontvangst Top top top
Heel leuk om met je team uit de bol te gaan !
Zeer leuke ervaring voor herhaling vatbaar Ik raad farmfun aan iedereen aan !
Reservering verliep gemakkelijk, aanpassingen door omstandigheden op het moment zelf gingen vlot. Héél erg leuke activiteiten, mooie afwisseling tussen doen en denken. De begeleiding was prima. We werden verwend met lekkers tussendoor. Heel fijn dat er foto's werden genomen en dat die werden doorgestuurd. Zo konden we ons voor de volle 100% inzetten om die heel mooie prijs te winnen!