Schitterend

Het was een leuke namiddag heel vriendelijk ontvangen hele leuke activiteiten gewoon weg een schitterende ervaring

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Super vriendelijk
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Voor elk wat wils. Op vrijgezellenweekend naar farmfun dus niet iedereen kende iedereen maar daar werd snel verandering in gebracht door de spelletjes bij farmfun. Iedereen vond het geestig.

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? 2x gedaan in 1.5 jaar tijd en identiek dezelfde spelletjes maar ze zijn natuurlijk wel leuk

Top activiteit en belevenis

Kende ik helemaal niet maar aangename verassing. Veel geleerd en fysiek ook niet te onderschatten maar alles heel goed verlopen dankzij enthousiast en vriendelijk team in een heel mooie omgeving omringd door vele dieren. Kan ik warm aanbevelen. Keep up the good work

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiast, vriendelijk en met geduld uitgelegd
  • Zijn er verbeterpunten? Niet dat ik weet
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee, niet organisator

Topdag gehad

Heel leuk. Professionele aanpak. Prima spelleider.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Voortraject vlot verlopen

Uitstekende service

Was een zeer plezante dag Gevarieerd voir jong en oud. Plezante spelletjes. Zeer goed voor samenwerking van de ploeg . Zeer vriendelijk personeel Zeer verzorgde hoeve in poperinge. Sanitair prima netjes zeker een pluim voor de uitbating en het personeel. Alles was zoals we hadden afgesproken. Zeker geschikt voor jong en oud.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Geen problemen alles zoals afgesproken

Gewoonweg Farmtastisch

Het was gewoon super. Ik heb mij keigoed geamuseerd. Veel leute gehad. Een hele toffe bende die ons begeleid bij de spelletjes, je ziet dat ze met hun hart en ziel doen. Wij komen zeker nog terug.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ze doen dit met veel enthousiasme
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Doe zo verder zoals jullie bezig zijn
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Alles is super goed, houden zo

Voor mensen van leeftijd 70jaar el lastig.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

De begeleiding was zeer bekwaam en behulpzaam en enthousiast De ijsjes en crème waren een plus en lekker

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer net en proper
  • Zijn er verbeterpunten? Leeftijd beter verdelen onder de groepen

Kuddezalig

Heel tof team bij FarmFun! Je kan echt u zelf zijn & vooral volledig ontspannen tijdens de leutige activiteiten. Leuke variatie in de activiteiten waarbij iedereen zijn kwaliteiten kan los laten.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Humor altijd aanwezig
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Tijdens de pauze eventueel de score tussenstand evalueren. Zorgt voor extra inzet en kuddestrijd.

fantastis

we hebben er van genoten gewoon fantastis

supercalifragilisticexpialidocious, zo omschreef Mary Poppins mijn gevoel

Farm Fun is een fantastische, modderige en humoristische teambuildinglocatie waar je door middel van uitdagende boerderijspellen en koeienknuffelen op een unieke manier dichter tot je collega's of vrienden komt

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Supervriendelijk
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Heel leuk programma, met veel verschillende en uiteenlopende soorten proeven.

De tijd vloog voorbij. Heel fijn wat betreft de variatie, zo komen ieders sterke punten minstens 1 keer aan bod en hoeft niemand zich uitgesloten te voelen. Er is ook goed over nagedacht om telkens de volledige groep zo goed mogelijk actief betrokken te houden bij al de proeven. Tof dat het boerderijthema in alle proeven zoveel mogelijk wordt toegepast.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een heel toffe namiddag...

Een heel toffe namiddag... sommige collega's zijn toch 'competitiever' dan ik dacht :)

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

in- & ontspanning in een uniek kader

Van onthaal, activiteiten tot lunch een leuke beleving. Vriendelijke crew, teambuildingactiviteiten waar ook denkwerk aan te pas komt en dit tussen de koeien... zalig :-)

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijkheid
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Ik zou bvb een koe-knuffelsessie nog organiseren in de namiddag

top journée top ambiance

top journée top ambiance

superleuk

fijne ervaring, gevuld programma, enthousiast team

Top en alles goed geregeld

Top en alles goed geregeld

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? het weer
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? top
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Doe zo voort Zwevegem en Poperinge gedaan en beiden top.

Zeer leuke ervaring

We hebben ons goed geamuseerd en de entourage is uiterst vriendelijk

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Heel plezant en aangenaam competitief

8 afzonderlijke, originele (buiten)spellen die elk ongeveer 20 minuten duren, afgewisseld met een hapje en drankje en boeiende uitleg over het reilen en zeilen op de boerderij

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Top organisatie en fantastisch leuk

Wij zijn met een groep vrienden langs geweest voor een familiedag. Hierin doen we jaarlijks met een 20-tal mensen een leuke activiteit. Dit jaar mochten we langs gaan bij Farmfun in Poperinge. De organisatie was top, de ontvangst heel gemoedelijk en de activiteit was een zeer geslaagde mix tussen doen en denken. Achteraf was iedereen lovend over deze formule en activiteiten. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Farmfun om onze dag geslaagd te maken

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Goede activiteiten voor een teambuilding. Geslaagde namiddag gehad

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Niet altijd de groep in handen. Kan aan gewerkt worden. Vriendelijk, behulpzaam maar laat zich beetje doen
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Het kussengevecht bracht niet echt extra waarde opdat de kussens te licht waren
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Was al een hechte groep. Maar er waren enkele nieuwe speelsters bij en dit kan mss wel wat extra bonding geven met de groep

Een schot in de roos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zondermeer een voltreffer!!!!!

Voor herhaling vatbaar

Vlotte ontvangst en begeleiding. Leuke, degelijke, vernieuwende spellen.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

We beleefden een hele leuke namiddag, samen met de collega's.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ze is ook enthousiast.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Een zeer leuke dag