Een fantastische, ontspannend, gezellige groepsbeleving. Superleuk ,dat er afzonderlijke begeleiding was voor de kleine kinderen die een toffe dag op de boerderij beleefd hebben.
Moeilijk om iets dat quasi perfect verlopen is, te omschrijven misschien één ding als uitzonderlijk aangenaam en goed te bestempelen, de kinderen tussen 6 en 12 werden apart begeleid door een topmedewerkster die de kinderen de ganse tijd die wij er waren (en sat was toch bijna 7 uur) het leven op de boerderij leerde kennen met fantastische activiteiten met fantastische educatieve 'items' waardoor de ouders compleet ontzorgd werden van het toezicht op hun nageslacht. Waardoor de ouders zich 100% ,konden toeleggen op het spelgebeuren van wat dan de volwassenen zou moeten zijn. gewoon supergoed
Zeer leuke ervaring met vriendelijke medewerkers! Een ontspannende en deugddoende dag!
Farmfun haalt het beste in de mens en de koe ;) naar boven ! Echt een aanrader door de top ervaring.
Je leert elkaar op een andere, soms verrassende manier kennen.
Afwisseling in de opdrachten. Aangepast aan ons publiek en toch op de grens van iets uitdagend...eens over he grenzen gaan of uit je comfortzone......stevige toestellen. Mooi gemaakt. Bepaalde opdrachten goed bedacht. ( escape en met de banden) zorgde voor een samenwerking, elkaar leren kennen op een andere manier. Zaal, mooi ingericht! Alles netjes! Vriendelijke mensen. Aanrader!!
Sofie is een krak in haar vak. Hele goede begeleiding en een namiddag vol lachen en plezier.
Het was leuk om eens te doen.
Heel leuk. Enkel spijtig dat het ene slotje stuk was in die ene proef. Super dat jullie ons in beperkte mate lieten vals spelen
Zeer leuke ervaring, maar fysiek wel enkele zware spelletjes
Was de eerste keer maar niet de laatste keer.
De uitbaters zijn toffe mensen die het geheel goed organiseren. De spelen waren super. De afsluiter met water zorgde ervoor dat alle 55+ ers zich terug 18 jaar voelden. Tip: voor hete spel met de stapeling van de banden lichtere formaten voorzien. Vooral voor de vrouwen zijn ze vanaf nr. 4 niet meer te tillen.
Leuke gevarieerde spelletjes en origineel bedacht.
Wat een leuk concept! De opdrachten waren origineel en heel fun! Het was de ideale activiteit met de familie. Heel vriendelijke begeleiders en ontvangst. Mooi onderhouden boerderij.
Een heel leuke teamactiviteit, veel variatie in de opdrachten Super enthousiaste begeleiding bij ieder spel
Heel leuk om mensen anders te leren kennen. Voor elk wat wils in de opdrachten.
Heel leuke ervaring, spel, sport plezier en heel veel fun. Goede ontvangst, zeker een aanrader
Zeker aanbeveling voor groepen van alle leeftijden. Ik ben leerkracht en zal zeker reclame maken op school om onze team building of sportdag.
Plezier, tactiek, samenwerking en communicatie is troef. Eens je goed uitleven in de buiten lucht of binnen bij de koetjes.
Inkadering van alle spelen perfect! Zeer goede en enthousiaste begeleiding van de boerin zelf. Bedankt!
Met 21 vrienden in 4 teams (leeftijden tussen 10 en 55 jaar) hebben we ons heel goed geamuseerd. Goede begeleiding en leuke games. Absoluut een aanrader.
Toffe spelen, vriendelijke medewerkers, mooi en proper terrein, goede formule met de BBQ .Per groep je eigen ruimte en drank vond ik heel gemakkelijk .
Koetastisch ! (Alleen jammer dat mijn team verloren is )